6 yıl sonra ikinci ameliyatımı oldum :( burnum çok güzel olmasına rağmen

Evet söylediklerinin hepsi var yüzüm botokslu gibi cok gergin nerdeyse iki ay olcak ben bir ayda normale dönerim sanıyordum oysa.. Aslında düşünüyorum da iyi ki bu dönemde olmusum bu şekilde okula gidemezdim sanırım

Sen ne zaman kafayı takmayı bırakırsan o zaman düzelecek :) düzelmesini beklemeyi bırakmalısın yoksa zaman geçmez.yok ya ne iki ayı üç ayı bir seneden önce son halini görmen mümkün değil.sana söylüyorum ama iki gün sonra benim tamponlar alçı vs çıkıcak of yine domuzcuk gibi dolaşma zamanları başlıyacak :) makyajla kamugle ettim ben hep.en kötüsü insanların yorumları bir sussalar biz daha rahat atlatıcaz

tik oldu bnde artık her ortamda ameliyatlıyım diyorum öyle rahatlatıyorum kendimi yoksa bende balon gibiyim arkadaşlarım görnce sok oluyo surtlarında bunun için mi ameliyat oldun sen ifadesi ayrıca sanırım benimde dudagımın inceliği eskiden gözüme batmazdı ama burundan sonra ve ucu kalktıktan sonra burnun iyice batar oldu,iyice ince oldugu ortaya cıktı dolgu düşünüyorum bende ilerleyen zamanda o nasıl oluyor süreci nasıl memnunmusunuz?

İki tane yüklüyorum albümden alıp
Can'ım gerçekten dediğin gibiymiş ilk halleriyle son halleri halinde baya fark var ödemden dolayı.ama bence 2. Ameliyata bile gerek yokmuş ben çok beğendim açıkçası.tabi senin kararın kalkıktı yakışacaktır şimdiden hayırlı olsun

Dolgu çok kolay 2-3 dakikalık bir operasyon acı sıfır.memnunum tabiki :) ama dolguya bulaşmadan önce dudak asmayı duysaydım onu yaptırırdım Kesinlikle...artık çok geç :) dudak asma inanılmaz doğal ve güzel dolgu herşekilde belli ediyor kendini doğal dudak gibi güzel durmuyor ama ince olmasından iyidir diosun işte :)

Bende gidip geliyorum şuan yaptırmasa mıydım ya daha kötü olursa onlarca kötü düşünce ama hepsini def etmeye çalışıyorum iyi düşünmek gerek iyiyi çağırmak gerek :) insan oğlu doyumsuz hep daha fazlasını istiyor benimki de öyle oldu gibi

Kime ameliyat oldun canım

Aynı doktorum orhan sanisoğlu öyle ünlü doktoru vs değil ki onlardan daha korkuyorum ben.. çok para kalit demek dğildir ya da isim yapmaları benim risk taşımadığım anlamına da gelmez.tüm hastanesi orhan beye yaptırdı personelle konuşun hepsi gelio gösterir burnunu zaten :) ve kapısının önünde her gün onlarca esttikli kadın vardır kbbci hem görünüşe hem nefese çok dikkat ediyor.bakalım bu nasıl olucak aşırı kalkık şuan berbat görünüyor :))) napalım bekleyeceğiz yine bu işinde yorucu kısmı bu zaman istiyor hemde uzunca

Ben de ünlü olmayan gayet sıradan Bi doktora yaptırdım burnumu yaptıran arkadaşım vardı onu referans alarak gittim. İnşallah pişman olmayız Canım eski doktoruna olmuşsun zaten ilkini güzel yapmış ikinciyi de güzel yapmıştır sıkma canını

Bakın rahatsız olduğum yer önden alağıya doğru üçgen görüntüsüydü ben karşıdan bakınca kalkık burun istiyorım lana del ray gibi :) ama diğer profilleri güzeldi burnumun..umarım pişman olmam anlamanız için yüklüyorum şimdi

