• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 inci dememem basliyor--korku gene basladi

sevgilerimle

Guru
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2008
191
108
323
Almanya
arkadaslar--6 inci denemeye yaklastik--cok fena heyecan basladi--herseyde tecrübelendim sanirim, ama kötü sonuc duymaya hic te hic alisamadim

6 inci denemede hamile kalan varmi? devam etsem mi? devam edersem eger, ne kadar daha devam etmeliyim? kendime bir son veremiyorum

esim , sag olsun, destekliyor. ne zaman devam desem, o tamam diyor.

ama sonu hep hüsran.

ne olursun bana güc veren sözler yazin arkadaslar

mirmirmirmir

içinden ne geliyosa öyle yap
içindeki sesi dinle. sınır varmı bilmiyorum ama sana bağlı herşey umut tükenmiyor hiç..inş. bu defa güzel haberlerini yazarsın buraya hayırlısıyla..

arkadaslar--6 inci denemeye yaklastik--cok fena heyecan basladi--herseyde tecrübelendim sanirim, ama kötü sonuc duymaya hic te hic alisamadim

6 inci denemede hamile kalan varmi? devam etsem mi? devam edersem eger, ne kadar daha devam etmeliyim? kendime bir son veremiyorum

ama sonu hep hüsran.

mirmirmirmir

bosuna heycanlanip panik yapma
cunku bu sefer olucakzemuszemuszemuszemuszemuszemus:teytey:
iyiki devam ettin icime oyle dogdu
bu 6 inci tedavi olucak ALLAH in izniyle

Hakkında hayırlısı olsun arkadasım ben 4 kere denemısdım ve düşüncelerım senın gıbıydı acaba devam etsemmı dıye kafamda soru ısaretlerı vardı ancak burdakı arkadaşlarımın ve eşimin desteğiyle devam ettım 5. denemem de ılkdefa hamıle kaldım ancak kımyasal gebelık yasadım ama olsun bu bıle benım ıcın bır mucızeydı hamıle kalabılmıstım hıc ara vermeden 6. denedım ve yıne hamıle kaldım ancak allahım ol dıyınce oluyor ben buna ınanıyorum bu seferde dış gebelıkle karşı karşıya kaldım herşey nasıp kısmet şimdi ocak da 7. denemem e baslıyorum aslında kasımda baslıcaktım ama regli olamadım sıtresten sıkıntıdan sanırım ınsallah sende bende bırgun anne olucaz cnm hıc pes etme olurmu karsında ornek olarak ben varım ınsallah guzel haberler verırsın bana umut olursun

selam arkadaşım.......bende 1 aşılama ve 3 tüp bebek denemiş biriyim.......bizde 4.cü denemeyi yaptırmayı düşünüyoruz ama senin gibi korkularım,heyecanım daha fazla.......1.ci denemeden sonra 2.ci ve 3.cü denemeyi hemenyaptırmak istemiştim........ayrıca bunların hepsini 1 yıl içinde yaptırdım.......şimdi eşim 4.cü deneme için benim kararımı bekliyor..........hakkında hayırlısı olsun......

ama sonu hep hüsran.

mirmirmirmir

Canim umut var oldukca denemenin sayisi , siniri yokk ...

Ben de seninle ayni durumdayim ..

Artik sayisini bile bocalayip , karistirdigim tedavilerimin bir gün bana evladimi getirip getirmeyecegini bile bilmiyorum ...

Ama bir umutt ...Belki bu kez diye diye ...
Onun icin savasiyorum ..

Ben de 6. tedavime basladim Ekim' de ..
Fazla yumurta üreten yumurtaliklarim OHSS olmaktan kurtulamadi ..
Yani yumurtaliklarda sivi birikimi yasadim ..

Tedavim transferi yasayamadan kalakaldii ..
Sükürler olsun Mevlaya ki ; dondurarak embriyolarimi muhafaza ettik ..

Bu ay annesine kavusmayi bekleyen donmus embriyomun 3 tanesini transfer yapcazz nasipseee ...

Vuslata cok az kaldii ..

Ben de senin gibi cok negatifler gördümm ...
Tam iste olduu dedigimdee kaybettiklerim olduu ..
2 kez bebegimi düsürdüm .
1 kez kimyasal gebelik gecirdim ..

Bunlari neden söylüyorsun dersenn ...

Ben ömrüm oldukcaa , sagligim elverdikcee BEBEGIMIN arayisindan vazgecmiycemm ..

Bir anneye UMUTLU olmak yarasirrr ..

