6 senelik ilişkim bitti...

ayrılıktaan sonra dik durabilen hayatına devam edebilen hatunlara hayranım:)
böyle devam edin...üzülmeyin sakın..değmez.. değse zaten yanınızda olurdu şimdi..
ne demiş ustad emre aydın beş para eder mi varlığın,ki yokluğun beni acıtsın :)
ayneen devam

büyük ihtimal bi kadın var.bende aynı şekilde terkedildim söze 2gun kala hiç bişey yokken ortada aradı istemiyorum dedi bitirdi.4yilimi aldı ve gitti.sonrasida öğrendim başkası varmış hatta evlendiler:)) ve brn Ünv bitirmis yüksek lisansıma başlamış işinde gucunde biriydim.o ise her bakimdan benden cok altta birini tercih etti.

sende kültürlü eğitimli aklı başında birisine benziyosu harab etme kendini hepsi geciyor bu da senin imtihanin.ve Rabbim herkesin kalbine göre verir bu vebali aldiysa Rabbim bigün odetir

erkeklere eşiniz olmadan hiç bir fedakarlıkta bulunmayın,evlenince bile belli ölçüde yapın bunu.altında ezildikleri iyilikleri yapmayın şunlara.

bence bu kadar çok güçlü olmak zorunda değilsiniz.
insan acısını da yaşamalı...

siz konunun başından beri "gittiyse gitti" modundasınız...
elbette güçlü olmak iyi bir şey ama siz böyle anında güçlü olabiliyorsanız;
demek ki sizde de bir şeyler bitmiş...
demek ki sevgilinizin de artık sizi sevmiyor olması çok normal..

yani ortada sebep de yok değil hani, siz tüketmişsiniz ilişkinizi...

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bundan sonra sizleri...

muhtemelen baska biri var aniden degismesinin baska bir aciklamasini bulamadim.Ama sizide guclu buldum ve kendinizi toparliyorsunuz buna cok sevindim zamanla gecicek hersey boyle saglam ve guclu durmaniz cok guzel birsey.

güçlü olmak zorundayım, devam eden bir hayatım var. tabii ki acı çekiyorum, çekeceğim de,
ben ilişkimin bitmemesi için çok çabaladım, ama kendisinin isteğiyle ilişkimiz bitti. ağladığım, isyan ettiğim oldu ama kendimi harap edemem.

sevgilimin artık beni sevmiyor olması konusu ise tartışılır, yalan mı yoksa doğru mu bilinmez, ben hep sevdim, seveceğim. Ama o gitmeyi seçti diye hayatımı bitiremem, gittiyse gitti evet, benim hayallerim onsuz da gerçekleşir elbet.

Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın...

erkeklere eşiniz olmadan hiç bir fedakarlıkta bulunmayın,evlenince bile belli ölçüde yapın bunu.altında ezildikleri iyilikleri yapmayın şunlara.

o iyilikleri aman biz iyi olalım mutlu olalım diye yapıyoruz aslında ama anlamıyorlar, ne yazık ki gurur duymak yerine ezip geçiyorlar..

sebebi ne olursa olsun bitiris tarzi cok cirkin! usul esastan once gelir.. ne bu nefret kusmalar..
degisken, kendine dönük, kustah ve suc bastiran biri sanirim..
gelse de istemem diyosan dovunme..
ha dayanamam barisirim diyorsan ailene olumsuzluklari cok anlatma bari..

Problem ya ailesine bağımlı onlar seni istemedi ,yada başka biri var yada yada ....nedenini boşver hayatına devam et böylesi daha hayırlıdır belki

ben sizi pek üzülmüş görmedim. belki sizde de bazı duygular bitmiş olabilir. her iki taraf için de hayırlısı olsun..

Yazdıklarınızı okuyunca başka birinden şüpelendim çünkü seven biri karşı tarafta kusur aramaz gözü görmez ..

böyle insanların totolarını kadırıp oralarına kaş göz çizip ...kıçlarına adam muamelesi yapıyoruz...
istemedikleri bir şey vardır çözmek yerine ailecek konuşup kendi aralarında hüküm vermişlerdir...
evlenmeden görmüş oldunuz... bir şey olmasa bile böyle dengesiz biriyle nasıl beraber olunurdu ki...
yarın bir günde arar ben seni seviyordum aslında falan filan...
kendi haline bırakın...

6 sene çok uzun bir süre. Bu kadar uzun sürmesi bir işaret zaten bence sen görmemişsin. Nişan evliliğe ilk adım evlenip mutsuz olmayın diye evlilik provası. Soğumak çok kısa sürede olan bir şey davranış değişikliği ise sizin tek hareketinizle olan bir şey değildir birikimdir. Seninle mutlu değilmiş ve evet yeni birileriyle görüşme olmazsa artıları eksileri göremez.

Durduk yere kimse kimseye bunları söylemez .
Hep biriktirmiş dikkat et sonra düşünmüş ve patlamış.
Neyse hakkında hayırlısı evlenip boşanmaktansa vardır bunda da bir hayır diyeceksin.

O ne mezunu yada ne okudu?
Senin vasıflarını kaldıramamış olabilir.
Birde gerçekten kısmet herşey. Düşünsene Evlendiği gün ölen insanları. Onlara bile nasip olmuyor. Nasip kısmetherşey söz nişan atıp tekrar dan devam eden insanda çok başkasıyla devam edende allah hayırlı insanlarla karşılaştırsı.

ben sizi pek üzülmüş görmedim. belki sizde de bazı duygular bitmiş olabilir. her iki taraf için de hayırlısı olsun..

yine belirtmek isterim ki üzülmek illa bir şeyleri belli etmek değil, 6 senem geçti elimi attığım her yerde onunla ilgili anılarım var, elbette üzülüyorum, özlüyorum ama bu duygularla sarıp sarmalayamam kendimi, mezun olmam gereken bir okulum var. gömüyorum içime sevgimi, özlemimi ve geri kalan her şeyi..

zeyzey3428 lise mezunu, hatta liseden arkadaşız, açıktan üniversite okuyor bu sene son. vasıflar bize göre önemsizdi ( kendisi söylerdi bunu) kesinlikle her şey kısmet, her şeyin hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…