6 haftalık hamileyim, babası ıntıhar etti :(

Hayat_buysa_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
469
255
53
42
Merhaba arkadaşlar...

size bir derdimi açmak istiyorum AMA NE OLUR BENI KINAMAYIN. 31 yaşında bir bayanım resmiyette biri ile evliydim ama ayrı yaşıyorduk 1.5 seneden beri ayrı olmamıza rağmen ikimizde dava açmamıştık.

Daha sonra 30 yaşında bekar bir astsubayla tanıştım ve bunla beraber yaşamaya başladık. Önceleri çok iyiydi ama sonraları ciddi psiklolojik sorunları oldugunu farkettim. Beni darp ediyor ve onu terk edersem intihar edeceğini söylüyordu hep.

Ama sorunları olmasa eminim ki beni onun kadar kimse sevmeyecekti. Cinsel problemleride çoktu ve kısırlığa yakın derecedeydi tedavi görüyordu. Hep hayalinde benimle evlenmek ve evlat kokusu duymak vardı.

Alkol alınca kendini kaybeden bir tipti ve beni alkol aldığı bir gece bir fahişe ile aldatmıştı ve ben de bunu duydum ve affetmedim, affedemedim. aramızda sorunlar çıkmaya başladı ve ayrılma kararı aldım gerçi daha öncede bunu çok defa aldım ama intihar edeceğim dediği için bırakamadım.

Ama bu kez kararlıydım ve ona bu ilişki bitti dedim. O an da da başka şehirdeydim belki de bundan cesaret buldum. Beni defalarca aradı engel attım sadece sms açık bıraktım. baktım çok ısrar ediyor 'saat 01:00 civarı'şimdi çok yorgunum sabah görüşürüz'' yazdım ve uyudum. Bu esnada bir sürü sms atmış ama duymamışım en son saat 03:00 de SONUMDUN... SONUMSUN. yazmış ve kafasına bir el ateş ederek intihar etmiş

Sabah sms i görünce polisi aradım ama iş işten geçmişti Olay 11 mayıs gecesi oldu ve ben bugun ondan 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Gidişi ile dünyamı yıktı hayat bomboş geliyor artık sürekli ağlıyorum psikolojim aşırı bozuldu her baktığım yerde o var bağıra bağıra ağlıyorum yemeden içmeden kesildim

Arkadaşlar bu işin başından beri yanlış olduğunu biliyorum, hatamın farkındayım. intihar edince beni de yaşarken öldürdü. çogunuz aldır gitsin babası yok diyeceksiniz biliyorum ama ben çok kararsız kaldım. Onun hatırasını yaşatmak ve bunla yaşlanmak istiyorum. eger hayırlı bir evlat olarak yetiştirirsem babasının azabı hafifler diye düşünüyorum. o bana hatıra kıyamıyorum ama bunu psikolojim ne derece götürür bilmiyorum.

NE OLUR YARDIM EDİN

Çok acı ama onun ölümünün sebebi sen değilsin.Bir insan kendi canından vazgeçecek kadarsa,gerçekten ciddi hasta.Bebeğin için birşey diyemem.Allah vermiş,onun bir suçu yok.Ama resmi olarak boşanman lazım.

Allah sabır versin eşinden bir an önce boşan ve bebeğini doğur..
Allah'ın verdiği canı alma..

Merhaba arkadaşlar...

size bir derdimi açmak istiyorum AMA NE OLUR BENI KINAMAYIN. 31 yaşında bir bayanım resmiyette biri ile evliydim ama ayrı yaşıyorduk 1.5 seneden beri ayrı olmamıza rağmen ikimizde dava açmamıştık.

Daha sonra 30 yaşında bekar bir astsubayla tanıştım ve bunla beraber yaşamaya başladık. Önceleri çok iyiydi ama sonraları ciddi psiklolojik sorunları oldugunu farkettim. Beni darp ediyor ve onu terk edersem intihar edeceğini söylüyordu hep.

Ama sorunları olmasa eminim ki beni onun kadar kimse sevmeyecekti. Cinsel problemleride çoktu ve kısırlığa yakın derecedeydi tedavi görüyordu. Hep hayalinde benimle evlenmek ve evlat kokusu duymak vardı.

