- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Bana da tecrube ver biraz ise yariyosa :)Onlar gibilerine iyilik yaramaz bunlar gibi gorumcelerin ağzına .............ki iyi olursun o zaman kimse ağzını acamaz kendimden biliyorum
Canım bu devirde kimseye iyilik yaramaz bı laf vardır iyilikten maraz doğar die malesef ama böyle asla kendinden ödün verme kimseyi alttan alma bırak onlar seni alttan alsın ben de ilk başlarda senin gibiydim kimseyi kırmadım saygı gösterdim yanlışlarını gördüm sustum ama zamanla bı baktım üzerime gelmeye başladılar sesimi çıkarmıyor um ya normalde asla kimseye bunu yapmam ama eşim in ailesi die boyle davranıyordum ama baktım yok böyle olmayacak artık çıkardım sesimi her duydugumun hesabını sordum gördüğümü söyledim şimdi bı gör herkes sut dökmüş kedi kimse sesini çıkaramıyor görümcem de ruh hastası saten geçen evime gelmişti yine salak salak konuştu ağzına ettim kovdum evimden defoldu gitti ailesi aradı ona kızdı kimse bana bişey diyemedi kimseye taviz vermeyin abiBana da tecrube ver biraz ise yariyosa :)
Aynen katiliyorum eşlerinin ailesinin yüzlerine bakmazlar gelinlere gelince aile sevdası geliyorBen de görümceyim Allah a çok şükür kardeşimin huzurunu bozacak bir bakışım bile olmamıştır fakat hayatımda bulunan görümce yaratıkları yüzünden görümce ve hala sözcüklerinden tiksinir oldum uzak durun mesafeli olun.
Şunu da eklemek isterim bu tiplerin hiç biri eşlerinin ailesiyle görüşmezler ve utanmadan gelinlerine sülük gibi yapışırlar ıyyy tiksinç aile tipi.
Sen cok cesaretliymiCanım bu devirde kimseye iyilik yaramaz bı laf vardır iyilikten maraz doğar die malesef ama böyle asla kendinden ödün verme kimseyi alttan alma bırak onlar seni alttan alsın ben de ilk başlarda senin gibiydim kimseyi kırmadım saygı gösterdim yanlışlarını gördüm sustum ama zamanla bı baktım üzerime gelmeye başladılar sesimi çıkarmıyor um ya normalde asla kimseye bunu yapmam ama eşim in ailesi die boyle davranıyordum ama baktım yok böyle olmayacak artık çıkardım sesimi her duydugumun hesabını sordum gördüğümü söyledim şimdi bı gör herkes sut dökmüş kedi kimse sesini çıkaramıyor görümcem de ruh hastası saten geçen evime gelmişti yine salak salak konuştu ağzına ettim kovdum evimden defoldu gitti ailesi aradı ona kızdı kimse bana bişey diyemedi kimseye taviz vermeyin abi
Ne olur nokta virgul bisey kullan
onlar şikayet ediyor peki eşiniz nediyor..
anlayacakları ifadeler kullanıp sizi korumuyor mu?
Esim bana hep hak veriyor bende ailesine karsida yanimda duronlar şikayet ediyor peki eşiniz nediyor..
Zaten gorumcelerime karsi esim hep yanimda duruyor onlarda esimi doldurucak firsat bulamadiklarindan annesini babasini doldurmus aglamislar zirlamislar kardesimiz bize soguk el kizini alinca suratimiza bakmiyor diye esimde beni savunmaya kalkinca kayinbabam sende benim icin el oldun abllarndan sikayet duyarsam bizde sana mesafeli olurz dedi anlaycaniz esim cok arada kaliyor ailesiylede kotu olmak istemiyor evin tek oglu icinonlar şikayet ediyor peki eşiniz nediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?