- 3 Şubat 2025
- 697
- 1.079
- 28
- Konu Sahibi marmelad01
-
Evet çok mantıklı birkaç gün geçsin öyle yapayım benTahmin etmiştim. O zaman kuzum başka bir marka dene ama aynı markadan varsa aynı idrarla eski markadanda dene bakalım ne olacak. Sabah ilk idrarla dene.
Yap canım ama bu süreçte kendini strese sokmamaya çalış boşu boşuna üzersin kendini.Evet çok mantıklı birkaç gün geçsin öyle yapayım ben
Yaa çok teşekkür ederim kuzum desteğin için iyiki varsınYap canım ama bu süreçte kendini strese sokmamaya çalış boşu boşuna üzersin kendini.
Hem yaşın daha çok genç olmazsa bile mutlaka bir gün olacak Allah'ın izniyle. Lütfen pozitif ol
Rica ederim ne demek bunun için buradayızYaa çok teşekkür ederim kuzum desteğin için iyiki varsın
Amin canım inşallah bu sevinç hepimize nasip olurRica ederim ne demek bunun için buradayızsen de iyiki varsın, inşaAllah sevinçten havalara uç emi
Selam canim durumun nedir ? Test yaptın mı bir daha ? Adet başladı mı ?Amin canım inşallah bu sevinç hepimize nasip olur
Selam canim durumun nedir ? Test yaptın mı bir daha ? Adet başladı mı ?
Yaptım kızlar farklı markadan negatif oldu aşırı silik birşeyler var ama ona inanmıyorum artık çünkü olsaydı şimdiye baya koyulaşması lazımdı. Dediğim gibi bu ay lekelenmeli adet oldum ben çünkü bütün adet belirtilerim vardı olması mucize gibi birşey olurdu. Artık ne yapacağımı hiç ama hiç bilmiyorum asla isyan etmiyorum ama yoruldum yani alternatif çarelerim tükendiCanım nasılsın test yaptın mı
Daha önce böyle lekenmelerin veya kısa süren adetin olmadıysa. Kesinlikle peşine düşmen lazım. Riskli durumlar olabilir daha önce de söylemiştim. Bence ihmal etme. Hem bu belirsizlikten kurtulmuş olursun. Pcosda lekenmeler oluyor ama testin pozitif çıkmaması gerekirdi sürekli negatif çıksa bir tık ama o da net birşey demek değil. Testlere hiç güvenim yok. Lütfen ona göre karar verme.Yaptım kızlar farklı markadan negatif oldu aşırı silik birşeyler var ama ona inanmıyorum artık çünkü olsaydı şimdiye baya koyulaşması lazımdı. Dediğim gibi bu ay lekelenmeli adet oldum ben çünkü bütün adet belirtilerim vardı olması mucize gibi birşey olurdu. Artık ne yapacağımı hiç ama hiç bilmiyorum asla isyan etmiyorum ama yoruldum yani alternatif çarelerim tükendiiyi olmaya çalışıyorum diyelim
Hayır canım ilk kez başıma geliyor bu lekelenme oldu mu arkasına muhakkak tam adet olurdum oyüzden umutlanmıştım aslında. Bende şaşırıyorum testlerin hepsi mi bozuk çıkar doktorada hiç gidesim yok ayaklarım geri geri gidiyor doktor diyince ama süreklide kaçamam ya. Neyse...Daha önce böyle lekenmelerin veya kısa süren adetin olmadıysa. Kesinlikle peşine düşmen lazım. Riskli durumlar olabilir daha önce de söylemiştim. Bence ihmal etme. Hem bu belirsizlikten kurtulmuş olursun. Pcosda lekenmeler oluyor ama testin pozitif çıkmaması gerekirdi sürekli negatif çıksa bir tık ama o da net birşey demek değil. Testlere hiç güvenim yok. Lütfen ona göre karar verme.
Kuzum biliyorum anlıyorum seni ben de geciktirirdim doktora gitmeyi ama inan insan rahatlıyor. Neyin var neyin yok öğreniyorsun. En azindna belirsizlik ortadan kalkar, ya bir de hamileysen ve dış gebelik söz konusu ise böyle ciddi risklerde var kuzum ondan dedim ihmal etme diye. Bir de bana şu yaptığın son testi gönder bir bakayım. Yeni marka ile yaptığın testi.Hayır canım ilk kez başıma geliyor bu lekelenme oldu mu arkasına muhakkak tam adet olurdum oyüzden umutlanmıştım aslında. Bende şaşırıyorum testlerin hepsi mi bozuk çıkar doktorada hiç gidesim yok ayaklarım geri geri gidiyor doktor diyince ama süreklide kaçamam ya. Neyse...
Sen nasılsın canım kendi derdime düştüm seni soramadım. Neler yapıyorsun
Normalde olan akıntıdan farklılık varsa olabilir kuzum ilk yaptığın testten sonra hiç tekrarlamadın mı? O tarif ettiğin sarımsı akıntıdan bende de var inşallah gebeliktir yoğun mu peki akıntıKuzum biliyorum anlıyorum seni ben de geciktirirdim doktora gitmeyi ama inan insan rahatlıyor. Neyin var neyin yok öğreniyorsun. En azindna belirsizlik ortadan kalkar, ya bir de hamileysen ve dış gebelik söz konusu ise böyle ciddi risklerde var kuzum ondan dedim ihmal etme diye. Bir de bana şu yaptığın son testi gönder bir bakayım. Yeni marka ile yaptığın testi.
