Ama varrrr ki yaKan vermeden güvenemeyeceğim sanırım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama varrrr ki yaKan vermeden güvenemeyeceğim sanırım![]()
Merhaba umarım sağlıkla tutunsunlar. Dondurulmuş muydu ? Regl baslangıcından itibaren kacıncı günde trnsfer oldunuz acaba :)Ama varrrr ki yabenim de 3.gün embriyolarım çift 6 ekimde transfer oldum gün bekliyoruz
Merhaba aminnn. Yok hayır taze transferdi adetimin 2.günü yumurta büyütmeye başlandı 8.günü bitti 10.gününde de opu oldu Cuma gününe denk geldi pazartesi de yani 13.günü transfer olduMerhaba umarım sağlıkla tutunsunlar. Dondurulmuş muydu ? Regl baslangıcından itibaren kacıncı günde trnsfer oldunuz acaba :)
Ya o kadar çok yalancı pozitif yorumu gördüm ki o yüzden inanamamadım. Ama kaset testlerde yanlış çıkma ihtimali daha düşükmüş sanırımAma varrrr ki yabenim de 3.gün embriyolarım çift 6 ekimde transfer oldum gün bekliyoruz
Evet doğruYa o kadar çok yalancı pozitif yorumu gördüm ki o yüzden inanamamadım. Ama kaset testlerde yanlış çıkma ihtimali daha düşükmüş sanırım
HarikaBu predictor![]()
İnşallah canım çok sağol. Seninde inşallah güzel haberlerini alırızHarikaolmuş olmuş vallahi hayırla kucağına al inşallah canım darısı bana
İnşalllahİnşallah canım çok sağol. Seninde inşallah güzel haberlerini alırız![]()
Değerim 304 çıktı kızlarİnşalllah![]()
Çok tebrik ederim sağlıkla gelsinn..Değerim 304 çıktı kızlar![]()
Yaaa çok şükür elhamdülillah darısı biz bekleyenlerin başına canımDeğerim 304 çıktı kızlar![]()
Çok teşekkürler. Evet 3.gün dondurulmuştu. Bugün transfer+11.günümdeyim. Normalde yarındı ama dayanamadımÇok tebrik ederim sağlıkla gelsinn..
3. gün müydü dondurulmuş muydu :) Kaçıncı günde kan sonucunuz ?
aminnn inşallah güzel haberler alın bir an önceeYaaa çok şükür elhamdülillah darısı biz bekleyenlerin başına canım![]()
İnşallah canım git kahve iç benim için ne oluraminnn inşallah güzel haberler alın bir an öncee![]()
Üç haftadır kahve çay içmiyorum hakettim sankiİnşallah canım git kahve iç benim için ne olur![]()
Maşallah cok güzel çıkmış değeriniz :) Sağlıkla katlanarak artsın :)Çok teşekkürler. Evet 3.gün dondurulmuştu. Bugün transfer+11.günümdeyim. Normalde yarındı ama dayanamadım![]()
Demi doğru vallahiÜç haftadır kahve çay içmiyorum hakettim sanki![]()
İnşallah darısı başınıza. Evet çift transferdi. Beta değerim biraz yüksek olduğu için 2 side tutmuş olabilirmişDemi doğru vallahidarısı bize çift transfer miydi canım