6 Yil ve sonrasi ..

allah yardımcınız olsun...
sorumsuz haddini bilmeyen erkeklere sinir oluyorum...
kafanızda bin tane soru vardır,affetsem mi çocuğum için, ayrılırsam ne yaparım, ailemin yanında ne kadar rahat ederim bu saatten sonra,birde çocuğunuza siz baktıysanız şuana kadar çalışırken onu nasıl bırakıcam vs vs
ama çocuğunuza ne kadar sağlıklı bir hayat veriyorsunuz şuan:((
birde ben hep derim hayata bir defa geliyor ve mutlu yaşamak hakkımızken niye erteleyelim
korkmayın hiçbirşeyden ve ailenize eşinizin yaptığı herşeyi anlatın

ablam eşinden ayrıldı ve ilk dönemler zor geçti
oğluda küçüktü daha
ama şimdi diyor ben zamanında nasıl katlanmışım ,niye kendimi hiçe saydırmışım
şu günahsız yavruları için adam olmayı denemiyorlar yazık

ya bunuda yazmadan geçemicem kızlar ne olur eşinizden gizli 3-5 kuruş kenara yatırım yapın
şimdi eşinizken, yarın el olabilir

Evet calisiyor... Calismak veya icki konusu yoktu bizde hic. Hep gezip arkadaslariyla kahve ve dayak konusu vardi. Ve sinirlendigi zaman kafami duvarlara vurmak, bogazimi sikmak, bicakla üstüme yürümek bunlar vardi .sinirliyken ne yaptigini bilmeyen birisi...

Ailesi de yapici degil daha cok kirici dökücüler... Üc haftadir hep eerteledim belki birseyler olur diye ama yok hayir adam sabah kalkp agzina geleni yaziyor bana aksam oldumu duygu sömürüsü yapiyor ...

Evet en cokta kizim icin aldim bu karari. Ileride saglikli bir yasam sürebilmesi icin!!

Bende calisiyorum yani bir sorunum yok ... Tek sorun kizimi bu duruma alistirmam... Gerci ilk iki haftadir gelmesin babam bize hep kiziyor diyordu oysaki daha üc yasinda... su son bir haftadir sIk sIk görüsüyorlar babam neden gelmiyor diyor.. babamin evin yok diyor.. sanirim babasi söyletiyor bunlari...

benim ablamda yaşadı aynılarını aynen seninki gibi bir gece uyurken çenesine yediği yumrukla uyanmış canım ablam,o gerizekaLı mosmor etti çenesini 2 kızı vardı ablamın biri 7 biri 9 yaşındaydı babam vefat etmişti o sene bir süre bizde kaldı ilk defa ağlamıyordu ablam ama şoktaydı sonraları 3 yıl sürdü davaları adam ilk başladrda kızlarını kullandı aynı bu şekilde
ama sonra bir gitti pir gitti şimdi kızlar üniversiteyi bitirdi ikiside çalışıyor ablamda çalışıyor temizlik yapıyor ama kendi kendine yetiyor hiç kimseden hiçbirşey beklemdi ve başardı .Kızları babaları yokmuş gibi davranıyorlar zaten adamında umurunda değillerr arayıp soruğu yok nafaka falanda vermedi bulunamadı mahkeme tutuklama falan cıkardı ama ablam uğrasşamadı Allah doğrunun yanındadır arkadaşım dayan güçlü ol evet tüm akarabnalarımız hatta ne çektiğini bilenler bile arkasından konustu dönsün kocasına yazık biz neler çekmedikki gibi saçma sapan laflarettiler ozaman sende duyacaksın ama sakin ol ilk değilsin umarım son olursun rabbim sana güç kuvvet sağlık versin Bir kapıyı kapatan öbürünü açar şuanda en zor en kötü dönemdesin hatta yokuşun başındasın unutma ineceğin günler var.

Herkese cevaplari icin tesekkür ederim.