Ben de iyim kuzum ilacı bir gün önce kestim adet olamdim henüz zaten bir hafta içinde oluyor normalde. Gebelik şüphem devam ediyor 8 dpo olan sarımsı akıntı bir kaç günde bir kez olmak suretiyle gelmişti sonra şeffaflaşmıştı. Dün 15 dpi aynı akıntı tekrar etti sarımsı sanki biraz bir tık daha yoğundu rengi. Bugün yine şeffaflaşti akıntım. Bu da demek oluyor ki adet öncesi olan akıntı değil zaten o akıntı daha açık sarı ve ince olurdu bu çok kıvamlı ama az miktarda affedersin tarif etmiş oluyorum.
Bu hafta randevum var doktorumda bakalım inshallah gebelik vardır
Kaset olan eski yaptığım marka strip olan farklı markaKuzum biliyorum anlıyorum seni ben de geciktirirdim doktora gitmeyi ama inan insan rahatlıyor. Neyin var neyin yok öğreniyorsun. En azindna belirsizlik ortadan kalkar, ya bir de hamileysen ve dış gebelik söz konusu ise böyle ciddi risklerde var kuzum ondan dedim ihmal etme diye. Bir de bana şu yaptığın son testi gönder bir bakayım. Yeni marka ile yaptığın testi.
Ben de iyim kuzum ilacı bir gün önce kestim adet olamdim henüz zaten bir hafta içinde oluyor normalde. Gebelik şüphem devam ediyor 8 dpo olan sarımsı akıntı bir kaç günde bir kez olmak suretiyle gelmişti sonra şeffaflaşmıştı. Dün 15 dpi aynı akıntı tekrar etti sarımsı sanki biraz bir tık daha yoğundu rengi. Bugün yine şeffaflaşti akıntım. Bu da demek oluyor ki adet öncesi olan akıntı değil zaten o akıntı daha açık sarı ve ince olurdu bu çok kıvamlı ama az miktarda affedersin tarif etmiş oluyorum.
Bu hafta randevum var doktorumda bakalım inshallah gebelik vardır
Yok test yapmadım canım doktora gideceğim diye yapmama ihtimalim var.Normalde olan akıntıdan farklılık varsa olabilir kuzum ilk yaptığın testten sonra hiç tekrarlamadın mı? O tarif ettiğin sarımsı akıntıdan bende de var inşallah gebeliktir yoğun mu peki akıntı
Bu strip test de var dimi çok hafif bir gölge? Çünkü buraya yükleyince kalitesi düşüyor ya belli olmuyor bazenKaset olan eski yaptığım marka strip olan farklı marka
Hıım anladım ozaman gebelik ihtimali var bencede hiç testle uğraşma bende pişman oldum test yaptığıma doktora gidince direk kan verirsin. Daha önce kullandın mı hiç progestan, gebelik yoksa ilacı bıraktıktan sonra ne kadar sürede adet oluyorsun. Ben mesal 2 güne oluyorumYok test yapmadım canım doktora gideceğim diye yapmama ihtimalim var.
Yok öyle yoğun değil. Yani aslinda şöyle tarif edeyim. İlk 8 dpo aşırı rahim bölgesinde ağrısı sonrası böyle geneli jelimsi şeffaf ama bir kisminda birikmiş ufak sarı beyaz koyu kıvamlı akıntı gördüm. Sonraki günde gördüm bir gün ara oldu sorma teksar aynı şekilde gördüm. Bu hep az miktarda olan bir akıntı. Sonra günlerce yoktu dün tekrar geldi özellikle de dün biraz rahatız edici sağ kasık ağrım vardı belimede vurdu. O ağrılardan sonra gördüm akıntıyı yine ve eli şeffaf beyaz ama bir miktarında yine birikmiş ama bu sefer daha tok rengi vardı sarımsı daha koyuydu gibi. Arkasından yine şeffaflaşti. Adet öncesi olan akıntıyı da bilirim ince olur daha açık sarı olur ama mutlaka arkasından bir gün bile sonra olsa kanama olur tekrardan şeffaflaşmazdi.
.
Evet var gölge gibi ama ben pek inanmadımBu strip test de var dimi çok hafif bir gölge? Çünkü buraya yükleyince kalitesi düşüyor ya belli olmuyor bazen
Kullandım canım duphaston bir kaç kez. Genellikle bir hafta içinde oluyor ilacı kesince. Bazen 4. Gün bazen 5 bazen 7. Gün. Doktora gittiğimde henüz bir hafta dolmamış oluyor o zamana kadar adet gelmeyede bilir doktordan sırada gelebilir. Gebeliğide ultrasonda görme ihtimali düşük anca rahim kalınlığına bakabilir.Hıım anladım ozaman gebelik ihtimali var bencede hiç testle uğraşma bende pişman oldum test yaptığıma doktora gidince direk kan verirsin. Daha önce kullandın mı hiç progestan, gebelik yoksa ilacı bıraktıktan sonra ne kadar sürede adet oluyorsun. Ben mesal 2 güne oluyorum
Evet usg de görmek için daha erken olmadı kan verirsin aslında test yapsan çıkabilirKullandım canım duphaston bir kaç kez. Genellikle bir hafta içinde oluyor ilacı kesince. Bazen 4. Gün bazen 5 bazen 7. Gün. Doktora gittiğimde henüz bir hafta dolmamış oluyor o zamana kadar adet gelmeyede bilir doktordan sırada gelebilir. Gebeliğide ultrasonda görme ihtimali düşük anca rahim kalınlığına bakabilir.
Bilmiyorum ya yerleşmeyi hissettiğimi düşünüyorum 8dpo günü e bu durumda gebelik ihtimali artıyor.
Bilmiyorum vallahi. Bakicam artık var gibi geliyor bana yaaaEvet usg de görmek için daha erken olmadı kan verirsin aslında test yapsan çıkabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?