Ailesine bakma konusu ileride canınızı sıkabilir,doğum gününüze önem vermek zorunda değiller bence orası aşırı abartılı geldi.
Aslında hepsi ona kalmadı babasının kalbinde pil var ve çalışamıyor abisine yeni düğün yaptığı için o destek oluyor biz düğün yaptığımız da da abisi bakacakBabasida hayatta aileye neden bu bakıyor ustelik bir de abi var neden buna kalmış ihale
Yani kaç kişiye bakacak anne baba mı sadeceAslında hepsi ona kalmadı babasının kalbinde pil var ve çalışamıyor abisine yeni düğün yaptığı için o destek oluyor biz düğün yaptığımız da da abisi bakacak
Bir de kız kardeşleri varYani kaç kişiye bakacak anne baba mı sadece
Çok zor biliyor musunuzBir de kız kardeşleri var
Farkındayım bende zor olduğunu ama onun yerinde ben olsam bende aileme bakmak zorunda olurdum diye düşünüyorum. Nasıl bakma diyebilirim kiÇok zor biliyor musunuz
Uzaktan davulun sesi hoş gelir ama içine girdiğinizde anlayacaksınız keske annenizi dinleseniz
Kayınpederin emekliliği yok mu kayinvalide çalışamayacak yaşta mi görümce keza öyle yani bilmiyorum çok zor ya ben düşünemiyorum ağız tadınız kalmayacakFarkındayım bende zor olduğunu ama onun yerinde ben olsam bende aileme bakmak zorunda olurdum diye düşünüyorum. Nasıl bakma diyebilirim ki
Malulen emekli yaptırmaya çalışıyorlar özellikle ben başka kuruyorum emekli olsun diye. Herkes bana aynı şeyi söylüyor ben kabul etmem diye ama kendi aileni öyle düşün diyince işin rengi değişiyor. Maaşlı çalışan olsa sanırım bende istemezdim ama aylık geliri baya yüksek o yüzden de çok karışamıyorumKayınpederin emekliliği yok mu kayinvalide çalışamayacak yaşta mi görümce keza öyle yani bilmiyorum çok zor ya ben düşünemiyorum ağız tadınız kalmayacak
Hic karisamiyacaksiniz ki zaten evlenince karıştıracak mi sanıyorsunuz bilerek evlendin diyecekMalulen emekli yaptırmaya çalışıyorlar özellikle ben başka kuruyorum emekli olsun diye. Herkes bana aynı şeyi söylüyor ben kabul etmem diye ama kendi aileni öyle düşün diyince işin rengi değişiyor. Maaşlı çalışan olsa sanırım bende istemezdim ama aylık geliri baya yüksek o yüzden de çok karışamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?