Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Stajer olarak girişleriniz sayılmıyor. Doğum yaptıktan sonra saydırmak istediğiniz yıllarda da çalışmamış olmanız gerekiyor. Yani benim gibi bebeği 5 aylıkken işe başlayan ve ömür boyu çalışacak bir bayan için bu kanun geçerli değil.
bende bu şekilde emekli oldum canım iki çocuk için ödedim 4 yıl emekli oldum iki yıl önce 12.000 tl ödedik taksit yapmadılar hepsini birden ödedik ama şimdi nasıl bilmiyorum
Stajer olarak girişleriniz sayılmıyor. Doğum yaptıktan sonra saydırmak istediğiniz yıllarda da çalışmamış olmanız gerekiyor. Yani benim gibi bebeği 5 aylıkken işe başlayan ve ömür boyu çalışacak bir bayan için bu kanun geçerli değil.