Sunu belirteyim kimsenin kafasinda soru isaretleri kalmasin. Ben calisiyorum, maasim 980 €, yani gayet iyi yetiyor nafaka aldigim zamanda iyi gecinebilecek durumdayim. Biraz birikintim var kendi kontomda vardi, ona bile ihtiyac duymuyorum su adam gitsinde basimdan. Annemlerde degilim kendi evimdeyim, kücük bir kardesim var ve kizimla anlasamiyorlar. O sahista zaten kizi alirim elinden eger kardesin icin bana bagirdi felan derse diyor... O yüzden gidemem zaten annemlere, kendi evimdeyim o gitti.

Kira yardimi vs var burda onlara basvuracagim, nerden alirsam kardir benim ve kizim icin daha iyi bir hayat sürebilmek icin.

Ve bugün tekrar anladim ki IYIKI BOSANIYORUM BU adamdan. Öne sürdügü sebepler o kadar sacmaki, bir söyledigi digerini tutmuyor. Etrafimdaki herkese ben öyle dövmedim ancak bir tokat diyor, herseyi yalanliyor. Söylediklerini bana sms olarak yazdiklarini yalanliyor. Akillim sanki hepsi bende degil. Söyledigimde yalan söyleme bende tüm mesajlar degistirip kayit edersin sen diyor, tam bir mal kayi gercekten bu adam baska birsey degil! Senin telefonunda o funksiyon var mi bilmyiorum ama benimkinde yok, senin yolladigin mesaji nasil olurda senin adinla tekrar kayit yabailiyorum degistirip diyorum sacma sapan konusuyor.

Beni suclamalari basladi. Gel annem ve babamin karsisinda herseyi yalanla benim gözlerimin önünde yazdiklarin, yaptiklarin ve söylediklerini hayir kimseyle ugrasamam artik, rahat birkain beni diyor. Sonra yazdiklarini gösterecegimi bildigi icin ariyor sarjim bitti diyp agzina geleni sayiyor.

Bir kerede adam ol ve yaptiklarinin arkasinda dur diyorum, diyor ki iki hafta eve yaklastirma yasagi aldin, üc haftadir ben evde degilim. SEviyorum dedim degisecegim dedim kabul etmedin daha ne yapayim simdi ben istemiyorum git basimdan artik. Sadece kizimi görmek istiyorum baska birsey degil...

SAcma sapan konusuyor bas agrisi yaratiyor sadece o kadar!!

Tesekkürler arkadaslar tüm cevaplariniz icin. Bu aralar beni korkular sardi : Kizim alisacak mi bu duruma diye, simdi bes oldu neredeyse cok zor gecmedi. Geldigi zaman gitme diyro ama gittiginde hic ilgilenmiyor. dün konustum kizim anne ve baba küstü ama baba seni cok seviyor. babanin evi olsun o zaman babanin yanindada kalacaksin dedim. Ama baba benim evim yok dedi diyor. bende dedim simdi yok ama olacak...

Tesekkürler arkadaslar tüm cevaplariniz icin. Bu aralar beni korkular sardi : Kizim alisacak mi bu duruma diye, simdi bes oldu neredeyse cok zor gecmedi. Geldigi zaman gitme diyro ama gittiginde hic ilgilenmiyor. dün konustum kizim anne ve baba küstü ama baba seni cok seviyor. babanin evi olsun o zaman babanin yanindada kalacaksin dedim. Ama baba benim evim yok dedi diyor. bende dedim simdi yok ama olacak...

