Ben de kullananları garipsiyorum.
Yani para kazanma amaçlı kullanmıyorsa acaba nasıl problemi var da her hareketini her yaptığını insanların beğenisine sunma gereği duyuyor diye düşünüyorum. Genelde ozguven problemi ile ilgili olduğunu araştırmalar gösteriyo

Yani milyon filtre ile güzel göründüğünün onayını birilerinden almazsa kendini iyi hissedemiyor mu? Ya da bir tatile gittiğinde anın tadını çıkarmak yerine onu herkesle paylaşmazsa insanlar ne der, tatile gittiğini bilmezler diye dusunmek filan. Bunlar ne kadar yorucu şeyler. Keşke insanlar mutlu olduğunu etrafına kanıtlama ihtiyacı duymadan da biseylerin tadını ckarabilseler. Bi ara instagram yasaklandi diye düğününü iptal eden bile oldu ya

Yani bu şimdi eziklik değil de nedir Allah aşkına.
Ben uzun zamandır yurtdışındayım. Eskiden sosyal medyayı arkadaşlarin kuzenlerin vs hayatından haberdar olmak için kullanırdım. Sonra dedim ki yani birisi evlendiyse, bebeği olduysa vs ve ben onunla bunu telefonda öğrenecek derecede samimi değilsem neden ilgilendiriyo ki beni hayatındaki gelişmeler?
Bi de birden fazla arkadaşım instagramda çok harika evlilikleri varken bir anda boşandılar. Hiç kimsenin beklemediği çiftlerdi bunlar. Çünkü haftada bir alınan çiçek fotosu paylaşılır. Tatiller yemekler vs. Sonra hop bir anda boşanma. Yani işte demek ki kız evliliğiyle ilgili iyi hissetmek için onları paylaşıyormuş.
Sonra tüm bunları düşününce kapattım artık. O kadar da kafam rahat ki. Bunun adı yaslanmaksa çok şükür yaşlandım aklım başıma geldi diyebiliriz