Çok üzüldüm inşallah bu bebeğine hiç bir şey olmadan sağlıkla kucağınıza alırsınız Rabbim oğlunuzuda kaza beladan korusun gerçekten öyle insan bu zamanda onu anlayan biriyle konuşmaya aşırı ihtiyacı var Yok benim daha patoloji sonucum çıkmadı gidip doktora gorunucem en az 3 adet görüp sonra tekrar demek istiyorum doktora gidip bütün testleri yapıcam bu sefer acele etmiyicem çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinen az iki adet geçir bu arada folik asit falan kullan istersen bı doktora gidebilirsin kan değerlerine falan baktır, güzel beslen peynir balık sebze meyve ye vücut sağlıklı olsun sonra herşey tertemiz gider inşallah
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Bende haziran civarı boş gebelikten zorunlu kürtaj oldum. Bu ay denedik ilk defa bekliyoruzMerhaba kızlar ben 8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğin kalp atışı olmadığı için 6 Haziran'da kürtaj oldum ve şuan 4 haftalık tekrar hamileyim inşAllah bu defa herşey güzel gider böyle bişey yaşayan var mı
Evet bak bu güzel bı plan, testlerini yaptır yavaş yavaş üç aylık süre içinde vücudunu hazırla güzelce sağlıklı bir vucutla başla, inanıyorum istediğin gibi güzel bir sonuç alacaksın sağlıcakla da evladına belki de evlatlarına kavusacaksinÇok üzüldüm inşallah bu bebeğine hiç bir şey olmadan sağlıkla kucağınıza alırsınız Rabbim oğlunuzuda kaza beladan korusun gerçekten öyle insan bu zamanda onu anlayan biriyle konuşmaya aşırı ihtiyacı var Yok benim daha patoloji sonucum çıkmadı gidip doktora gorunucem en az 3 adet görüp sonra tekrar demek istiyorum doktora gidip bütün testleri yapıcam bu sefer acele etmiyicem çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Öyle öyle o stres bir de de aynı digerlerinde de aynı, o kalp atışıni duyana kadar her kontrolde nefessiz bekliyorsun, inşallah istediğiniz gibi olur sizinde, istediğiniz zaman yazıp sorabilirsiniz hiç rahatsız olmam mutlu olurum, siz de güzel bı süreç geçireceksiniz inanıyorum, sağlıcakla kavusacaginiz vakit gelecek sadece birazcık sabırAmin inşallah bende çok inanıyorum herkes hakkında hayırlısı olsun inşallah sizinle konuşmak çok Güzel di için rahatladı en çok insanı üzen ultrason da korkuyla bekleyip acaba vur Umut kalbi atıyormu diye
Size yazÖyle öyle o stres bir de de aynı digerlerinde de aynı, o kalp atışıni duyana kadar her kontrolde nefessiz bekliyorsun, inşallah istediğiniz gibi olur sizinde, istediğiniz zaman yazıp sorabilirsiniz hiç rahatsız olmam mutlu olurum, siz de güzel bı süreç geçireceksiniz inanıyorum, sağlıcakla kavusacaginiz vakit gelecek sadece birazcık sabır
Amin inşallah bende çok inanıyorum inşallah bir gün buraya güzel şeyler yazarım sizde sağlıkla doğum yaparsınız inşallah Allah'a emanet olunÖyle öyle o stres bir de de aynı digerlerinde de aynı, o kalp atışıni duyana kadar her kontrolde nefessiz bekliyorsun, inşallah istediğiniz gibi olur sizinde, istediğiniz zaman yazıp sorabilirsiniz hiç rahatsız olmam mutlu olurum, siz de güzel bı süreç geçireceksiniz inanıyorum, sağlıcakla kavusacaginiz vakit gelecek sadece birazcık sabır
Malesef düşük yaptım bat 19 eylüldüMrb inşallah ne bebeğiniz iyidir ne kadar süre sonra hamile kaldınız
Malesef düşük yaptım inşAllah Allah gönlünüze göre versin sizinİnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Bende haziran civarı boş gebelikten zorunlu kürtaj oldum. Bu ay denedik ilk defa bekliyoruz
Geçmiş olsun canım tez zamanda istediğin olsun inşallahMalesef düşük yaptım inşAllah Allah gönlünüze göre versin sizin
Çok üzüldümMalesef düşük yaptım bat 19 eylüldü
Biraz kendim toparlamam lazım 5 ay içerisinde 2 bebek kaybettim bu defa kürtaj olmak zorunda kalmadım çok şükür ama bi kendime gelmem lazım vücudum kendini şaştı Allah hayırlısını versinGeçmiş olsun canım tez zamanda istediğin olsun inşallah
Çok çok teşekkür ederim Allah razı olsunGeçmiş olsun canım tez zamanda istediğin olsun inşallah
Amin teşekkür ederimÇok üzüldümRabbim yardımcınız olsun inşallah
Allah büyük bol bol dua et böyle düşünüyorum ben Allah verdi Allah aldı inşallah rabbim hepimiz için düşük yapmış evlat bekleyen bütün kadınlara sağlıklı bebekler nasıp etsin ben üzülüyorum şuan siz 2 tane umudunuzu kaybetmeyim bir şey geçiriyorsa güzelleşiyor durAmin teşekkür ederim
Öyle tabiki dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor Allah hayırlısını versin çok şükür bi oğlum var Allah ona hayırlı uzun ömürler versin inşAllahAllah büyük bol bol dua et böyle düşünüyorum ben Allah verdi Allah aldı inşallah rabbim hepimiz için düşük yapmış evlat bekleyen bütün kadınlara sağlıklı bebekler nasıp etsin ben üzülüyorum şuan siz 2 tane umudunuzu kaybetmeyim bir şey geçiriyorsa güzelleşiyor dur
Amin inşallahÖyle tabiki dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor Allah hayırlısını versin çok şükür bi oğlum var Allah ona hayırlı uzun ömürler versin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?