6 haftalık hamileyim 2 kese olabilir mi?

Julia, çok güzel. Minik prenseslerin sağlıklı ve uzun ömürlü olsun.
Allah analı babalı büyütsün. Kolaylıklar versin.

30. haftadan itibaren her an doğum olabiliyor,riskli gebelik biliyorsunuz çoğul gebelikler,o yüzden her an hazır olmak lazım.
sezeryanla doğum oluyor mecburen,benimkiler de çift yumurta ikizi,hiç benzemiyorlar birbirlerine :)
7,5aylıkta çok erken ama olsun, bana dr. demesine göre 6. aylarda doğum olabiliyormş ya riskleri vs. yine 30.haftalar daha daha iyi. Direk sezeryanmı diyorlar acaba. Benimkilerde çift yumurta ikizleri, sizin bebişleriniz gibi birbirlerine benzemicekler:) Ay ne güzellll inş. bende o günlere gelip görürüm, ne olur allahım hayırlısını bize nasip et julila arkadaşımız gibi.

Çift yumurta ikizlerinin platensleri ayrı oluyor değilmi? Bebişleriniz kaç kg doğdu?

Kalp atışını duyamadığımız bebişimiz dünyaya gelmekten vazgeçmiş. Gerilemiş, kese küçülmüş. Kaybolup gidecek. Hayırlısı buymuş demek ki.
Şimdi oğluşumuz bizimle sadece. Dr. söylemek için daha erken dedi ama çok emindi cinsiyetinden.. Sağlıklı olması herşeyden daha çok önemli.
Usg ve sat uyumlu artık. 11 haftayı geride bıraktık.
İşte böyle canım.
Çizelgeyi değiştirmeli ilk fırsatta. Bezelye tanelerim bire düştü.
Senin bebişlere Allah sağlık versin hiç ayırmasın birbirinden.
Güzel bir hamilelik dönemin olsun inşallah.
Seni takipteyim. Merak ederim ben. :) .
Canım hayırlısı buymuş, inşallah diğer bebeğin sağlıklı sıhatli dünyaya gelecektir, allah hayırlısıyla tamamına erdirsin. Hepimiz için güzel hamilelik dönemlerimiz olsun. Olur merak etme sen, irtibat halinde oluruz devamlı. Julila arkadaşımız tecrübeli ondan öğreneceğimiz şeyde çok. Beenim kontrolüm 6-7ocak 11.haftada yani çok var. Bende ssanıyordum ozmn iki testi yaptıracak.

36. haftaya kadar nidilat ve progestanla durdum,33. haftada sancılandım birden hastaneye yattım açılmam olmadığı için ilaçlarla 3 hafta geçirdim sürekli yatarak,bebeklerin biri 2250 diğeri de 2660 doğdu,ama küçük olan sarılık oldu.1 gün fototerapi gördü,çok şükür küvözde kalmadılar.kilo alamamışlardı ilk hafta tek süt yetmior tabi,şimdi bolca mama da verioruz.
normal doğumla doğuranlar da varmış ama riskli oluor hem anne hem bebek için. her iki bebeğin de plasentası ayrı oluyor çünkü ayrı keselerdeler.bu gebelikte ayrı ayrı doğuracağın bebekleri aynı anda doğurmuş oluorsun tek fark bu,iki kardeş aynı anda doğmuş olacak yani :)

Amin canım inşallah..
24 aralığı bekliyoruz biz de.
Hakkımızda hayırlısı.

inş. testin iyi çıkarda busefer üzülmezsin. hayırlısı... Hepimiz için.

