6 yıl birliktelik,6 ay evlilik...

Mukemmel bi iliskimiz yoktu hep ben mucadele ettim zaten onun icin. Nezaman kullanmaya basladigini kestiremiyorum. 6 ay boyunca o ev bana cehennem oldu tartismalarimiz kavgalarimiz zaten ben madde kulandgini birgunde ogrenmedim, ayni evin icine girince ogrendim. Diger anlattigim olaylari sadece anneme.msj atmasi evde yakalmam ayni gunde ogrendim . daha acik ince detaylari yazamiyorum burada . calisiyorum diyordu bana ben zaten sabahin korunde evden cikip aksam 9 da evde oluyordum eve para getirmemesi icra kagitlarinin gelmesi de calismadiginin kanitiydi .

Ailesi biliyor mu peki yaşanılanları
Onların tepkisi nasıl

Ben şu mesajları görmek istiyorum çünkü inanmayanlardan biri de benim, gerçi bu muhim degil sizin için sonuçta siz yaşadınız ben değil.

Ha eger gerçekten ispat edebilirseniz çıkar söylerim kız dogru söylüyor diye.

Evet hatunlar kız dogru söylüyor annesine attıgı mesajlar dogru..

Kendi adıma özür dilerim.

Kocan tam bir psikopat, tez vakitte ayrıl bundan.

Anneniz keşke bu konuşmalar esnasında hemen tepkisini gösterseymiş.

Kusura bakmayın ama, ispatla inanmış olmanıza rağmen ve konu sahibi annesinin tepkisi konusunda defalarca açıklama yapmış olmasın rağmen hala keşke annesi tepkisini gösterseymiş diyorsunuz. Başa mı sardı konu?
Yapmayın bu kadar olmaz.

Kusura bakmayın ama, ispatla inanmış olmanıza rağmen ve konu sahibi annesinin tepkisi konusunda defalarca açıklama yapmış olmasın rağmen hala keşke annesi tepkisini gösterseymiş diyorsunuz. Başa mı sardı konu?
Yapmayın bu kadar olmaz.
Hanımefendi mesajları okudum.
Kadın yazılan şeylere anlamamazlıktan gelme gibi bir tavır sergilemiş ve yanlış yapmış diyorum
Başa saracak tabiki.
O mesajları okuyunca mesaj olarak sen ne yapmaya çalışıyorsun hadsiz diyebilirdi mesela ama dememiş.

Hanımefendi mesajları okudum.
Kadın yazılan şeylere anlamamazlıktan gelme gibi bir tavır sergilemiş ve yanlış yapmış diyorum
Başa saracak tabiki.
O mesajları okuyunca mesaj olarak sen ne yapmaya çalışıyorsun hadsiz diyebilirdi mesela ama dememiş.

Tamam da olan olmuş şu saatten sonra kızcağız annesine mi suç bulsun? Kadın da belli ki ne yapacağını bilememiş. O an annesinin içinde neler yaşadığını bilemeyiz.

Back
X