• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 yıldır bana yalan söylemis

o kadar sene ailesini bile kandırmış. korkutucu.

yüzükten sonra ilk sırrını açıklamış ya başka sırlarıda varsa düğünden sonra falan söylemeye kalkarsa..

herşey bi tarafada 4 yıllık okulu 6 yılda bile bitiremeeyn adamdan koca olurmu hadi onuda geçtim nasıl baba olacak. sorumsuz bir kere. hemde yalancı

Bu yalanını affettiniz diyelim ki affedilecek cinsten bir yalan degil. Bundan sonra soyledigi hicbir seye guvenmemeye baslayacaksiniz. Surekli sorgulamalar, her sozunun altinda yalan aramalar falan paranoyalar baslayacak. Kendinizi yipratmaya degmez inanin bana, olan sonunda yine sizin psikolojinize olacak.

Hic birseye mecbur degilsin arkadas:KK14:hatasiz kul olmaz evet,affedilebilir hata ama yalan:KK12:asla asla affetmem!!ustelik sorumsuz anladigim kadariyla,yani yarin bi gun evlenince,hersey senin sirtinda olacak o zaman sen onu tasimak zorunda kalacaksin :KK51:iyi dusun bu senin hayatin..

Çok ağır bi yalan bu. Hem ailesine hem aile kurmak istediği insana. Okul uzar bi şekilde biter neyse de onca sene söylenen yalan kolay hazmedilen bişey değil bu.

Çok ciddi şekilde oturup düşünün bu adamla olur mu? Kendisini tanıyorsunuz sonuçta. O kadar sene nasıl anlamadınız yalanını orası da çok ilginç.

evlilik =sorumluluk
demek
yapması gereken birşeyi yapmadığı gibi yalan söylemek=sorumsuzluk
demek
6 yıldır yalanlarla seni uyutan adam daha kim bilir neler der
ayrıca 6 yıldır birlikteyseniz hiç mi merak edip okulda ki notlarına bakmadınız ?
okul okuduğundan emin misiniz?

büyük başarı 6 yıl saklaması ve de sizin farketmemesi :KK57:
bu oğlan oraya gidip napmış ozaaman?
ve de neden sizden saklamış evlenmeyi mi bekliyordu söylemek ,için

Yazık
Resmen sizinle alay etmiş, hayallerinizle, planlarınızla, hayatınızla dalga geçmiş.

Ne karaktersiz adammış. Hem de senelerce.

Arkana bakmadan kaç bu adamdan kendini seviyorsan, aileni seviyorsan, gelecekteki çocuklarını seviyorsan.

Hasta ruhlu bi adam bu, kurtar kendini.

Çalışmıyorsa aileniz iyi yüzük taktırmış size ilginç yani sonuçta direk işin ne diye soruluyor.
uzun soluklu bir yalan , okulun üçte biri bile bitmemiş o okulu bitirene kadaaaaarrr :KK47:

Ben de bilmiyorum 6 sene ne yaptı.. part time bir hukuk burosunda calıstı ama bilmiyorum artık ne dogru ne yanlıs bilmiyorum..
Sizi okulundan ya da calistigi yerden kimseyle tanistirmadi mi? Hayatini parcalara bolmus ve bu parcalar birbirleriyle iliskili olmadigindan her yerde baska bi oyun kurgulamis sanki. Offf binlerce sey geliyor insanin aklina, gercekler sinirli ama yalanin siniri yok. Dikkatli olun! Allah yardimciniz olsun!

Ben biraz daha şüpheci davranicam kusura bakmayin ama hukuk okuduguna yada üniversite okuduguna eminmisiniz desem cokmu olurum acaba?

