• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 yıldır bana yalan söylemis

söyledigine göre 2 yılda okulu bitirecek

hiç sanmıyorm o okul bence bitmeyecek. Peki okul bitti diyelim 2 yıl birde bunun iş bulması var ki 1 yılı bulur iş bulması. e hadi buldu kariyer yapıcak 2-3 yılda öyle. Siz ne zaman evleneceksiniz yaşınız kaç.

7 yıldan sonra atılıyor diye biliyorum.
Bölüm neydi çok merak ettim.
Rahatsız olsan 1 -2 sınava giremezsin hadi 1 sene uzatırsın 6 yılda bitirmemek ne demek ya.
Tembel ve sorumsuz bir insan galiba.
Bir de herkesin özendiği bir ilişki yoktur.
benim kardeşim 4 senelik okulu 10. senesinde bitirdi :KK47:
artık atılmak yok eskiden varmış sanırım

hiç sanmıyorm o okul bence bitmeyecek. Peki okul bitti diyelim 2 yıl birde bunun iş bulması var ki 1 yılı bulur iş bulması. e hadi buldu kariyer yapıcak 2-3 yılda öyle. Siz ne zaman evleneceksiniz yaşınız kaç.
24 yasındayım, üniversitede part time calıstıgı büroda calısacagını söylüyor mezun oldugunda

hayırlısı olsun canım.senin hayatın kararı da en iyi sen bilirsin. bir de bu sürecte 7.5 yılda başka konularda hiç yalan oldu mu hayatınz da_?
Hayır hiç olmadı... küçük seylerde bile kavga edecegimizi bilse bile söylerdi hep.. söyle oldu böyle oldu diye..

hukuku 6 yıla uzatmak çok da anormal bir durum değil ancak sınavlara girmemiş hiç diyorsunuz
işte bu sıkıntı.. o süreçte neden girmemiş ne yapmış da girmemiş neden sizinle paylaşmamış bunlar sorun
sınav saatinde sınava gidemediğini söylüyor.. psikolojik bir problem oldugunu düsünüyorum...

Çok tesekkur ederim, zaman ayırıp yazdıgınız icin.. inanın icime su serpildi... baskalarının bu durumu yasayıp asmıs olması
Okuldan atilip afla geleni de gordum karni burnundaydi hemde, evlenmis ama inat etmis ille ben bu okulu bitirecegim nasil basaramam diye geleni ve bitirdi avukat su an :) o arkadasim da babasina yalan soyluyordu. Tabi 6 sene uzun bir sure ama 1-3, 2-4 sistemi varsa ki bazi okullarda vardi benim zamanimda alttan 2 dersin varsa gecemiyordun cok takilan duydum o sisteme 2-3 yil. Hatta en yakin arkadasim babasina soyleyemedi 2 sene biyle uzatti cesitli yalanlarla. Napcaksin iste kimisi ben okulu uzattim diyemiyor. Ben kabul edemem yalani diyorsan sen bilirsin ama destek olucam demissin ver gazi bitirsin 2 senede.

benim ilk sevgilim (cenabetlik bulaştırdı son oldu zaten) böyle bir kazık attı bana.
işletme mezunuyum, muhasebe şefiyim demişti 7 ay sonra lise terk çıktı.
yakalanınca da "beni beğenmezsin, istemezsin, aşağılarsın diye kokrtum" dedi.
acaba öyle mi diye düşünürken anladım ki adam profesyonel yalancı.
uyuyacağım der uyanık çıkar
parktayım der barda çıkar
kahve içiyorum der çay içiyorum çıkar vs. vs. vs.

ilişkide yalan iğrenç bir şey, buna sakın susmayın.

Okuldan atilip afla geleni de gordum karni burnundaydi hemde, evlenmis ama inat etmis ille ben bu okulu bitirecegim nasil basaramam diye geleni ve bitirdi avukat su an :) o arkadasim da babasina yalan soyluyordu. Tabi 6 sene uzun bir sure ama 1-3, 2-4 sistemi varsa ki bazi okullarda vardi benim zamanimda alttan 2 dersin varsa gecemiyordun cok takilan duydum o sisteme 2-3 yil. Hatta en yakin arkadasim babasina soyleyemedi 2 sene biyle uzatti cesitli yalanlarla. Napcaksin iste kimisi ben okulu uzattim diyemiyor. Ben kabul edemem yalani diyorsan sen bilirsin ama destek olucam demissin ver gazi bitirsin 2 senede.
yapacak baska bir seyim yok... hala ona asıgım , ben böyle severken nasıl bitirebilirim bilmiyorum.. yanında olacagım destek olacagım

