- 24 Nisan 2015
- 6.999
- 7.205
- 398
- Konu Sahibi eftelya2015
-
Allahtan kusmam mıde bulantım yok ama bısı yemesem tum gun dolasırım yanı...Ay canım bende hâlâ öyleyim ama ilk haftalar daha zordu hem iştahsızlık hem kasık ağrısı hemde bulantı ve kusma , allaha şükür bu aralar daha iyiyim umarım sende toparlanırsın. ...
Normal canım çok minik daha bi dahaki kontrolünde görünüyor annesiDoktoruma danistim asiri derecede mide bulantisi kusma yoksa sikinti yok dedi.Olursada hap veriyormus ama bende sadece istahsizlik var...
Birde ben su an 5+5 oldum kesem 11 mm olmus ama henuz embriyo gozukmuyor normal mi ???
Artik uc hafta sonra goruruz insallahNormal canım çok minik daha bi dahaki kontrolünde görünüyor annesi
bende yemem lazım modunda takılıyorum yoksa yemesem acıkmıyorum ve porsıyonlarım yarıya dustu ..Benim ilk uc ay istahim iyidi...
sonra bir istahsizlik basladi sorma
2 gun yemek yemesem sorun yoktu bana kalsa
doktor elevit verdi...duzeldi gibi istahim
bebek ıcın depolar saglam da , bebek anneden tukettıgı ıcın sımdı vıtamınlerı yerıne koymazsak sonrası hem bana hem bebege zarar , ondan ogunlerı aksatmamaya calısıyorum ama dedıgım gıbı porsıyonlarım yarım, yemek yerken zevk almıyorum bu benı cok sıkıyor cunku ben yemek olayından zevk alan bırıydım sımdı zorla yıyorum ve hemen sısıyorum (gastrıtte var zaten )ben ılk 4 ay 10 kılo verdım
su bıle ıcemedım hep serum hem acıllık oldum
hep dustum bayıldım cok zordu
yemek yapamadım eşimde dısarda yedı geldı kokusu bıle kusmama neden oluyordu
yenı yenı gectı
doktorum bana korkma ılk 3-4 ay kanından rahmınden beslenıyor bebege bı zararı olmaz sonrada duzelırsın zaten dedı nıtekım de oyle oldu
sende korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?