Merhaba hanımlar,
2 hafta once nisanlandıgım kişinin bana tam 6 yıldır yalan söylediğini öğrendim...
tam 7,5 yıldır birlikteyiz..Beraber büyüdük, sevgimizi beraber büyüttük... Öyle bir aşkla bağlıydım ki.. gözüm hiçbirseyi görmezdi.. yıllarca birbirimizi bekledik...Okulun bitmesi vs..O da bana o kadar iyi aşkla davranırdı ki.. Herkesin imrendiği bir ilişkimiz vardı.. 1 ay kadar önce bana çok güzel bir evlenme teklifi etti, mutluluktan aglayarak kabul ettim..Aileler tanıstı.. Küçük bir yüzük takma töreni bile yaptık...
Daha sonra, yüzük takmamızdan 13 gün sonra bana bir itirafta bulundu. (Farklı bir sehirde universitede okuyordu ve okulunu uzatmıstı ama ben bu yıl mezun oldugunu biliyordum..) Meger 6 yıldır çogu sınava hiç girmemis..Psikolojik olarak rahatsızlanıp giremediğini söylüyor...Okulunun 1/3'ünü bile bitirememis... Utandıgı icin ne bana ne baska bir yakınına (arkadas, anne, kardes vs.) söylememis....
Bense 4 yılda okulu bitirdim ve 2 yıldır calısıyorum.. Oyle ki evlilik hazirlikları icin para bile biriktiriyordum... Oyle cok guveniyordum ki ona... Bana hic yalan soyleyecegi boyle birsey yapacagı aklıma gelmezdi... Simdi yeminler ediyor, sözler veriyor... Ama oyle kırgınımkii... Napacagımı bilemiyorum.. Aileme henuz söyleyemedim... Tekrar guvenebilirmiyim bilmiyorum..
Ama kalbi acıyor.. icim parcalanıyor... 2 gün once ogrendim, 2 gundur normal degilim...
Bu gecer mi....
Sizin için çok kötü olmalı.Sizin o kadar emekleriniz var.

Bence çalıştığı buroyu ve transkript ini de bi kontrol edin belki okulu bile bırakmış olabilir Ayrıca bunu itiraf etmek için yuzuk takılmasını bekleyen birinin nikahta imzalar atildiktan sonra daha itiraf edecek neleri vardır kimbilir

Bir bağımlılığı var mı kontrol edin. Sadece madde bağımlılığı değil online oyun bağımlılığı. Mutlaka bir nedeni olmalı.

ailesine de acidim. o kadar emek ver okut yillar boyu. o gezsin tozsun.
allah boyle evlattan muhafaza etsin.
sana da tek tavsiyem ayrilman olacaktir. boylesine sorumsuz bir insan ile omur gecmez.

Zaten okul, meslek vs. umurumda degil.. Okulunu ilk uzattıgında da ona söylemiştim benim icin meslegin paranın bir önemi olmadıgını.. Ve evet ailemi az cok tanıyor.. yüzügün takılmasını beklemiş.. bu cok agır.. Resmen beni mecbur hissettirmek icin bunu beklemis... yıllarca saklamıs
Ayrıl ve mecbur olmadığını göster

İnşallah sakladığı tek şey budur. Bu kadar ustalıkla nasıl saklanabilir bu durum?
Çalışmıyor, okumamış. Aileniz duyarsa ne olacağı belli bence.
Kendinizi fazla üzmemeye çalışın.

Valla kusura bakmayın da sevgiliniz sorumsuz ve yalancı bir adammış, ayrılın diyorum çok net.
Sizden böyle bir şeyi saklaması korkunç. acaba o okula gşitmediği vakitlerde ne yaptı allah bilir. Çok sorumsuzmuş.
Diyelim ki hastalandı gidemedi ne yaptı yıllar boyu böyle, ne gibi hastalığı vardı ?Tedavi de mi olmadı? Gerçekten hasta olsa size söylerdi ailesine de söylerdi yani bu yalan söylemek için bir sebep değil asla.
Ya bu adam dediği üni. de okumuyor bile olabilir, hiçbir okulda okumuyor olabilir, başınıza çok çoraplar örer tamam senelerin ilişkisi ama hayatı yalan olmuş baksanıza.

Back
X