Umudunu hic yitirmee ...
Bir gün mutlakaa biz de anne olcazz .. :asigim: :asigim: :asigim:

Son düzenleme:
inşşş bu defaa evlatlarına kavuşursunnn kavuşursunuzzz....maddiyat varsaa sonuna kadar git derim bende.....maneviyat önemli tabii ama maddiyat olmadan hiç bişey olmuyorr ne yazık kiii....baştata dediğim gibi inşş son tedavin olurr ve anne olarak sonlandırırsınn bu serüveni.....

arkadaslar süpersiniz !! hepiniz !!

eminim, hepimiz hasret-bebegimize kavusacagiz--

bak isim bile hazir --hasret--

allahin izniyle olur insallah

slm cnm..maddi olarak kaygın yoksa bir ömür denemek onun o minik yüzünü koklamak için deymezmi...sonuna kadar git arkadaşım..ama stres baş düşmanı bunun..zor biliyorum ama germe kendini...

Rabbım gonlune gore versın ınsallahhhh
bu sefer ıns hamıleyım dıye yazarsın cnm
ınan hep dularımdasınız butun bebek ozlemıyle yananlar.....

sevgili arkadaşım sağlığın ve maddi gücün elverdiği sürece devam et ve bizede umut ol inşallah bu sefer olur canım benim ben de 1 düşük yaptım 1 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım ikincisinde hamile kaldım kalp atışları olmadığı için 8 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım kötü günler geçirdim ama ben de yaşım yumurtalarım elverdiği sürece devam diyorum
allahım hepimizin dileklerini kabul eder inşallah

arkadaşım umut oldukca sonuna kadar devam etmelisin ve madi güç tabiki bebişin çok sanslı olacak güçlü ve onu çok seven bir anne rabbim inşallah bu sefer yavruna kavuşturur

Arkadasim eger bebegine kavusmak istiyorsan sonuna kadar dene :emir_bebek: Ben suan 9.tüp bebek deneme yaptim ve 11.günümdeyim. Hatta hafif OHSS oldum 10 gündür evde yatiyorum simdi ise adet olacakmisim gibi sancilarim var :1no2: Persembe kan testi var hayirlisi olsun artik ben elimden geleni yapayimda gerisi allahin taktiri O ol deyince oluyor hersey, ama önemli olan evde oturup mucize beklemek degil o mucizenin arkasindan kosmak. 6 yildir ugrasiyoruz simdiye kadar HSG, Histeroskopi, Laparoskopi, yumurtlama takibi, 6 asilama ve 9 tüp bebek yaptirdim. Bunun 2 tanesini TR´de yaptirdim 1 kimyasal gebelik elde ettik gerisi zaten hep Negativdi. :gitme: Bu arada bende endometriose var.
Bunlari sana yaziyorum cünkü umarim sana umut kaynagi olurum. Kaderimize boyun egmeyi Allah bile sevmez cünkü bazi seyleri degistirmek insanlarinda elinde mücadele edecegizki Rabbimin gönlünü kazanip taktirini alalim. Korkulara gelince elbette vardir her zamanda olacak bundan baska dogal bir düsünce olamaz. Bizim korkumuz 14.gündeki kan tahlili acaba oldumu olmadimi kaygilari :oklava: Her umutsuzluk ise bizi daha güclü yapmali ve asla inancimizi ve irademizi kaybetliyelim.

gülüm ya sende baya cekmisin--insallah denemelerin bosa cikmaz bu sefer hamile sindir--insallah-mutlaka yaz persembe günü

aklimizdasin zemuszemus

Arkadasim eger bebegine kavusmak istiyorsan sonuna kadar dene :emir_bebek: Ben suan 9.tüp bebek deneme yaptim ve 11.günümdeyim. Hatta hafif OHSS oldum 10 gündür evde yatiyorum simdi ise adet olacakmisim gibi sancilarim var :1no2: Persembe kan testi var hayirlisi olsun artik ben elimden geleni yapayimda gerisi allahin taktiri O ol deyince oluyor hersey, ama önemli olan evde oturup mucize beklemek degil o mucizenin arkasindan kosmak. 6 yildir ugrasiyoruz simdiye kadar HSG, Histeroskopi, Laparoskopi, yumurtlama takibi, 6 asilama ve 9 tüp bebek yaptirdim. Bunun 2 tanesini TR´de yaptirdim 1 kimyasal gebelik elde ettik gerisi zaten hep Negativdi. :gitme: Bu arada bende endometriose var.
Bunlari sana yaziyorum cünkü umarim sana umut kaynagi olurum. Kaderimize boyun egmeyi Allah bile sevmez cünkü bazi seyleri degistirmek insanlarinda elinde mücadele edecegizki Rabbimin gönlünü kazanip taktirini alalim. Korkulara gelince elbette vardir her zamanda olacak bundan baska dogal bir düsünce olamaz. Bizim korkumuz 14.gündeki kan tahlili acaba oldumu olmadimi kaygilari :oklava: Her umutsuzluk ise bizi daha güclü yapmali ve asla inancimizi ve irademizi kaybetliyelim.

Back
X