Eklentiler

• image.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 316
  • image.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 509
  • image.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 272
  • image.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 303
Biliyor musun o rahatsız olduğun şey bende de var hem de şimdiden :) şişler indikçe daha belirginleşecek demek ki. Ben de çok rahatsızım ondan ya

Kızlar bugün altıncı günüm alöı,tamponlar ve dikişler alındı.şuan duştan çıktım saçımı taramadım dahi sıcağı sıcağına paylaşıyım dedim.deliklerde asimetri sorunu var ve kanatlarda düzeleceğini ümit etmekten ve zamana bırakmaktan başka çare yok maalesef eskisinden iyiyse sıkıntı yapmaya gerek yok..mükmmel olmak zorunda da değil diyorum be ağlamaya gidiyorum şaka evet sorun yapacağım ama oturup takılmam kendimi teselli etmeyi iyi bilirim ben hatırlatmak için ön profili yükledim tekrar

Eklentiler

• image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 282
  • image.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 272
Son düzenleme:
Cnm sendeki şu özgüvenin üçte biri bende olsa takıntılı olmak kendinden başkasına zarar vermiyor maaşallah diyim naza degmesin öncelikle insan kendini sevmeli sanırım ben bunu yapamayanlardanım

Cnm sendeki şu özgüvenin üçte biri bende olsa takıntılı olmak kendinden başkasına zarar vermiyor maaşallah diyim naza degmesin öncelikle insan kendini sevmeli sanırım ben bunu yapamayanlardanım

Ben hayatı seviyorum canım :) kendimi çok güzel bulsam zten bunlarla ilgilenmem çirkin bulduğumuz için buralardayız ve kendimizle uğraşıyoruz :) ilk başta hayatı sevmeli insan yaşamayı nefes almayı vs ben çok seviyorum :) somra kendini sevmeli onu tam başarabilmiş değilim (fiziki olarak) ama öyle hayatımı zindan etmiyorum kötüyse iyisini yaptırırız sonuçta kör topal değiliz minicik detaylarla şu güzel günlerimizi neden heba edelim ? Pozitif olursan hayatın da pozitif ilerler :) benim öyle en azından şuan oturup şu asimetri için ağlayabilirim burnumda bin tane kusur bulabilirim ama hayır böyle seveceğiö ve seviyorım öncekinden daha iyiyse sorun yok.ciddi anlamda kötü sonuçlar da gördüm burada onlardan biri ben olsaydım böyle konuşabilir miydim hayır ama onların da çaresi var bir sene sonra istediklerine kavuşacaklar.sabır

Seni tanmıyorum ama çok tatlı bir kızsın bayada eglenceli insanın senin gibi arkadaşı olsun yaşlanmaz valla burnum çok kötü oldu Ama burda tanıdığım arkadaşlar bana baya iyi geldiniz en güzel olanda çaresizliğe düşmüyorsun benim gibi hayat direncin düşük değil

Ayrıca sen güzellik işini başarmışsın artık gerçekten çok güzelleşmişsin

Çok sağol canım güzel yorumların için :) sen sadece inan.her şeyin çok güzel ve istediğin gibi olacağına inan.gerisi zaten gelecek.neyin çaresizliği ? Burnun mu ? Herkes en iyisini ister her konuda en iyi ev en iyi araba en iyi iş en iyi eş en iyi eşya en iyi vucut en iyi yüz burun vs vs önemli olan bunları elde edemediğin vakit hayatını kendine zehir etmemmen onlarla ya da onlaraı hayatı aynı derecede sevebilmen..onkarla daha güzel seversin belki ama onlarsız da aynı oranda sevebilmen gerek..inandıktan sonra peşinden git kim ne derse desin.sen nasıl mutluysan hayat ordadır sana milleti önemseme.aman ne gerek var diyen olabilir sana burnun için, git ve güzelini yaptır inan belki en güzeli senin olmayacak ama seni mutlu edebilecek olana kavuşacaksın.dip not kısa sürede fotonu bekliyorum seni bu kadar üEn burun neymiş görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…