• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimde Bitmeyen Sorunlarım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Brn90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Siddet hep vardiysa ikinci cocuk neden? Memursunuz demekki belli bir egitimden gecmissiniz niye bunu yapiyosunuz cocuk iki gun aglar sonra pedagog destegi alirsiniz duzelir bunu bahane etmeyin cocuklar dayakci babayla buyuyunce dahami iyi sanki

hanımefendi siz öyle diyorsunuz burada yakın arkadaşlarım abartıyorsun diyor adamın içkisi kumarı yok diyorlar karı kız olayı yok diyorlar anasına düşkünmüş bırak olsun ne var diyorlar arada kavga küçük itiş kalkışlar herkeste oluyor diyorlar yani bu tür şeyleri çok normal bulan da var size hiç denk gelmemiş anlaşılan
Arkadaşların biraz aptalmış. ilişkini kes onlarla. Ay sana vuruyor, seni dövüyor insan evinde beslediği canlıya bak canlı diyorum canlıya kıyamaz be. Sana vuran sana değer vermiyordur. Neyi bekliyorsun şiddetin giderek artmasını hastanelik olmayı mı ki bir kere vuran şiddeti artırarak bahanelerle sürekli vurur. Ve evet evliydim boşandım. Üstelik pskilojik şiddetle yıprandım ama asla fiziksel şiddete maruz kalmadım. Hiç bir aman da pişman olmadım. Kendinize bunu nasıl yakıştırıyorsunuz, onurunuzu nasıl bu kadar ezdiriyorsunuz gerçekten anlamıyorum.

hanımefendi siz öyle diyorsunuz burada yakın arkadaşlarım abartıyorsun diyor adamın içkisi kumarı yok diyorlar karı kız olayı yok diyorlar anasına düşkünmüş bırak olsun ne var diyorlar arada kavga küçük itiş kalkışlar herkeste oluyor diyorlar yani bu tür şeyleri çok normal bulan da var size hiç denk gelmemiş anlaşılan
Arkadaşların kocalarından dayak yiye yiye kafaları kalmamış muhtemelen.

Arkadaşların kocalarından dayak yiye yiye kafaları kalmamış muhtemelen.
yarın boşanıyoruz dilekçemi uyaptan yazdım az önce de çok şiddetli kavga ettik şiddet olayı olmadan sözel olarak, evden gönderdim onu eşya toplamaya başladım. adamın düzeleceği yok. artık yazmayacağım burdan da. hepinize iyi günler dilerim.

yarın boşanıyoruz dilekçemi uyaptan yazdım az önce de çok şiddetli kavga ettik şiddet olayı olmadan sözel olarak, evden gönderdim onu eşya toplamaya başladım. adamın düzeleceği yok. artık yazmayacağım burdan da. hepinize iyi günler dilerim.
Ama seni okuyan herkese ilham be cesaret örneği olabilirsin neden sürecini paylaşamıyorsun ki ?

Sanki eşiniz normalde iyiymiş de kayınvalideniz onu şeytan yapıyormuş gibi anlatmışsınız ama asıl sorun kayınvalideniz değil de eşiniz bence. Bu sebep olmasa başka sebepten şiddet uygular şiddet eğilimli biri. Sonu da gelmez. Korkunç ve affedilmemesi gereken bir durum bence şiddet. Çocuklarım çok düşkün diyorsunuz ama emin olun yakında onları da döver ya da onların yanında sizi döver.

Çok iyi yapmışsınız hayırlı olsun

eşimin öfke kontrol sorunu var, daha doğrusu ben bu yüzünü evlendikten sonra gördüm. terapiye de yanaşmıyor. kafa göz kırmalı bir şiddeti olmadı ama o el kalktı sonuçta, vurdu yani. onu yapan yarın kafa göz de kırar.
Öfke kontrol sorunu olsaydı, sevgili olduğunuz dönemde de kendini tutamaz belli ederdi. Eşiniz nasılsa evlendiniz diye şimdi bi de iki çocuk var diye bilerek yapıyor.

Back
X