6 Senemi verdim lütfen yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

dytdyt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2025
6
0
1
25
Hepinize merhaba kadın kulübü üyeleri. Benim bir ilişkim var ve 5. Senesi bitti 6.sene içerisindeyiz. Son bir yıla kadar adam akıllı kavga etmezdik birbirimizi çok severdik her zaman destek olurduk. Bu arada da sevgilim benim kardeşimin lise arkadaşı hayatında ilk ve tek sevgilisi benim hiç bir kötü alışkanlığı yok dört dörtlük olmasa da çok iyi bir insandır. Tek kötü yönü hemen sinirleniyor ne konuştuğunu farkında olmuyor. Ama aradan 1 saat geçiyor gelip özür diliyor. Neyse Son bir sene içinde olan kavgalarımızın sebebi ise abisinin sevgilisi oldu. Kız çok fazla gevşek ve ben bu hareketlerinden rahatsız olduğum için sürekli kavga ettik. Bir gün bile ayrilmadigim sevgilimden onun yüzünden ayrılacaktım. Bunların düğünleri oldu kız u dönüşü yaptı benimle aşırı iyi geçinmeye başladı. He bu arada benim ailem asla bu çocuğu istemiyor özellikle annem çok büyük kavgalar ettik bu yüzden. İstememe sebebi birinci esnaf olması kendisinin 2 katlı petshopu var. İkinci sebebi de ailesine bakacak olması. İleride bunu sıkıntı edermisim neden bakacakmis falan filan. Ben sevgilim arkadasinda durdum ve yaklaşık 3 hafta önce aile tanışmamız gerçekleşti her şey beklediğimden de güzel oldu aşırı iyi anlaştılar çok mutluydum ta ki doğum günüme kadar. Doğum günümde sevgilimle sabahtan biz kutlama yaptık. Akşamda onun ailesi kutlama yapacaktı bunca sene içinde ilk defa. Ama ben bunlara asiri yakınım her şeylerinden yanlarında oluyorum her şeylerinden yardım ediyorum. Doğum günümde evlerine bi gittim hiç bir hazırlık yok. Babası ve amcası sevgilime kızıyor haber vermedin diye ama haberleri vardi. Benimde aşırı zoruma gitti ve ağladım. Verdiğim değer ile aldığım değer çok farklıydı. Sevgilim de hepsiyle kavga etti ama o da sinirli olduğu için yanıma gelmedi. Beni abisi eve bıraktı o gün biz hiç konuşmadık annesi beni arayıp durdu hatalı olduğunu söyledi ve ertesi gün biz ailecek onlara gidecektik bahane uydurup gitmedik. Annem zaten istemediği için şu an annesinden de nefret eder düzeyde. Sevgilimle de sürekli araya üçüncü kişiler girdiği için kavga ediyoruz. En son konuşma yaptım bir daha 3. Kişiler girerse ve biz böyle kavga edersek 6 yılımı çöpe atarım diye. Sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin

bir doğum gününden böyle vakalar oluyorsa ilerisini kestirmek zor değil.ve evet evliliklerin çoğu üçüncü kişiler yüzünden bozuluyor,böyle ufak tefek konulardan ağlarsanız sizi çok üzerler.
ailesine bakma konusunda da yarın öbür gün bunu sorun yapabilirsiniz anneniz haklı.çoluk çocuk olduktan sonra paranız sadece size kalsın isterseniz.hayat insanı tanımadığı bir kişiye dönüştürüyor.

Merhaba ufak tefek şeyleri geçeli yıllar olmuştu çoğu şeye takılmam hatta. Ama doğum gününe bu kadar takilmamin sebebi tüm sulaleye bir sürü hazırlık yapılıp kutlanip bana sıfır özen gösterilmesi oldu. Ailesinden de lafımı asla esirgemem saygı çerçevesinde. Ama bu konular da bunca yılı çöpe atmaya değer mi bilemiyorum

Başkalarını niye bu kadar ilişkiye dahil ediyorsunuz. Sevgilin kutlamış ne güzel ailesinden bu kadar şey beklememen gerekiyordu. önemli olan sevgilinin kutlaması. Ailen anlaşıyorsa sen anlaşıyorsan geri kalan pek de problem etme izin verme yani

Ufak tefek sorunlar toplanıp dağ olur. Doğum günü faslını bilmem ama baştan anlaşma yapılmış ailesine bakacak diye. Şahsen ben istemem herkes kendi rızkını kazansın. Kimse alın terini vermek zorunda değil. Çocuk olacak ondan kısılacak falan o zaman dank eder. Yaşlı gelirleri yoksa bakıma muttaçlarsa çocuklar kendi aralarında elbette üstlenir. Abisi dr varmış şimdiden tüm yük neden sizde olacak.

