• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimde Bitmeyen Sorunlarım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Brn90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hep bir umut işte eşim çok istiyordu belki bu çocukla daha da bize bağlanır dedim ama tam tersi oldu annesi sürekli manipüle ediyor diyorum ya.
Yıl 2026 hala şu zihniyet, inanılmaz ya. Kendiniz çukurun içindesiniz bir masumu daha çekiyorsunuz oraya. Bencilsiniz. Cocuklari bahane etmeyi de bırakın ya

Ayrıca siz nasıl okuyup ise giriyorsunuz 360 derece demek oldugun yere geri dönmektir, bir şey değişmez yani.

Boşan diyenler evli değilmiş de bilmem ne.
Güçsüz kadın avuntuları….

Bir arkadaş vardı kestim ilişkimi kurum avukatıydı. Aldatiliyordu. Bahanesi de hazırdı. “Hangi erkek aldatmıyor ki sadece yakalanmıyorlar”
Siz de kendinizi böyle mi avutuyorsunuz her ailede birkaç tokat dayak vurma oluyordur yaaaa normal bunlar mı diyorsunuz ?
Keşke böyle zihniyetler atanamasa….
10 senelik evliyim eşim bir kere vurmadı. Böyle bir sey olursa da burada konu açma ihtiyacı hissedecek kadar ikilemde de kalmam çünkü param var önce boşarım süründürürüm gerçekten aktif pişmanlık görürsem sonra tekrar evlenirim
Siz doğru düzgün tepki vermekten acizsiniz !

Bir de eşiniz zeytinyağı gibi üste çıkıyor.
Bir de bahane hazır öfke problemi var.

Size bir acı şey daha söyleyeyim gerçekten sizi önemsese bu problemin üstüne giderdi
Bende de öfke problemi var eşime bagirip oğluma kızınca dovecek oluyorum bazen dayanamayıp poposuna bile vuruyorum ben bunu asmak için hem antidepresan kullanıyorum hem terapiye gidiyorum biliyor musunuz ? Neden çünkü eşimi ve çocuğumu kaybetmekten korkuyorum
Umarım anltabilmisimdir
ben normal demiyorum şiddete, sadece pat diye çıkamıyorum taşınamıyorum birikmiş param da yok çok yeni araba almıştık birikimimi oraya aktardım demek istiyorum hani bedavaya çıkılmıyor ya kiraya, üstelik iki çocuk var hani, anlatamıyorum galiba, neyse.

ben normal demiyorum şiddete, sadece pat diye çıkamıyorum taşınamıyorum birikmiş param da yok çok yeni araba almıştık birikimimi oraya aktardım demek istiyorum hani bedavaya çıkılmıyor ya kiraya, üstelik iki çocuk var hani, anlatamıyorum galiba, neyse.
Ne diyim. Umarım gününüzü toplarsınız. En azından tepki verirsiniz. Yok mu aynı şehirde aileniz falan ? Çıkıp gidin. Bir tepki verin yani

Bir de sakın hakaret ettim vurdu hak ettim diye düşünmeyin

İşte bundan sonra yolunuzu ona göre çizin, kimse size yarın gidin dava açın demiyor. Bu adamla olmaz belliymiş, niye birikiminizi verdiniz? Bundan sonra gelecek için para ayırın kenara ev tutup çıkabilecek, avukat tutabilecek kadar.

Back
X