Farklı cinsel tercihi olmadığına eminim hatta homofobik.Belki aseksüel olabilir ama bence önemli değil
bu cümleye kadar bende normal diyodum ama burada bi parantez açmada yarar var..
LGBT eylemlerine katılmayı seven,toplumsal hareketler dersinde eşcinsellik hareketini inceleyen ve bu konuda kitaplar okuyan biri olarak söyleyebilirim ki homofobik adamdan korkacaksın...
tabiiki sevgilinizi tenzih ederek söylüyorum ama bu otobanlarda eşcinsel ilişkiye giren adamların büyük çoğunluğu kahveden çıkmayan,ib.e'yi en büyük hakaret sayanlardan oluşuyomuş.Yani bir insanın o tarz hisleri varsa özellikle dikkat çekmemek için der "ay homolar ne tiksinç" falan diye...
Gerçi LGBT eylemlerinde hep "sevişe sevişe kazanacağız" falan derler,seksist söylemler yer alır.Sizin sevgilinizin bu gruba girdiğini de pek düşünemiyorum...
Sınıftakiler biliyor.Ama sevgilim sarılmayı fln sevmediği için ciddi bulmuyorlar.
Tatlımmm
bak sana kendi hayatımdan örnek vereyim,bu yaz 4 senelik sınıf arkadaşımla hoşlaşmaya başladım,çok güzel-dolu dolu zamanlar geçirdik,pek romantik günlerimiz oldu...
yalnız şöyle bir durum vardı ki bu çocuk ikibuçuk sene aynı sınıftan bir başka kızla beraberdi.
Normalde bu durum bir sorun ,değil mi?
oysa bana sorun gibi bile gelmedi çünkü ne elele gördüm bunları ne birbirlerine hayran hayran bakarken.
Hatta birbirlerine isimleriyle hitap ederlerdi!!
Şaka gibi,üç aylık ilişkimde bile ismimizle hitap etmedik,kendi bulduğumuz şirin sıfatlarla seslendik birbirimize.
Ne bileyim,bana sevgili değil de uzun zamanı beraber paylaşan kankalarmış gibi gelmişlerdi...
bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi???