6 haftalik kese icinde bebek gorunmuyor!!

Sedo112

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2017
174
90
28
29
Bugun kontrole gittim 6 haftalik dedi kese 17 mm olmus hatta kese icinde yolk sac denilen keseyide gordu ama bebek goremedi korktum ya bide alttan bakti zarari olur mu cok tedirgin oldum

Canım bebek oluşmadan yolk sac oluşmaz bebişin var korkma ayrıca Avrupa da 12 haftaya kadar hep alttan bakıyorlar onda da sıkıntı yok içimi ferah tut her anının tadını çıkar

Canım bebek oluşmadan yolk sac oluşmaz bebişin var korkma ayrıca Avrupa da 12 haftaya kadar hep alttan bakıyorlar onda da sıkıntı yok içimi ferah tut her anının tadını çıkar
Canim bende doktora oyle dedim cunku kendide gosterdi bak bu yolk kesesi diye dedigin bebek cok minik demekki bide esimden azar yedim alttan baktirdim diye milletten duydugu herseye inanir halk arasindada alttan bakmak zarar verir demisler buna hem esim hem doktor canimi sktilar

8 haftalikken gordum ben gec yumurtlama olmus banadaa hep alttan bakti 8.haftaya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…