Sevgili Koç; ilişki, ortaklık, evlilik, mahkemeyle ilgili belirsizlikler belirli hale geliyor. Bu dönemde ani para çıkışları, harcamalar gündeme gelebilir. Aile içinde veya evle ilgili bazı sorunlar yaşanabilir.
Sevgili Boğa; çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, bel bölgesi rahatsızlıkları veya evcil hayvanlarınızla ilgili beklenmedik durumlar içinde kalabilirsiniz. Çalışma hayatınızla ilgili belirsizlikler ise belirli hale geliyor. Gündelik hayat rutinlerinizde aksamalar gerçekleşebilir. İsyankar bir tutum sergileyebilirsiniz. Ayrıca kendinizle ilgili imaj değişikliği yapabilirsiniz.
Sevgili İkizler; aşk, çocuk, hobi, borsa, tatil konularıyla ilgili belirsizlikler belirli hale geliyor. Bu dönemde beklenmedik gelişmelere açık olmalısınız. Aşk konusunda veya çocuklarınızla ilgili şok olacağınız gelişmeler sizi bekliyor olacak. Ayrıca borsa, kazançlarla ilgili durumlarda zarara uğrayabilirsiniz, dikkatli olmalısınız.
Sevgili Yengeç; ev, aile, gayrimenkul konularıyla ilgili belirsizlikler belirli hale geliyor. Bazı tartışmalar içinde kalabilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Aşk hayatınızda veya sosyal çevrenizle ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir.
Sevgili Aslan; yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahat konularıyla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Bu dönemde kariyer hayatınızda ani değişimler gerçekleşebilir.
Sevgili Başak; para, kazançlar veya gelirlerinizle ilgili belirsizlikler belirli hale geliyor. Bu dönemde sosyal çevre, topluluk, derneklerden dolayı harcamalarınız çok artabilir. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk, aşk konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir.
Sevgili terazi; fiziksel değişim, kişisel bakım veya ortaklık-evlilik yapınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Bu dönemde kariyer hayatınızda bazı sorunlar gerçekleşebilir. Ayrıca harcamalarınız çok artabilir. Kredi, vergi, ödemelerle ilgili ani olaylar gerçekleşebilir.
Sevgili akrep; hastane, sağlık, gizli anlaşmalarla ilgili belirsizlikler belirli hale geliyor. Bu dönemde partner veya ortağınızla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında bazı aksilikler gerçekleşebilir.
Sevgili Yay; sosyal çevre, topluluk, dernek, göç etmek gibi konularda belirsizlikler belirli hale geliyor. Bahsettiğim konulardan dolayı harcamalarınız artabilir. Ayrıca çalışma hayatınız, sağlığınızla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir.
Sevgili Oğlak; kariyer, iş hayatınızla ilgili belirsizlikler belirli hale geliyor. Bu dönemde ilişkinizde veya ortaklığınızda bazı sorunlar gerçekleşebilir. Açık düşmanlarınız belirgin şekilde kendini gösterebilir. Aşk hayatınızda veya hobi, sanat, çocukla ilgili ani değişimler sizi bekliyor. Belki ikramiye bir kazanabilirsiniz.
Sevgili Kova; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Bahsettiğim konularda belirsizlikleriniz var ise sonuca ulaşacaktır. Ayrıca ev, aile, gayrimenkul konularında ani kararlar alabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.
Sevgili Balık; finans, vergi, kredi, miras konularıyla ilgili belirsizlikler belirli hale geliyor. Bu dönemde aşk, çocuk, flört, hobilerinizden dolayı harcamalarınız çok artabilir. Ayrıca eğitim, iletişim, kardeşler veya yakın çevrenizle ilgili sürpriz gelişmeler sizi bekliyor.
Elele