• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 senelik ilişki aile yüzünden istemeden bitmeli mi?

Ohooo. Bacım hiç aćıklama yapmadan ayrılsan yeri. Neden biliyo musun? Konu aldatmaktan çıktı artık. Bu adam benerkeğim kafasında. Evlenince bu özellik daha çok günyüzûne çıkacak. İkiniz de aynı anda eve gelseniz bile tv kumandasını alıp yemeği sizden beklicek. Kendi ailesine her akşam gitmek isterken sizinkine haftada bir bile gereksiz gelecek. Çünkü o erkek.
Ay evet ya tam da böyle birisi olacak. Yani yemek vs yardım eder ama benden bekler evlenince. Çok iyi analiz ettiniz tebrikler

İyi de bir kere ihtiyaç duymuş ki yapmış, sence 4 senede 1 kere mi cinsellik ihtiyacı doğmuştur? Bir kere yapan hep yapmıştır.

İyi de bir kere ihtiyaç duymuş ki yapmış, sence 4 senede 1 kere mi cinsellik ihtiyacı doğmuştur? Bir kere yapan hep yapmıştır.
Bu soruyu sormamdaki amaç kararsız olmam değil aslında burdan gelecek tepkişerin beni cesaretlendirmesi olacaktı çünkü yanlışın büyüklüğünün ben de farkındayım üstrlik ailemde istemeyincee....
Buradan sesleniyorum ki aldatılırsanız asla düşünmeyin direk kesip atın ben düşündüm vazgeçemem sandım vs vs 4 yıl oldu şimdi bırakmakta zorluk çekiyorum

Bu soruyu sormamdaki amaç kararsız olmam değil aslında burdan gelecek tepkişerin beni cesaretlendirmesi olacaktı çünkü yanlışın büyüklüğünün ben de farkındayım üstrlik ailemde istemeyincee....
Buradan sesleniyorum ki aldatılırsanız asla düşünmeyin direk kesip atın ben düşündüm vazgeçemem sandım vs vs 4 yıl oldu şimdi bırakmakta zorluk çekiyorum
O zorluk çekmemiş, siz de çekmeyin.

6 senelik birr ilişkim var ayrı şehirlerdeyiz ben okuyorum erkek arkadaşım memur. Kendisi gerçekten dürüst ve iyi bir insan bana karşı hatası oldu(aldatma tek gecelik) ama üstüne başka hata yapmadığına eminim. Annem benim en yakın arkadaşımdır ayrıca anneme bu konuyu açtım hatta erkek arkadaşımla konuştular ve bu evliliğin olmaması gerektiğini bitirmemi söylüyor annem. Ne yapmalıyım nasıl ayrılmalıyım yaşı 30 oldu yaklaşık 3 sene uğraştık daha çok bekletmek istemiyrum

Aldatilma varsa ayrilmak en dogrusu...annenizi dinleyin derim

Biliyorum bir daha yapmaz diye düşünüyorsunuz ama yapabilir.Evlenmeye karar vermeden önce kafamdaki en buyuk soru işareti buydu ama tabi o sözlere kandım.Adam benle evlenmek istiyor daha net bir karar var mı?Ama yapti cnm dedigin gibi iliski şekli aynıydı kaldırmaya çalıştım çocuklarım vardı ama sen bilirsin anneni dinle derim

Biliyorum bir daha yapmaz diye düşünüyorsunuz ama yapabilir.Evlenmeye karar vermeden önce kafamdaki en buyuk soru işareti buydu ama tabi o sözlere kandım.Adam benle evlenmek istiyor daha net bir karar var mı?Ama yapti cnm dedigin gibi iliski şekli aynıydı kaldırmaya çalıştım çocuklarım vardı ama sen bilirsin anneni dinle derim
Gerçekten mi evlenip aynı hatayı tekrarladı mı o_O inanmıyorum allah güç kuvvet versin. Ben bu riske aşkımdan ölsem de giremem o zaman

Kaç gecelik, günlük ilişki olduğunun onemi var mi adam a l d a t m ı ş ..
" Dürüstlük, iyi insanlık? Bu bir arkadaşta da olabilcek özellikler.. " sadakat" gerek evlilik icin..

Back
X