benim ilk sevgilim (cenabetlik bulaştırdı son oldu zaten) böyle bir kazık attı bana.
işletme mezunuyum, muhasebe şefiyim demişti 7 ay sonra lise terk çıktı.
yakalanınca da "beni beğenmezsin, istemezsin, aşağılarsın diye kokrtum" dedi.
acaba öyle mi diye düşünürken anladım ki adam profesyonel yalancı.
uyuyacağım der uyanık çıkar
parktayım der barda çıkar
kahve içiyorum der çay içiyorum çıkar vs. vs. vs.

ilişkide yalan iğrenç bir şey, buna sakın susmayın.
Baska hicbir yalanını yakalamadım ama tabii varda bilmiyor da olabilirm

Yahu ben e-okuldan çocuğunun notunu kontrol eden veliler gibi sevgilimin okul transkriptini hesabını sürekli didik didik ederim :KK69: siz onca sene hiç mi bakmadınız hiç mi merak etmediniz çok şaşırtıcı doğrusu. . :KK57:

Yahu ben e-okuldan çocuğunun notunu kontrol eden veliler gibi sevgilimin okul transkriptini hesabını sürekli didik didik ederim :KK69: siz onca sene hiç mi bakmadınız hiç mi merak etmediniz çok şaşırtıcı doğrusu. . :KK57:
Yok hic bakmamıstım...benim ailem de benim ne lisede ne ünide hic notlarımı bile sormazlardı.. sanırım kosulsuz güvenden

Zaten okul, meslek vs. umurumda degil.. Okulunu ilk uzattıgında da ona söylemiştim benim icin meslegin paranın bir önemi olmadıgını.. Ve evet ailemi az cok tanıyor.. yüzügün takılmasını beklemiş.. bu cok agır.. Resmen beni mecbur hissettirmek icin bunu beklemis... yıllarca saklamıs

Mesleğin önemi yok öyle mi,ne yapacak peki hayatını kazanmak için

Okula gitmemis napmis peki? Hadi ailesinin zoruyla istemedigi bölüme girmistir, yapamamistir da calismamis mi bu arkadas?? Insan kendisine para gönderen anne babasina acir da ise girer. Okul yok is yok ne yapmayi planliyormus?? Evlenme teklifi etmek yüzük takmak icin önce altyapi hazirlamak lazim. Canim bu bana cok sinsi geldi. Aileyi kandiririm uydururum bir diploma ama okumus kizdan saklayamam demis. Size bunu ilk anda söyleyecekti. Durum böyle böyle, ben okulu bitiremiycem bari girip bir ise calisayim da para biriktirelim diyecekti.

Gecer mi diye sorarsaniz ben gecer diyemem. Yarin ise basladiginda acaba gidiyor mu yoksa yalanmi söylüyor diye süpheleneceksiniz hep. Aileniz de duyacak onlara ne söyleyeceksiniz?Üniversiteye gitmemek hic sorun degil benim icin ama bu kadar yil yalan söylemesini nasil affederdim bilemem. Ya yalanina ortak olup devam etireceksiniz bugünü milat sayacaksiniz, bir daha en kücük bile yalanini yakalarsam biter diyeceksiniz. Ya da ailelere durumu aciklayip herkes yoluna diyeceksiniz.

çok seviyorum.... :KK43:
Bu gün bunu yapan yarın öbür gün daha kötü olaylar getirir başına . 1. Adam sinsi 2. Adam hesapçı plancı 3. Adam yalancı demekki ilerdeher türlü arkadan iş çevirmeyi beklemen gerekir. Yada bundan sonra ona nasıl güveneceksin. Allahın sevdiği kulusunki ortaya çıkmış hersey gerisi senin elinde

yıllarınızı vermişsiniz ve ayrılmak istemiyorsunuz anlıyorum
ama o süreçte psikolojik rahatsızlık yaşasa bile sizinle paylaşması gerekirdi diye düşünüyorum
tabi herkesin mizacı bir olamaz ama
siz onun kaç senelik sevgilisisiniz o süreçte sizden o kadar sene gizlemesi çok sakıncalı
bence bu yalan konusunu güven konusunu çözmeden barışmayın
bilmiyorum psikoloğa mı gitmeli ne yapmalı ama ciddi bir yalan ve uzun süreli bir yalan
evlenmeden çözümlenmeli bu sorun

Back
X