- Konu Sahibi gocuksuzzeskimoo
-
kızlar dün doktora gittim. Üstten ultrasonla baktı.Tam 6 haftalık dedi. Keseyi gördü. Fakat bebek görünmedi. Yolk kesesi oluşmuş dedi. Boş gebelik falan olabilir mi dedim. Haftaya gel belli olur dedi. Şimdi deneyimli arkadaşlara soruyorum. 6. haftada sizin bebeğiniz görünmüşmüydü ???
mrhb canım bende 6 haftalık hamileyken sadece kese göründü, 7 haftada kalp atıslarını duyduk. 6 haftalıkken görünmesi çok zor zaten üstelik üsten ultrasonla bakmış. insallah bebeğinin kalp atışlarınıda duyarsın canım hayırlı olsun şimdiden.
mrhb canım bende 6 haftalık hamileyken sadece kese göründü, 7 haftada kalp atıslarını duyduk. 6 haftalıkken görünmesi çok zor zaten üstelik üsten ultrasonla bakmış. Insallah bebeğinin kalp atışlarınıda duyarsın canım hayırlı olsun şimdiden.
kızlar dün doktora gittim. Üstten ultrasonla baktı.Tam 6 haftalık dedi. Keseyi gördü. Fakat bebek görünmedi. Yolk kesesi oluşmuş dedi. Boş gebelik falan olabilir mi dedim. Haftaya gel belli olur dedi. Şimdi deneyimli arkadaşlara soruyorum. 6. haftada sizin bebeğiniz görünmüşmüydü ???
benimde 6. haftada üstten ultrsonla sadece kese göründü.. acil büyük ultrson dedi boş dedi belki bebeğin ölmüştür dedi.. beni mahfetti hastanede.. hemen vajinal ultrson yaptılar bide düşük riskim vardı kanamam vardı..iyice riske attılar beni yani neyseki bebegin kalp atışlarını duyduk.. sonucla yanına gidincede ne vızlıyon işte yaşıyo bebek dedi.. dengesiz kadın.. kuşku düşürme içine rahat ol... inşallah bir hafta görülür bebişin.. senin doktor yine iyiymiş canım ben o halde bide onun sözleriyle mahfolmuştum hastanede
4 haftalık taze hamileyim 2 yıldır bekledim alşlahıma sukurler olsun tamamına erdirsin nasıl gececek bu 8 ayyyyy
benimde 6. haftada üstten ultrsonla sadece kese göründü.. acil büyük ultrson dedi boş dedi belki bebeğin ölmüştür dedi.. beni mahfetti hastanede.. hemen vajinal ultrson yaptılar bide düşük riskim vardı kanamam vardı..iyice riske attılar beni yani neyseki bebegin kalp atışlarını duyduk.. sonucla yanına gidincede ne vızlıyon işte yaşıyo bebek dedi.. dengesiz kadın.. kuşku düşürme içine rahat ol... inşallah bir hafta görülür bebişin.. senin doktor yine iyiymiş canım ben o halde bide onun sözleriyle mahfolmuştum hastanede
canım benim tam 6 hafta dolmuştu. 7 haftanın ilk gününde karından göründü. ama nokta kadar bir şey. alttan bakılsa daha iyi olur yani. korkma hemen. beta 1500 olunca alttan, 6000 olunca karından görünüyormuş.
4 haftalık taze hamileyim 2 yıldır bekledim alşlahıma sukurler olsun tamamına erdirsin nasıl gececek bu 8 ayyyyy
saol canım bekliyorum bakalım. ama ümitliyim mide bulantılarıyla falan varlığını hissettiriyor bana..
tabiiki ümitleneceksin. bana kimse inanmamıştı. eşim, kayınvalidem, hatta salak doktor bile-acildeki- kanda 228 çıkınca "hele 1000" olsun dedi. sevinemedim bile. daha dün rahatladım. ama sadece kız kardeşim, daha ilk silik çizgimizi gördüğümüzde "her gün milyonlarca kadın hamile kalıp doğuruyor. neden sürekli sorun olacağını düşünüyorsun ki? büyük olasılıkla sen de o milyonlarca normal kadından birisin" dedi.
o zaman anlayamamıştım ama yine de rahattım. sen önce Allaha güven ve emin ol o minicik nokta sandığımızdan çok daha güçlü. :97:
sabrın yoksa bir kaç gün sonra vajinal ultrasona gir.
Allah yardımcın olsun.
cnm altı haftalıkken görülmemesi normal..
doktorun da yanlış birşey dememiş ki.. :)
sıkma tatlı canını. büyük ihtimalle bir sonraki gidişinde kalp atışını da duyarsın ebbeğinin..
allah tamamına erdirsin :))
http://www.kadinlarkulubu.com/hamile...n.html#post191 (bebeğimi beklerken paketi---yeni hamişler okumadan geçmeyinn)
şuna bir bak canım. bana acayip moral oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?