36. haftaya kadar nidilat ve progestanla durdum,33. haftada sancılandım birden hastaneye yattım açılmam olmadığı için ilaçlarla 3 hafta geçirdim sürekli yatarak,bebeklerin biri 2250 diğeri de 2660 doğdu,ama küçük olan sarılık oldu.1 gün fototerapi gördü,çok şükür küvözde kalmadılar.kilo alamamışlardı ilk hafta tek süt yetmior tabi,şimdi bolca mama da verioruz.
normal doğumla doğuranlar da varmış ama riskli oluor hem anne hem bebek için. her iki bebeğin de plasentası ayrı oluyor çünkü ayrı keselerdeler.bu gebelikte ayrı ayrı doğuracağın bebekleri aynı anda doğurmuş oluorsun tek fark bu,iki kardeş aynı anda doğmuş olacak yani :)
Şuan 8+2günlüğüm. İkizler diye dr. progestana devam ettirdi, . Bebekleriniz maşallah kg çok iyi. ay yavrum ona hiç dayamıyorum benim yiğenimde küvezde durmuş ve fototerapi görmüştü.. 2tane oldukları içinmi süt yeterli olmuyor, desenizde bende aynısı olurum. Plasentaları ayrı olması çok iyi zaten, tek yumurtaya göre çiftyumurta ikizleri çok daha iyi diolar dr.lar.... Biliyorum biliyorum normalde 2 kardeş nasılsa bu bebişlerde aynı, kan grupları kiloları benzemeyişleri vs.

Bilgileriniz için tşk.ler eğer aklıma takılan birşeyler olursa, ben yine rahatsız ederim sizi.
buarada bebişlerinize tak basınıza baksıyorsunuzdur değilmi? Yardımcı şart oluyordurda....:44:

Son düzenleme:
diş hekimiyim ,hamileliğim çok ağır geçtiği ve sonrasında bebek bakımı zor olacağı için iş yerimi kapattım ,şu anda tüm günüm tamamen ikisisn bakımı ile geçior.Uzun bir süre de böyle geçecek sanırım.Şu an kayınvalidem yanımda ama gidecek iki hafta içinde tek kalacam,baş edecez napalım.

Bebeklere tek süt yetmior ikisi eşit anne sütü alsın istiorsan mama vermek zorundayız.herkes böyle beslemiş normali bu yani.
Hamileliğimin başında çok fazla bulantı kusma vardı sonraları ağrılar arttı,daha 5.5 - 6 aylıkken bana doğumun yakın herhalde diorlardı.karnım çok büyüdü benim,kendime çok kilo almadım toplamda 16 kilo aldım karnım çok büyüdüğü için şuan iyileşme dönemim gecikiyor sadece.

merhaba bende 6 haftalık hamileyim 4. haftada gittim
2 kese var ama biri büyük biri küçük sizdede 4. haftada böylemiydi?
biri 2 küsür mm
biri 5.7 mm
ayın 25 inde kalp atışı için gidicez 7 haftalık olucak yada olucaklar
dr sizdede olduğu gibi kesin bişey söylemedi
sadece birinin kçük olması beni ürtüküyo ya ikiz değilse kendimi 1 haftadır bayağı şartladım ikize ama bilmiyorum

merhabalaaarr.öncelikle hepinize hayırlı doğumlar ve bebeklerinize güzel bir ömür diliyorum.ben de ikiz annesiyim..3 yaşındalar şimdi.36.haftada doğdular.biri 1900 gr diğeri 2450 gr doğdu.benimkiler baya küçüktü.hala da biraz ufak küçük doğan oğlum.ikisi de erkek bu arada ve beş aylık hamileyim şimdi o da erkek:49: neyse kızlar rahat geçirmiştim ben sadece son zaman tansiyonum çıkmıştı o da tuzu abarttığım için o yüzden aldılar bebekleri zaten.bir 1900 gr doğan oğlumun kordonunda daralma varmış o yüzden beslenememiş ve 10 gün içinde oksijeni de kesilebilir demişti radyoloji uzmanı..ondan minicik doğdu oğlum.kırışık buruşuk Alllah ım nasıllardı anlatamam.şimdi yakışıklı delikanlı oldular kardeşlerinin gelmesini bekliyorlar.hepinize sevgiler bebeklerinize de:71:

Back
X