6 Haziran'da kürtaj oldum

Çok üzüldüm inşallah bu bebeğine hiç bir şey olmadan sağlıkla kucağınıza alırsınız Rabbim oğlunuzuda kaza beladan korusun gerçekten öyle insan bu zamanda onu anlayan biriyle konuşmaya aşırı ihtiyacı var Yok benim daha patoloji sonucum çıkmadı gidip doktora gorunucem en az 3 adet görüp sonra tekrar demek istiyorum doktora gidip bütün testleri yapıcam bu sefer acele etmiyicem çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Bende haziran civarı boş gebelikten zorunlu kürtaj oldum. Bu ay denedik ilk defa bekliyoruz

Evet bak bu güzel bı plan, testlerini yaptır yavaş yavaş üç aylık süre içinde vücudunu hazırla güzelce sağlıklı bir vucutla başla, inanıyorum istediğin gibi güzel bir sonuç alacaksın sağlıcakla da evladına belki de evlatlarına kavusacaksin benim patoloji sonucunda hiçbir şey yoktu hastalık bı sıkıntı hiçbir sebep yoktu, o yüzden bir sebep aramaktansa üzülüp yipranmaktansa önüne bak bunda da vardır bı hayır, emin ol çok acı geldi bana oğlumun yüzüne baktıkça kaybettigim canımı yaktı o savunmasız ufacık hali belki evladin tadını bilmesem acısı u kadar koyar miydi, yine de toparlanması devam etmek zorundayız o da imtihandi biz yeniden pes etmeden devam edelim hayırlısıyla olacak inşallah, anneler güçlüdür

Amin inşallah bende çok inanıyorum herkes hakkında hayırlısı olsun inşallah sizinle konuşmak çok Güzel di için rahatladı en çok insanı üzen ultrason da korkuyla bekleyip acaba vur Umut kalbi atıyormu diye

Öyle öyle o stres bir de de aynı digerlerinde de aynı, o kalp atışıni duyana kadar her kontrolde nefessiz bekliyorsun, inşallah istediğiniz gibi olur sizinde, istediğiniz zaman yazıp sorabilirsiniz hiç rahatsız olmam mutlu olurum, siz de güzel bı süreç geçireceksiniz inanıyorum, sağlıcakla kavusacaginiz vakit gelecek sadece birazcık sabır

Size yaz
Amin inşallah bende çok inanıyorum inşallah bir gün buraya güzel şeyler yazarım sizde sağlıkla doğum yaparsınız inşallah Allah'a emanet olun

Geçmiş olsun canım tez zamanda istediğin olsun inşallah
Biraz kendim toparlamam lazım 5 ay içerisinde 2 bebek kaybettim bu defa kürtaj olmak zorunda kalmadım çok şükür ama bi kendime gelmem lazım vücudum kendini şaştı Allah hayırlısını versin

Amin teşekkür ederim
Allah büyük bol bol dua et böyle düşünüyorum ben Allah verdi Allah aldı inşallah rabbim hepimiz için düşük yapmış evlat bekleyen bütün kadınlara sağlıklı bebekler nasıp etsin ben üzülüyorum şuan siz 2 tane umudunuzu kaybetmeyim bir şey geçiriyorsa güzelleşiyor dur

Öyle tabiki dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor Allah hayırlısını versin çok şükür bi oğlum var Allah ona hayırlı uzun ömürler versin inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…