Babasida hayatta aileye neden bu bakıyor ustelik bir de abi var neden buna kalmış ihale

Ailesine bakma konusu ileride canınızı sıkabilir,doğum gününüze önem vermek zorunda değiller bence orası aşırı abartılı geldi.

Babasida hayatta aileye neden bu bakıyor ustelik bir de abi var neden buna kalmış ihale
Aslında hepsi ona kalmadı babasının kalbinde pil var ve çalışamıyor abisine yeni düğün yaptığı için o destek oluyor biz düğün yaptığımız da da abisi bakacak

Çok zor biliyor musunuz
Uzaktan davulun sesi hoş gelir ama içine girdiğinizde anlayacaksınız keske annenizi dinleseniz
Farkındayım bende zor olduğunu ama onun yerinde ben olsam bende aileme bakmak zorunda olurdum diye düşünüyorum. Nasıl bakma diyebilirim ki

Farkındayım bende zor olduğunu ama onun yerinde ben olsam bende aileme bakmak zorunda olurdum diye düşünüyorum. Nasıl bakma diyebilirim ki
Kayınpederin emekliliği yok mu kayinvalide çalışamayacak yaşta mi görümce keza öyle yani bilmiyorum çok zor ya ben düşünemiyorum ağız tadınız kalmayacak

Kayınpederin emekliliği yok mu kayinvalide çalışamayacak yaşta mi görümce keza öyle yani bilmiyorum çok zor ya ben düşünemiyorum ağız tadınız kalmayacak
Malulen emekli yaptırmaya çalışıyorlar özellikle ben başka kuruyorum emekli olsun diye. Herkes bana aynı şeyi söylüyor ben kabul etmem diye ama kendi aileni öyle düşün diyince işin rengi değişiyor. Maaşlı çalışan olsa sanırım bende istemezdim ama aylık geliri baya yüksek o yüzden de çok karışamıyorum

Hic karisamiyacaksiniz ki zaten evlenince karıştıracak mi sanıyorsunuz bilerek evlendin diyecek
Adil olacak mı sanıyorsunuz olmayacak size idare et bu ay derken onlara yagdiracak bu filmi çok gördüm ben ne tatile gideceksiniz ağız tadıyla ne heves ettiğiniz bir eşyayı alacaksınız bir bluz alsanız olay olacak neler neler ya şimdi inanmayacaksınız ama olacak anneniz görüyor siz görmüyorsunuz

Baştan sona saçmalık silsilesi. Şimdi gençlere her şey kolay geliyor. İlerde bu aileye bakma işi gözüne batar. Çocuğun olacak senin farklı isteklerin olacak. Ayrıca esnaf bu bugün iyi kazanır yarın zorlanır. Sen evli olsan sonradan böyle bir durum çıksa tamam hayat arkadaşım dersin empati yaparsın. Ama bile bile lades seninki.
Doğum günü meselesi de başka saçmalık. Mecburlar mı mesela. Bu tarz şeylerde içinden gelmek diye bir şey vardır isteyerek yapmayacaklarsa ne gerek var. Evlenmemişsin nişanlanmamışsın neyin kavgasını hangi hadle ettn doğum günümü kutlamadılar diye ilginç

Anladığım kadarıyla her şeye karışan yorucu birisiniz. Mesela abisinin kız arkadaşınin gevşekliğinden size ne, neden bunun için sevgilinizle kavga ediyorsunuz?

Ailesi senin doğum gününü bilmek ve kutlamak zorunda değil. Buna anlamsız bir şekilde takılmışsın ve kendini üzmüşsün. Abisinin kız arkadaşı, doğum günü gibi mevzuları gereksiz köpürtüp kavga yaratıyorsan bence suç birazda sendedir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…