- 21 Ağustos 2014
- 524
- 322
- 73
- Konu Sahibi raggiodisole
-
Kızlar;
6 senedir beraber olduğum, uğruna okuduğum üniversiteyi değiştirip 3 senemi yok saydığım, askere gittiğinde beklediğim, sonunda evleniyoruz hayalleri kurup ailemle tanıştırdığım, 8 ay önce sözlendiğim adam nişan planlarımızı yaptığımız günün akşamında boş yere çıkan bir tartışma yüzünden ayrılmak istediğini söyledi. Kendince sebepleri ise başta huzursuz olmanı, ağlamanı istemiyorum, mutsuz bir hayat geçirmeyelim biz-di.
Bu sabah durduk yere arayıp ben seni sevmiyorum, sana güvenmiyorum, konuşman, gülmen için çabalamaktan yoruldum (ki ben çok konuşkanım o çok suskun, ben pozitifim o fazlasıyla negatif) senden soğudum, artık hoşuma gitmiyorsun, gözüme güzel gelmiyorsun dedi!
Madem ayrıldık annen gelsin yüzüğü alın dedim ailemi hiç bir şekilde senin yanına yaklaştırmam artık ne gerekiyorsa ben yaparım diye kestirip attı.. Annesi aileler tanıştığı zaman hemen söz yapalım aileler iyice kaynaşsın diyen, her yerde aman da gelinim canım da gelinim diye geçinen insan bana nasıl düşman kesilmişse bir kere bile aramadı, benim anneciğim ise olayı anlama bu çocuk niye böyle oldu diye sorgulama derdinde.
Üniversiteden bu yıl mezun oluyorum, 5 dil biliyorum, part-time bile olsa bir işe sahibim ve beyefendi benimle gurur duymak yerine bi köşeye atıyor. 1 hafta önce canımlar aşkımlar havada uçuşurken 1 hafta sonra ben seni sevmiyorumlar, aklımda şimdilik biri yoklar, sana inanmıyorumlar, verilen sözler tutulmuyormuşlar...
Bana biriniz yol göstersin, bu adamlar niye böyle?
Yakinda o platonikle evlenirKızlar
İnanın hiiiiiç üzülmüyorum, üstümden yük kalktı sayesinde, tanımıyormuşum tam tanıdım. Başka birinin olması ihtimali tabii ki olabilir ki kendisine çok aşık bir platoniği var yıllardır. ama sadece arkadaşlar!
themis1990 uğruna üniversite değiştirdim ama iyi ki değiştirmiş Yıldız Teknikli olmuşum, kaybettirdikleri kazandıklarımın yarısı bile değil :) Eski defterler yandı bitti kül oldu, yeni okul dönemiyle yeni defterler, yeni sayfalar da açılır elbet, hem erkekler bize ne kazandırmış ki dertten başka?
ilknurA tedirgin oluyorsa olmaya devam edecek benim kapılarım kapandı :)
bg_bk ah canımsın.. bi de bize laf yapmazlar mı o dönemlerde?
asude_bahar zaten 5 dil ve part-time iş benim kendim için yaptığım şeyler, aşk bunlara bakıyor olsa vay halimize :)
Haklısınız birazcık zaman verin kendinize hiç kolay değil. Öyle bir zamanındayız ki dünyanın sevgiler bile bir anlık olmuş. Acıları da geride kalan duygusal insanlar çekiyorgececikedi Allah mutluluğunuzu daim etsin, bizimki evlilik teklifi ederken hıçkıra hıçkıra ağlamıştı, ben seni çok seviyorum diye, sürprizler yapardı mumlar, güller, neler neler, her gece arardı sesimi duymadan uyuyamazdı. Bazı şeyler kör ediyor insanı, bitmesi iyi oldu evet, ''Beğendiğiniz bedenlere, hayalinizdeki ruhları koyup, aşk sanıyorsunuz." der Sheakespeare Othello'da, bizimki de o hesap oldu. Adam benim bedenimi beğenmekten vazgeçip hayalindeki ruh için bedenler aramaya başladı...
Ahaha ya ben de aynisini dusundum. Ikizler burcu kadar tatli adam sepetleyen bir burc kadini yok. O yuzden hep "tas kalpli, bencil, vurdumduymaz" falan gibi salak sacma yaftalar yapistirilir. Oysa ikizler kadinlari genelde guclu hatunlar olduklari icin kolay atlatirlar surecleriİkizler burcu musun acaba :) ayrılığın en sevdiğim hali. Herşeyi nihayet görme, gözün açılma faslı. Sen hayallerini yaşarken muhtemelen sana ulaşmaya çalışıyor olacak :)
Aynen öyle :) yükselenim ikizler benim de ben de ordan kendime çok yakın hissettim durumu. Üzülmekten bile sıkılan bir burç, olan oldu ben hayatıma bakarım modu klasiktir :)Ahaha ya ben de aynisini dusundum. Ikizler burcu kadar tatli adam sepetleyen bir burc kadini yok. O yuzden hep "tas kalpli, bencil, vurdumduymaz" falan gibi salak sacma yaftalar yapistirilir. Oysa ikizler kadinlari genelde guclu hatunlar olduklari icin kolay atlatirlar surecleri
Aynen aynen :)Aynen öyle :) yükselenim ikizler benim de ben de ordan kendime çok yakın hissettim durumu. Üzülmekten bile sıkılan bir burç, olan oldu ben hayatıma bakarım modu klasiktir :)
Öğrenmek istediğim bütün dilleri biliyosunuz :) ben de fransızcaya başladım şimdi seneye inşallah ispanyolcaburcutk ben o konularda fazlasıyla katıyım, 3 sene zaten Mersinde okudum bir kere bile yanıma gelmesine izin vermedim, İstanbula geldim geleli haftada bir görüştüm hep, asla fazla samimi olmadım, ailesinin yanına bile sadece ailemle gittim, dönse bile kapılar kapandı :)
faat amaaaan o oğulcuğum lafı yok mu dilinden düşmezdi... rahatlasın gitti inatçı gelini
WILDFIRE 5 dili şöyle öğrendim :) İngilizce 10 yaşımdan beri aldığım eğitimle (yaş 24) Fransızca 8 senelik eğitimle, İtalyanca ve Rusça üniversitenin kredili ders sistemi sağolsun, İspanyolca part-time çalıştığım şirketteki ihtiyaç ve benim merakımla oldu :)
ema1 benden uzak olsun başka bir şey istemem :)
erleichda kesinlikle özel değil :) konu annesini neden aramadığımdan başladı, ki fazlasıyla yoğun bi dönemimdeydim kendi annemi bile görmeye vaktim kalmıyordu eve gelip uyuyordum, bi arkadaşıyla buluşmak istediğine bağlanıp benim kararlarıma saygı duy ile bitti...
eylulruzgari canım asla asla ve asla geri dönmem bundan sonra :)
allizwell ne güzel söylediniz efenim! :)
Dilay80 biz kaldırırız diğerleri indirir, sürünsünler...
wakeupandlive evlilik benim için 2 sene sonra olacak bi şeydi ama onun ailesi hemen istemişti, zıtlaşmalar, laf sokmalar.. iyi ki bitmiş..
chess önce mezuniyet, sonra ver elini Peru! hayallerimi, hayatımı yaşamayı düşünüyorum :)
gamzeugurum lakin o cillop gibi hatunu gözlükleri olmadan gördüyse sorun büyük, adam 3.5 gözlük kullanıyor cillop gözlüklerini taktığında dönüşmesin başka bi şeye??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?