Alkol alınca kendini kaybeden bir tipti ve beni alkol aldığı bir gece bir fahişe ile aldatmıştı ve ben de bunu duydum ve affetmedim, affedemedim. aramızda sorunlar çıkmaya başladı ve ayrılma kararı aldım gerçi daha öncede bunu çok defa aldım ama intihar edeceğim dediği için bırakamadım.

Ama bu kez kararlıydım ve ona bu ilişki bitti dedim. O an da da başka şehirdeydim belki de bundan cesaret buldum. Beni defalarca aradı engel attım sadece sms açık bıraktım. baktım çok ısrar ediyor 'saat 01:00 civarı'şimdi çok yorgunum sabah görüşürüz'' yazdım ve uyudum. Bu esnada bir sürü sms atmış ama duymamışım en son saat 03:00 de SONUMDUN... SONUMSUN. yazmış ve kafasına bir el ateş ederek intihar etmiş

Sabah sms i görünce polisi aradım ama iş işten geçmişti Olay 11 mayıs gecesi oldu ve ben bugun ondan 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Gidişi ile dünyamı yıktı hayat bomboş geliyor artık sürekli ağlıyorum psikolojim aşırı bozuldu her baktığım yerde o var bağıra bağıra ağlıyorum yemeden içmeden kesildim

Arkadaşlar bu işin başından beri yanlış olduğunu biliyorum, hatamın farkındayım. intihar edince beni de yaşarken öldürdü. çogunuz aldır gitsin babası yok diyeceksiniz biliyorum ama ben çok kararsız kaldım. Onun hatırasını yaşatmak ve bunla yaşlanmak istiyorum. eger hayırlı bir evlat olarak yetiştirirsem babasının azabı hafifler diye düşünüyorum. o bana hatıra kıyamıyorum ama bunu psikolojim ne derece götürür bilmiyorum.

NE OLUR YARDIM EDİN

Canım Yaşadıklarını okuyunca çok kötü oldum.Ama şunu yap bunu yap demeyeceğim.Kalbinin sesini dinle eğer çocuğa hazırsan doğur ama eğer hazır hissetmiyorsan onun da geleceğine yazık etme.

Derhal, en kısa zamanda bir psikoloğa gitmenizi öneririm.

Hemen.

Hiç vakit kaybetmeden.

Bu travma ile ilgili burada kimse size yardım edemez.

Lütfen ama lütfen vakit kaybetmeyin...

Çok zor bir durum Allah sabır versin..
Bence o bebeğe sahip çık canım. Şuan ruhu var sen izin verirsen hayata tutunacak. Sen yaşatırsan nefes alacak. Hem eşinden de ayrılmışsın. Resmi olarak boşan artık bekleme. Ve bak asla yalnız olmayacaksın artık bir bebeğin var..
Keşke daha farklı olsaydı ama bilemezdin. Demek ki ciddi psikolojik sorunları varmış. Kendini suçlama öldürürüm dediğinde herkes blöf zanneder.
Gerçek olma ihtimali nerden aklına gelebilirdi. Keşke deme kendini suçlama eğer gerçekten çok kötü isen mutlaka destek al derim.
Allah a emanet..

bizler burdan ne dersek boş aslında sizin karar vermeniz gerekiyor.. yüreğiniz size ne diyosa onu yapın..

fakat; herşeyden önce mutlaka uzman desteği almalısın...

hayat çok acımasız... Allahım sabır ve kolaylık versin size..

Merhaba arkadaşlar...

NE OLUR YARDIM EDİN

bana nedense sözlükçü konusu gibi geldi ama değilse bence de psikolojik destek almalısın. bebek için senin kararın.. biz dedik diye bebeği aldırırsan vicdan yaparsın. doğurmaya karar veriyorsan da bakabileceğine öncelikle emin olmalısın. muhakkak birilerinden destek al yakının ailen dostun birileri olmalı. durumu birlikte değerlendirmelisiniz. kritik bir durum o yüzden de karar sizin.

