6 haftalik hamileyim kanamam var!

dilekaksuaydin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2016
8
3
1
32
Kizlar 6 haftalik hamileyim ama 3 4 gundur kanamam var korkuyorum dun dr gittim bi sorn yok kese yerinde dedi progestan verdi bugun lmaya basladim henuz bi etkisi yok kanamam devam ediyor bu durumu yasayanlar bilgisi olanlar lutfen yazar misiniz

Canım ben yaşadım kanama oldu doktor Progestan iğne ve hap verdi ama kalbi durdu bebeğimin aldılar.. Oluşurken sağlıksız oluşmuş benim bebeğim sen sakın kendini yorma kötü düşünme çok iş yapma ağır kaldırma bolca yat tamam mı ve kontrole çağırmadıysa bilesen git

Tesekkur ederim ama bugun dr gittim ve dusukle sonuclandi kanamam artarsa kurtaj. Hayielisi buymus allahtan gelen
geçmiş olsun üzülme dediğin gibi hayirlisi bu.bebiş sağlikli olduğunda tutunuyor sağlikli olmadiği için bizleri erken terk ediyor o yuzden guclu ol.inşAllah yeniden anniş olursun tatlim

Geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun çok üzüldüm ama birini allan rabbim diğerini verir inşallah

Mrhb bnm bebeğiminde kalbi durdu yarın suni sancıyla alıcaklar çk korkuyorm Nasıl bşey bni bilgilendirirmisin lütfen uyuyamıyorum

Mrhb bnm bebeğiminde kalbi durdu yarın suni sancıyla alıcaklar çk korkuyorm Nasıl bşey bni bilgilendirirmisin lütfen uyuyamıyorum
Korkma güzelce yat uyu takma bunu kafana rahat ol ki yarın herşey güzel olsun canım. Birde nasıl birşey olduğunu merak edip araştırma bazen birşeyleri bilmemek bilmekten daha iyidir en azından boşu boşuna kendini korkutup germezsin. Hadi yat uyu güzelce bak daha nice güzel günlerin olacak.

Kaç aylık bebeğin benim küçük olduğu için kürtaj oldum uyuttular o şekilde oldu bişey anlamadım ama sende düşünme araştırma insan o Zaman korkuyo her şey güzel olucak içini ferah tut allah yardımcın olsun dua oku ben bayılana kadar okudum bugün kötü bigün olucak belki ama ilersi güzel olucak Can'ım güven doktoruna korkma

Tesekkur ederim ama bugun dr gittim ve dusukle sonuclandi kanamam artarsa kurtaj. Hayielisi buymus allahtan gelen
Üzülme Can'ım benim allah onu senden daha çok sevmiş almış yanına hemen ama o bekliycek orda seni o Zaman göreceksin ben hep onu merak edip düşünüyorum kısmeti yokmuş bu dünyada kendini üzme

Kizlar 6 haftalik hamileyim ama 3 4 gundur kanamam var korkuyorum dun dr gittim bi sorn yok kese yerinde dedi progestan verdi bugun lmaya basladim henuz bi etkisi yok kanamam devam ediyor bu durumu yasayanlar bilgisi olanlar lutfen yazar misiniz
Evet benimde aynen 6. Haftada kanamam baslamisti.kese yerindeydi cok sukur bi kanama alani vardi kese disinda.o kanama alanini disa atti vucut.cok sukur bi sorun cikmadi.ama muhakkak bol su ic hic yerinden kalkma hep uzan progestan kullan ve bol dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…