6 yıl sonra ikinci ameliyatımı oldum :( burnum çok güzel olmasına rağmen

histerik

Guru
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2010
249
23
318
İstanbul
İkinci ameliyatımın 6.günü inanılmaz kötü bir süreç geçiriyorum ilki çok kolay ve rahattı.şişme hiç olmamıştı.şuan yüzümü pompayla şişirmişler gibi korkunç görünüyorum.şoktayım burnumu değil yüzümü kafaya takıyorum...neden ameliyat oldum.daha kalkık bir burun istediğim için.yandan güzeldi ama önden beni çok tatmin etmiyordu..ameliyata girmeden önceki fotoğrafımı paylaşıyorum.ve istediğim burunu.şuan domuz gibiyim haliyle :) ilk ameliyat zamanlarıma baktım ne kötüymüş çok değişiyor burun inanın.ama yinede bu süreç cidden zor...

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 791
  • image.webp
    image.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 803
  • image.webp
    image.webp
    15 KB · Görüntüleme: 768
Yandan çok süper güzel ama önden hakikaten orta kısmı uzun gibi kalmış yani yine güzel karakteristik ama sen daha biblo burun istemişsin ona göre yine ucu uzun ama bildiğim kadarıyla burnun ucu uzuyormuş yani burun hafızası olan bir organmış eski haline dönme eğilimindeymiş, şimdi yaptırdın ama zamanla yine eski haline dönmeye çalışacakmış... Gerçi çevremde var estetik burunlu hiç de eskiye dönmüyor ama belki çok milimetrik değişimler görülüyordur farkedemediğimiz şekilde.. Şimdi yüzün burnun şiş ondan öyle söylüyorsundur bekle bakalım insin yeterince o zaman tekrar hata ettim falan diye düşünürsün iyi olmuştur mutlaka?

Yok hata ettim demiyorum çünki o önden görünümü beni rahatsız ediyordu daha sert gösteriyor kalkık olması daha bebeksi ve genç görünüm veriyor.haklı olabilirsin neden çünki ilk yaptırdığımda önde o sarkıklık yoktu sonradan oluştu :/ tekrarlamaz umarım...

Geçmiş olsun, inşallah istediğin gibi olmuştur burnun.. Ben ikinci aya girmek üzereyim burunda ne gibi değişiklikler oluyor ? Hep altıncı ayı beklememiz söyleniyor gerçekten altıncı ayda burun değişmiş oluyor mu? Tecrübeli olarak cevaplarsanız çok sevinirim

Çok güzel ama maşalah çok güzel olmuşsun saçın falan da cildin de pırıl pırıl. Güzel günlerde kullan güzel burnunu :rapci:

Bu olmamış halim :) ilk ameliyatım yani....2. yi oldum onun Sonucunu bekleyeceğim artık :) altı aydan fazla sürüyor.altı ayda yüzde 8O oturuyor burun ama bir seneden önce son halini almıyor.zaten zamanla o şiş haline de alışıp unutup gidiyorsunuz sonra eski fotolar denk gelirse karşılaştırıp o büyük değişimi görüyorsunuz.ilk aylar taş gibi heykel gibi oluyor sana ait değilmiş gibi.zamanla vücüt kabul ediyor..benim ilkinden sonra dudaklarım çizgi gibi kaldı ve dudak dolgusuna başladım.altı yılda 5-6 kez dudak dolgusuyla o da kalıcı oldu.şuan o kadar kötü görünüyorum ki ama biliyorum sonuç öyle yada böyle güzel olacak.tek korkunuz çökme vs olsun benim ki öyle dolayısıyla hep dikkatli yaşamak gerek.6 yıldır burnuma hiç bir şey temas etmemiştir heralde :)) alışıyorsun korumaya sakınma.ve arkadaşlar pozitif olun inanılmaz negatif mesajlar görüyorum bu diğerlerini de korkutuyor..anlıyorum bir çoğunuzu ama güzel düşünün güzel olsun.üç beş talihsiz vaka haricinde eminim ki herkes hayaline kavuşuyor sonucunda.

Bu olmamış halim :) ilk ameliyatım yani....2. yi oldum onun Sonucunu bekleyeceğim artık :) altı aydan fazla sürüyor.altı ayda yüzde 8O oturuyor burun ama bir seneden önce son halini almıyor.zaten zamanla o şiş haline de alışıp unutup gidiyorsunuz sonra eski fotolar denk gelirse karşılaştırıp o büyük değişimi görüyorsunuz.ilk aylar taş gibi heykel gibi oluyor sana ait değilmiş gibi.zamanla vücüt kabul ediyor..benim ilkinden sonra dudaklarım çizgi gibi kaldı ve dudak dolgusuna başladım.altı yılda 5-6 kez dudak dolgusuyla o da kalıcı oldu.şuan o kadar kötü görünüyorum ki ama biliyorum sonuç öyle yada böyle güzel olacak.tek korkunuz çökme vs olsun benim ki öyle dolayısıyla hep dikkatli yaşamak gerek.6 yıldır burnuma hiç bir şey temas etmemiştir heralde :)) alışıyorsun korumaya sakınma.ve arkadaşlar pozitif olun inanılmaz negatif mesajlar görüyorum bu diğerlerini de korkutuyor..anlıyorum bir çoğunuzu ama güzel düşünün güzel olsun.üç beş talihsiz vaka haricinde eminim ki herkes hayaline kavuşuyor sonucunda.
Rica etsem eğer varsa ilk zamanlardaki halini atar mısınız?

İzlemem gerekli sanırım şimdi izliyorum kabul edersen bakabilirim sanırım

[photo="medium"]101643[/photo] İki tane yüklüyorum albümden alıp

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 274
  • image.webp
    image.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 276
Son düzenleme:
Gerçekten değişmiş ayrıca sen de cok değişmişsin önceden de güzelmişsin ama şuan acayip güzelleşmişsin maşallah

Siyah saç gitti kaşların kavisi gitti düzleşti burun oturdu dudaklar dolgu daha iyi oldu haliyle.çok teşekkür ederim demem o ki burun inanılmaz değişiyor mesela deliklerim asimetrikti o da düzeldi zamanla.size söylüyorum bende şuan biraz da olsa panik halindeyim :) herşe güzel olacak kızlar emin olun

Siyah saç gitti kaşların kavisi gitti düzleşti burun oturdu dudaklar dolgu daha iyi oldu haliyle.çok teşekkür ederim demem o ki burun inanılmaz değişiyor mesela deliklerim asimetrikti o da düzeldi zamanla.size söylüyorum bende şuan biraz da olsa panik halindeyim :) herşe güzel olacak kızlar emin olun
Ya kusura bakma her dk Bi şey soruyorum ama son olarak burnumu çok sert hissediyorum içi taş gibi yüzümde Bi ağırlık var sanki o ne Zaman geçer sende de olmuş muydu?

Hatta dışarı çıkıp yürüdükçe işi şişip tıkanıyor mu ? Hızlı hareket ettikçe iyice sertleşiyor ve heryerinde güçlü bir baskı hissediyor musun ? Senin söylediklerin ve benim söylediklerimin hepsi normal süreç.denize girebiliyorsan denize gir çok iyi gelir.güneşten korumaya dikkat et ödemler ve kanama için.en iyisi bu ameliyatı aralık ocak gibi yaptırmak zamanlamamız kötüydü benim yüzümü şuan görsen şoka girersin yanaklarım resmen birer balon

Back
X