Çok geçmiş olsun arkadaşım..Allah çocuklarımıza hastalık vermesin ama oluyor malesef.benim oğlumda 11 aylıkken olmuştu 6.hastalık.doğduğunda sarılık geçirmeyen yada hafif atlatanlarda oluyormuş 6.hastalık.kızamıkçık virüsünün bir alt versiyonuymuş.önemsizs bir hastalık olmasına rağmen belirtileriyle insanı en çok korkutan hastalık aynı zamanda.benim oğlumda dişten dolayı ateşlendi sandık.sonra boğaz enfeksiyonu dedi dr.antibiotik verdi.tüm çabalarımıza rağmen ateş 40'ı buldu
( menenjitten bile şüphelendiler.antibiotiklerden dolayı deri döküntüsüde olamadı tam anlamıylakorkudan aklımı yitirecek gibi oldum.4 gün eşimde bende zerre kadar uyumadık.ama çok şükür 4.gün deride kızarıklıklar olmaya başladı da içimize su serpildi.ama hayatım boyunca unutmayacağım 4 gün geçirdim.nelerden şüphelendiler nelerden ateş düşmeyince..allahım yavrumuzu dermansız hastalıklardan korusun..
iştahsızlık çok oldu bizdede.4 gün su bile içmedi.ağzına pamukla damlattım.şırıngayla yoğurdu sıvılaştırıp damla damla verdim.açlıktan ölecek diye korktum..fakat çocuklar hastalıktan kalkınca bir hafta içinde normalden fazla yemeğe başlıyorlar biir süreliğine.ve hemen topluyorlar..hiç korkma.allah başka zeval vermesin yawruna...doktorunuzada danış gerekirse vitamin vs..bişeyler verir zaten..
tekradan geçmiş olsun..güle güle büyüt kuzunu..