6 yıl nişanlılık ?

Cinsellikle ilgili dediklerini tecrübesizliğine ve cahilliğine veriyorum.
O da önemli ciddi bir sorun.

Şuan asıl ciddi sorun ise nişanlanırsanız herkesin sizi ciddiye alacağı düşüncesi.
Bir erkek tavrını kesin koyarsa o 30 küsür kız ona o kadar yaklaşamaz. Ayrıca yüzük kızları etraftan uzaklaştırıcı sihre sahip birşey değil.
Yani karakter meselesi. Sen ister sevgili ol ister nişanlı ister evli. Yanındaki adam adam gibi olacak. Çizgisi belli olacak etrafa karşı.
Burda sevgilini sorgulamalısın..

18 yaş nişanlılık vb. şeyler için çok erken. Düşünmen gerek o yuvarlak halka değil geleceğin. Zamanı gelince o halkayı takarsın çünkü parmağına.
6 yıl ise ciddi bir süre... 1 yılı geçen nişanlılık sürecinde bile ciddi sorunlar yaşanabiliyor. Çünkü etrafta o zaman 30 küsür kız ve "bu çocuk hem zeki hem yakışıklı kızlar benden demesi" diyen öğretmenden ziyade ; aileler, çevre ve bir sürü etken giriyor.

evet yaa konu sahibi haklı anca cinsellik cinsellik:27::27:
bence çözüm açık. derslerine çok çalışacaksın, en yüksek notları sen alacaksın. kızlar da sevgiline değil sana soracak :37:
bir de bence sen aşık değilsin ve sevmiyorsun. ona hayranlık duyuyorsun ve ona sahip olduğun için ego tatmini yapıyorsun. çünkü çok beğenilen biriyle birliktesin. ama çevrede bu kadar beğenilneseydi onun tüm bu psikopatlıklarına tahammül edip normal karşılamazdın.

neye göre kime göre birlikte. diğer kızlardan farkı daha çok ders çalışma zamanlarının olması mı birlikte?
yani biz de yatsın kalksın demiyoruz demi...sadece doğanın dengesi bu, kanunu bu.. bunu hissetmiyorsa anormallik var diyoruz. yoksa cinsellik yaşanır, yaşanmaz bu tercih meselesidir.

neye göre kime göre birlikte. diğer kızlardan farkı daha çok ders çalışma zamanlarının olması mı birlikte?
yani biz de yatsın kalksın demiyoruz demi...sadece doğanın dengesi bu, kanunu bu.. bunu hissetmiyorsa anormallik var diyoruz. yoksa cinsellik yaşanır, yaşanmaz bu tercih meselesidir.
bence böyle birine sahip olmadığınız için kıskanmayın :26:

:27: ironi canım:26:

evet yaa konu sahibi haklı anca cinsellik cinsellik:27::27:
bence çözüm açık. derslerine çok çalışacaksın, en yüksek notları sen alacaksın. kızlar da sevgiline değil sana soracak :37:
bir de bence sen aşık değilsin ve sevmiyorsun. ona hayranlık duyuyorsun ve ona sahip olduğun için ego tatmini yapıyorsun. çünkü çok beğenilen biriyle birliktesin. ama çevrede bu kadar beğenilneseydi onun tüm bu psikopatlıklarına tahammül edip normal karşılamazdın.

Valla aklıma geldi aynı şeyleri yazmak.Ama sıra gelmedi :) Bence de adamın yakışıklı ve zeki olması kızımızı yeterince tatmin ediyo.O yüzden evlendiği zaman elini tutmasın,öpmesin hiç sorun olmaz.
Bir tanıdığım vardı.Hep arabası olan bir erkekle evlenmek isterdi.Yeter ki arabası olsun başka bir şey istemiyorum derdi.Gel zaman git zaman evlendi ve gerçekten de maddi-manevi arabasından başka bir şeyi hiç olmadı :)

Konu kapanmadan yazayım fake konu olduğunu düşünüyorum hadi ordan 5 yıl sarılmadan elele tutuşmadan öpmek istemeden geçiyor sizin hayali bi sevgiliniz olmasın :27:

Ayrıca isimlerle hitap etmek bizde boşanma sebebi :ssz::27:

Arkadaşlar konu sahibinin konuşmaları gerçekçi degil hiç farkında degilmisiniz

Valla aklıma geldi aynı şeyleri yazmak.Ama sıra gelmedi :) Bence de adamın yakışıklı ve zeki olması kızımızı yeterince tatmin ediyo.O yüzden evlendiği zaman elini tutmasın,öpmesin hiç sorun olmaz.
Bir tanıdığım vardı.Hep arabası olan bir erkekle evlenmek isterdi.Yeter ki arabası olsun başka bir şey istemiyorum derdi.Gel zaman git zaman evlendi ve gerçekten de maddi-manevi arabasından başka bir şeyi hiç olmadı :)
benim de bir arkadaşım vardı. arkadan saçı fönlü, hafif balık etli kız gördü mü böyle biriyle evlenmek istiyorum derdi. bi yüzünü gör arkadaş. di mi... şimdi fönlü bir kız bulmuş. 'fönlü' :23:

konu popülüterliğini kaybetti doğal olarak çünkü konu sahibinin yazdıkları cevapları gerçek olmayacak kadar saçma yok sarılmak önemli değil yok aynı güne uyanmak falan filan :27::27::27:

2 gün sevdiceğim yanaşmasa şaşırıyorum :47: ki 8 yıldır birlikteyiz yenide değiliz yani :16: 5 yıldan bahsediyor çok komik yaaa :27::27::27:

benim de bir arkadaşım vardı. arkadan saçı fönlü, hafif balık etli kız gördü mü böyle biriyle evlenmek istiyorum derdi. bi yüzünü gör arkadaş. di mi... şimdi fönlü bir kız bulmuş. 'fönlü' :23:
ben fönlü esprisini anlamadim da icime dert olmasin bi aciklayiversen :D

önce sevgili olduğunuzu söyleyin sonra da temsili bir yüzük atın.. kurtulun bu dertten..

Adam sevgilim dedigi kiza bile yanasip opup, sarilip, elini tutmuyorsa cevresindeki 30 kiza donup bakmaz bile merak etme. O konuda icin rahat olsun. :)
Tabii gercekten de sevgiliyseniz ve seni seviyorsa... Boyle bir cocugun seni aldatmasindan bile korkmana gerek yok. Sevdigine bile dokunmayan adam baskasina kasini kaldirip bakmaz bile.

Ama acikcasi ben sizin iliskinizi garip buldum. Insan sevdiklerine sarilmak, opmek ister yani. Bu sevgiliden tut, evcil hayvanlarimiza kadar boyle. Dokunmak, sevmek insani bir ihtiyac, sevgi gostergesi, sevgi ihtiyaci. Sevgilin bunlardan hoslanmiyorsa, ne bileyim, seni sevdigine nasil bu kadar eminsin, benim icime kurt duserdi, iliskiyi sorgulardim herhalde.

18 yaşında kızlar alınmasın da, konu sahibi yazdığı şeylerde ciddiyse söylediği yaşta olduğunu düşünmüyorum, çok daha küçük sanki. veya psikoloji okuyan arkadaşlar da bu şekilde konular açabilmekte anket amaçlı çeşitli sitelere.

onun dışında bir erkek yok ben el tutmayı sevmem falan filan diyorsa, diğer kızların yazdıklarına ek olarak şunu diyebilirim. psikolojik sorunlar olabilir.

Back
X