6 Haftalık hamileyim ulturasonum normalmi?

canim ya bende 5 hafta olucam kalp atislarini duymak için can atiyorum endiseleniyorum aticakmi diye inşallah yolunda gider herseyimiz..

Normal gibi gözüküyor. 6 haftalıkken ben de bebeğin kesesini görmüştüm sanırım 6mm di. Bu haftalarda kalp atışı görmek için çok erken gibi geldi bana genelde 8-10 haftalıkken bebek gözükür ve kalp atışı dolasıyla.

Slm ben tam 7 haftalıkken kalp atışı duydum inşallah sende duyarsın

Haha hayırlı ugurlu olsun canım :) ben de 7 haftada duydum hatta duyamadim ultrasonda gördüm sadece. Bide ne kadar yuvarlak bi kese kızın mi olucak acaba :))) geçen bi yazı okumustum da burda ilk zamanlar kese yuvarlaksa kız ince uzunsa erkek yaziyordu :)

ay bende gördüm kesemi hamd olsun ama yuvarlakmi acaba benimde birdahakine bakicam insallah

çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına ben ağustos 1 de boş gebelikten dolayı kendiliğinden düşük yaptım ardından bir kere adet oldum sonrasında hamile kaldım şükürler olsun çok bekledim doktora gittiğimde boş kese görmemek için Allah gönlüme göre verdi kalp ayışı bile duydum yarın tekrar kontrolüm var inşallah herşey yolundadır sen kaç haftalıksın şuan

Kesem sanki ince uzun gibi çok yuvarlak değil herles zaten oğlun olcak diyo benim gönlümde kız var ama hayırlısı olsun sağlıklı olsun gerisi teferruat

Hiç beklemedim zaten haziranda düğünüm oldu balayında hamile kalmıştım

hayirlisi olsun beklememen ne guzel benim tam 10. denememde oldu insallah hersey yplunda gider suan 5. haftamdaym

inşallah gider canım gönlünü ferah tut ve rabbim bize layık görmüşse her türlü olur inan o kadar insan tanıyorum ki hiç olmayacak ayda hamile kaldılar o yüzden inanç güzeldir

Ayy inşallah :)))

kizlar bende simdi kontrolden ciktim yolk kesemi gordu kesemde 12 mm di cok şükür herşey yolunda birde kalp atislarini duysam tammdr allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…