6 yıl erken emeklilik için ?

edaligeceler

Du bist mein schatz...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
519
683
78
3 cocugu olanlar 6 yil erken emekli oluyordu parasini odeyerek,bu para birden mi veriliyor yoksa iki taksitle odenebiliyormu bilginiz varmi?

dün akşam haberlerde bir kısmı peşinat verip gerisi taksitlendirilebilir diyordu. 6 Yıl için 17.000 TL gibi bir rakamdı sanırım

hadi ya
o zaman 1 tüp bebek tedavisi 2 ikiz bebek beni ne kadar kurtarır acaba
sigorta girişim 2006 stajyer olaraktan

Stajer olarak girişleriniz sayılmıyor. Doğum yaptıktan sonra saydırmak istediğiniz yıllarda da çalışmamış olmanız gerekiyor. Yani benim gibi bebeği 5 aylıkken işe başlayan ve ömür boyu çalışacak bir bayan için bu kanun geçerli değil.

hadi ya
o zaman 1 tüp bebek tedavisi 2 ikiz bebek beni ne kadar kurtarır acaba
sigorta girişim 2006 stajyer olaraktan
Ikiz bebeklerin var mı senin ben yok diye biliyorum. çünkü okuduğum haberde çocuğun yaşaması şart yazıyor.

bende bu şekilde emekli oldum canım iki çocuk için ödedim 4 yıl emekli oldum iki yıl önce 12.000 tl ödedik taksit yapmadılar hepsini birden ödedik ama şimdi nasıl bilmiyorum :KK64:

Stajer olarak girişleriniz sayılmıyor. Doğum yaptıktan sonra saydırmak istediğiniz yıllarda da çalışmamış olmanız gerekiyor. Yani benim gibi bebeği 5 aylıkken işe başlayan ve ömür boyu çalışacak bir bayan için bu kanun geçerli değil.

yani yan yatan da bir k.çını yırtan da :D

Evet bu şartta var,çalışmamış olmak ve prim yatmaması galiba öyle okudum.

Back
X