6 Senemi verdim lütfen yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimse doğum gününüzü kutlamak zorunda değil histerik misiniz bi sebep için ortalıgı bırbırıne katmıssınız? Cocugu ailesiyle arasını açmışsınız erkek ailesi olsam uzak dur bu kadından derdim. Ayrıca 6 yıl sevgililik ne yani cılkı çıkmış cocugun niyeti olsa coktan uğrasır yapardı

Burada doğum günü şu bu meselesinden ziyade takılmanız gereken şey, ailesine bakacak olması ve öfke anında kırıp dökmesi iletişime kapalı olması. Doğum günündeki kavgadan ötürü abisi geri getirdi diyorsunuz, kendisi bile getirmemiş. Bu bence öfke problemi olduğunun göstergesi ya da sinirlendiğinde ağzına geleni söylemesi. Ben öfke sorunu yaşayan adamdan çekinir ve uzak dururdum.

Ve ailesine bakmasını kabullenmiş böyle biri. İnsanın hiç inanası gelmiyor

Kabullendiği falan yok aslında, evlendikten sonra "değiştiririm" diye düşünüyor.
Birde koca koca insanları onun doğum günü için hazırlik yapacağıni düşünmesi çok tatlı. Konu sahibi eski nesli hiç tanınmamış görünüyor.

Farkındayım bende zor olduğunu ama onun yerinde ben olsam bende aileme bakmak zorunda olurdum diye düşünüyorum. Nasıl bakma diyebilirim ki
Bakma diyemezsin. Bakması gerekiyorsa bakmalı da. Ama sen bir tercih yapıp ailesine bakmak zorunda olan biriyle evlenmeyebilirsin. Birçok üyenin ve annenin de dediği gibi davulun sesi uzaktan hoş gelir, yaşarken hiçte öyle olmaz.

Konu içeriğini silmek yasak.

Konuya gelirsek, sevgilin doğum gününü kutlamasa hak verirdim ama ailesi kutlamayabilir.

Bir de daha ortada söz bile yokken sevgilinin ailesiyle fazla içli dışlı olmuşsun. Sevgilinin abisinin sevgilisine gıcık olmak, ailesinden doğum günü kutlama beklentisi şu aşamada fazla samimiyet göstergeleri.

İstedikleri yorumu göremeyince de konuyu siliyorlar, sanki alıntılarda yokmuş gibi.

Gerçekten şimdiki gençler nasıl sorun çıkarırım diye bakıyor,doğum gününüz kutlanmadı diye mi ağladınız; arkadaşınız kavga etti? Yapmayın,etmeyin bu hayatın tekrarı yok,böyle basit sorunlarla üzülecek geçirecek tek bir günümüz olmamalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…