6.tüp bebek denemem için yardımmm lütfennnnn:(((((((

cocukoloji

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
2.112
1.581
333
İstanbul
Kızlar 3kez uzun tedavi tüp bebek, 2defada donmuş tedavim oldu sonuç negatif bir kezde düşük yaptım bu tedaviler içinde pgt yaptık bi sonuç alamadık, sorunumuz morfoloji ve sperm yavaşlıgı, lütfen yardımaa muhtacım tecrübelerinizi paylaşın?? Doktorum gebelik aşısı veya mikro çip önerdi ne diosunuz????

Kızlar 3kez uzun tedavi tüp bebek, 2defada donmuş tedavim oldu sonuç negatif bir kezde düşük yaptım bu tedaviler içinde pgt yaptık bi sonuç alamadık, sorunumuz morfoloji ve sperm yavaşlıgı, lütfen yardımaa muhtacım tecrübelerinizi paylaşın?? Doktorum gebelik aşısı veya mikro çip önerdi ne diosunuz????
Mikroçip deneyin.gebelik aşısınin faydalı olacağını düşünmüyorum.prp öneririm.rezervi az olanlarda yumurtalıkların canlandırılması vs gibi biseymis araştırın derim

1 denemem negatifti 2. Denemem de gebelik aşısı ve serumu denendi ve tuttu çok şükür bir zararı yok sonuçta inşallah sizede faydası olur
Hayırlı olsun.ben faydalı olacağını düşünmüyorum demistim belki yanlış ifade ettim.birilerine umut olacaksa yanlış yönlendirmiş olmak istemem.aşının içeriği ne? Hangi anlamda faydalı...paylasirsaniz sevinirim

Hayırlı olsun.ben faydalı olacağını düşünmüyorum demistim belki yanlış ifade ettim.birilerine umut olacaksa yanlış yönlendirmiş olmak istemem.aşının içeriği ne? Hangi anlamda faydalı...paylasirsaniz sevinirim
Ben onun fayda ettiğini düşündüm ama kısmet oldu oda vesile oldu diyelim
Gebelik aşısı gebelik serumuyla birlikte verildi rahmin altyapısını hazırlıyor kimi insanların rahmi ilaçlara olsa kalinlasamayabiliyor bu serum bebeğin tutunmasına ve gebeliğin ilerlemesine yardımcı oluyor
Seni dışarıdan gelen bütün enfeksiyonlara karşı koruyucu bı etkisi var hepatit b,c ,CMV ,anti hbs vs gibi virüslere karşı koruyucu bı etkisi oluyor
Bu virüslere yakalanıp düşük yapma riskini ortadan kaldirmis oluyor
Bu kadarıni biliyorum sonra yapılan kan testlerinde ise aşının ne derece fayda edip etmediğine bakılıyor

Mikroçip deneyin.gebelik aşısınin faydalı olacağını düşünmüyorum.prp öneririm.rezervi az olanlarda yumurtalıkların canlandırılması vs gibi biseymis araştırın derim
Çok teşekkürler bnde mikroçip istiorm ama doktorum rahime odaklanıo tutsn diye gebelik aşısı dio

Morfoloji ve hız sorunu varsa mikroçip yaptrmanizda fayda var daha önce denemedysenz bizdede aynı sıkıntı vardı aynı işlem yapıldı ilk denemede tuttu çok şükür. En kısa zamanda Allah nasip etsin inşallah.

Morfoloji ve hız sorunu varsa mikroçip yaptrmanizda fayda var daha önce denemedysenz bizdede aynı sıkıntı vardı aynı işlem yapıldı ilk denemede tuttu çok şükür. En kısa zamanda Allah nasip etsin inşallah.
Evet hiç denemedik doktor dha yni önerio, bnca deneme yapmışız bişe demedi..

Çok saol cnm gidip onunda bi görüşünü almak lazım hatta bir kaç doktor öneriside olan varsa alabilirim fikir fikirden üstündür, siz bu doktordamı yaptırdınız?
Evet ve efsane bir insan!!! Okadar anlayışlı kı anlatamam ve gerçekten çok bilgili. Google yaparsan çıkar zaten tv ye felan da çıkıyo

Back
X