canım allah yardımcın olsun.sakın kararından dönme.çünkü asla düzelmez ve hep daha da kötüye gider.inan bana kızın için böylesi daha iyi.benim annemde yıllarca dayak yedi.masada neden tuz yok,ıspanağı neden kumlu bıraktın,tüp neden bitti,falan filan böyle saçma sapan seyler yuzunden.kaç kere hastnelik oldu anneciğim.defalarca anneannemin yanına gitti babam her sefrinde yalvar yakar geri getirdi.biz 4 kardeşiz. ama annem hep geri geleceğini bile bile bir umut düzelir diye korkutmak adına gidiyordu.hiç boşanma davası açmadı.çünkü annem hala daha babamı deli gibi seviyor onca seye rağmen hala diyorki bişey olsa ben bakarım.babam bir süre sonra sekreteriyle aşk yaşamaya basladı ev tttu ona anneme bosanma davası açtı bizide annemden kaçırdı.yıllarca annem boşamadı.o zaman hepimiz küçüktük ama herseyi bugun gibi hatırlıyoruz.hepimiz büyüdük babamı teker teker terkettik.iki erkek ve bir kız kardeşim var.ben evliyim.diğerleri bekar ama herkes annemin yanında yeni, bir hayat kurdu ve babam su an bizim yollarımızı gözler durumda.inanın ne göresim nede sevesim var.hepimizde boyleyiz.hepimizde sinirliyiz gecimsiziz en ufak bir laf duymaya bile tahammulümüz yok ama sebebi hep yasananlar ben daha yeni yeni evlenince kendimi toparladım.kızınız için sakın geri dönmeyin kararınızdan.ben 26 yasımdayım ve evliyim ama hala yasananların etkisini tasıyorum.allahtan ki mutluyum ve mükemmel bir kocam var.biliyor ve anlayıslı bana karsı.

canım allah yardımcın olsun.sakın kararından dönme.çünkü asla düzelmez ve hep daha da kötüye gider.inan bana kızın için böylesi daha iyi.benim annemde yıllarca dayak yedi.masada neden tuz yok,ıspanağı neden kumlu bıraktın,tüp neden bitti,falan filan böyle saçma sapan seyler yuzunden.kaç kere hastnelik oldu anneciğim.defalarca anneannemin yanına gitti babam her sefrinde yalvar yakar geri getirdi.biz 4 kardeşiz. ama annem hep geri geleceğini bile bile bir umut düzelir diye korkutmak adına gidiyordu.hiç boşanma davası açmadı.çünkü annem hala daha babamı deli gibi seviyor onca seye rağmen hala diyorki bişey olsa ben bakarım.babam bir süre sonra sekreteriyle aşk yaşamaya basladı ev tttu ona anneme bosanma davası açtı bizide annemden kaçırdı.yıllarca annem boşamadı.o zaman hepimiz küçüktük ama herseyi bugun gibi hatırlıyoruz.hepimiz büyüdük babamı teker teker terkettik.iki erkek ve bir kız kardeşim var.ben evliyim.diğerleri bekar ama herkes annemin yanında yeni, bir hayat kurdu ve babam su an bizim yollarımızı gözler durumda.inanın ne göresim nede sevesim var.hepimizde boyleyiz.hepimizde sinirliyiz gecimsiziz en ufak bir laf duymaya bile tahammulümüz yok ama sebebi hep yasananlar ben daha yeni yeni evlenince kendimi toparladım.kızınız için sakın geri dönmeyin kararınızdan.ben 26 yasımdayım ve evliyim ama hala yasananların etkisini tasıyorum.allahtan ki mutluyum ve mükemmel bir kocam var.biliyor ve anlayıslı bana karsı.

Bende 25 yasdindayim ve 3 yasinda bir kizim var. Koca bir hayat zorda olsa kizimla beni bekliyor farkindayim. Adamin öyle dedigi sözler varki yutulup oturalucak cinsten degil inan bana. Onuda gectim bende her defasinda bir umutla geri döndüm. Bana diyorki ben eger baskasi ile birlikte olursam geri dönme bana. seni seviyorum sana ölüyorum , degisecegim diyen insan bunlari yapar mi , dermi kesinlikle hayir. Inaniyorum ki hayatna biri girdigi anda umrunda bile olmayacagim... Seven insan onu gibi davranmaz ya. Kizim icin korkuyorum ben , aglamaya basladigi günler olacak mi , yurt disinda yasaiyorum hani etrafimda bosanan ciftler cok ileride okulda bir sorun olmaz sanirim. Ama iste aile icindeki akrabalar ileride soracaklar senin baban nerde diye diyorlar, boynu bükük kalacak diyorlar... :(

Back
X