- Konu Sahibi sevgilerimle
-
arkadaslar--6 inci denemeye yaklastik--cok fena heyecan basladi--herseyde tecrübelendim sanirim, ama kötü sonuc duymaya hic te hic alisamadim
6 inci denemede hamile kalan varmi? devam etsem mi? devam edersem eger, ne kadar daha devam etmeliyim? kendime bir son veremiyorum
esim , sag olsun, destekliyor. ne zaman devam desem, o tamam diyor.
ama sonu hep hüsran.
ne olursun bana güc veren sözler yazin arkadaslar
mirmirmirmir
arkadaslar--6 inci denemeye yaklastik--cok fena heyecan basladi--herseyde tecrübelendim sanirim, ama kötü sonuc duymaya hic te hic alisamadim
6 inci denemede hamile kalan varmi? devam etsem mi? devam edersem eger, ne kadar daha devam etmeliyim? kendime bir son veremiyorum
esim , sag olsun, destekliyor. ne zaman devam desem, o tamam diyor.
ama sonu hep hüsran.
ne olursun bana güc veren sözler yazin arkadaslar
mirmirmirmir
Arkadasim eger bebegine kavusmak istiyorsan sonuna kadar deneBen suan 9.tüp bebek deneme yaptim ve 11.günümdeyim. Hatta hafif OHSS oldum 10 gündür evde yatiyorum simdi ise adet olacakmisim gibi sancilarim var :1no2: Persembe kan testi var hayirlisi olsun artik ben elimden geleni yapayimda gerisi allahin taktiri O ol deyince oluyor hersey, ama önemli olan evde oturup mucize beklemek degil o mucizenin arkasindan kosmak. 6 yildir ugrasiyoruz simdiye kadar HSG, Histeroskopi, Laparoskopi, yumurtlama takibi, 6 asilama ve 9 tüp bebek yaptirdim. Bunun 2 tanesini TR´de yaptirdim 1 kimyasal gebelik elde ettik gerisi zaten hep Negativdi. :gitme: Bu arada bende endometriose var.
Bunlari sana yaziyorum cünkü umarim sana umut kaynagi olurum. Kaderimize boyun egmeyi Allah bile sevmez cünkü bazi seyleri degistirmek insanlarinda elinde mücadele edecegizki Rabbimin gönlünü kazanip taktirini alalim. Korkulara gelince elbette vardir her zamanda olacak bundan baska dogal bir düsünce olamaz. Bizim korkumuz 14.gündeki kan tahlili acaba oldumu olmadimi kaygilariklava: Her umutsuzluk ise bizi daha güclü yapmali ve asla inancimizi ve irademizi kaybetliyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?