ALLAH yardimcin olsun,kolay degil yasadiklarin üstelikte hamilesin

icinden ne geliyorsa öyle yap,eger dünyaya getirmek istiyorsanda evladini getir,sonra pismanlk yasama

Diger konunda haber linki bile var, isim ifsa etmissiniz resmen. Eger ölüm uzerinden fake konu acip egleniyosan, Allah basina fazlasiyla verir, aman diyeyim. Yok konu gercekse, 6 haftalik kalp atisi olmaz, onun ruhu bile yok henuz, ben olsam aldirirdim.

Canım bence bana aldır veya aldırma demek düşmes. Sonuçta doğrursan ailen arkandaa olucak mı? Yada hem çalışıp hem çocugna bakabilcek misin? Yada çalışıyo musun maaşın yeticek mi çocuk bakmayaev geçindirmeye? Tek başına yaşamak çok zor birdeherkes çocugun babasını sorucak ilk başta yeni tanıştıgnız insanlar , hepsine öldü demek zorunda kalıcaksınız bazıları ileri gidip niye öldüğne kadar sorucak her seferinde yaranıza tuz basıcaklar.
Bide bu acıyla nasıl bi hamilelik geçirceksin ki? Zaten hormonların alt üst olucak normal kadınlar mutlu aileleriyleyken bile mahvoluyolar hormonlardan dolayı sen nasıl üstesinden geliceksin? Hele ki o çocuk ilerde her üzüldüğünde babam yaşaydı böyle olmazdı diyip ağlıycak hep hiç görmediği tanımadıgı babasına hasret kalıcak.
Bide çocuguna her baktıgında babasını görüceksin unutman zorlaşıcak ömrün bu acıyla geçicek.

Yada aldırıcaksın hayatından bütün izleri gitmiş olucak 1 2yıl sonraacın geçmiş hatta belki yeni bi hayat kurmuş olucaksın.

Eğer güçlüyüm diyorsan doğur çocugnu. Ama bu kadar güçlü olmak için sana destekolucak biri şart. Allah sevdiğne rahmet , sanada sabır versin.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Diger konunda haber linki bile var, isim ifsa etmissiniz resmen. Eger ölüm uzerinden fake konu acip egleniyosan, Allah basina fazlasiyla verir, aman diyeyim. Yok konu gercekse, 6 haftalik kalp atisi olmaz, onun ruhu bile yok henuz, ben olsam aldirirdim.

Kalbi atmıyor derken? Ben hamileliklerimin her birindede ultrasonumu 5 haftalıklen yaptım.. Kalbinide dinledim fasulyeyi andıran ama pek birşeye benzemeyen vücutlarınıda gördüm..
Konu hakkında ne desek boş.. İnşallah hakkında hayırlısı olur konu sahibi arkadaşım

Çok zor bir durum ve bi o kadar da zor bi karar. Hayırlısı neyse o olsun hakkınızda, Allah yar ve yardımcınız olsun. Doğru kararı en iyi siz verceksiniz.

Merhaba arkadaşlar...

NE OLUR YARDIM EDİN

gerçekten çok üzücü ve etkileyici bencede bebeği dünyaya getirmelisin ama bunun içinde uzun uzadıya düşünüp tartman lazım bir bebeği büyütmek iyi bir anne olmak öncelikle sağlıklı bir psokolojiyle mümkün

Canım bir uzmandan yardım almalısın.burda hiçbirimiz seni doğru yönlendiremeyiz.Sgk karşılıyor zaten maddi olarakta zorlanmazsın.Daha fazla vakit kaybetmeden git bence.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

zor bir durum Allah sabır versin ama arkadaşların dediği gibi bence bu ruh haliyle kendi başına karar verme. bir bebek dünyaya getireceksen en başta kendin sağlıklı olmalısınki ona bakabilesin. uzman desteği şart.

Diğer konuda haber linkide vermişsin. Fake yada değil farketmez. Bu sorunu bizler çözemeyiz ki tek başına sende çözemezsin
Yardım al kafanı boşalt öyle karar ver

Back
X