- 21 Temmuz 2015
- 34
- 9
- 1
- 31
- Konu Sahibi gokceyener
Merhaba icinize biraz su serpebilirim belki anlatacaklarimla. Benim abimde muhendislik okuyordu 4 yil sonra anneme ben memurluk sinavina giricem(lise memurlugu) demiş. Annemde suphelendi apar topar okuduğu okula gittik. Annem ile babam danışman hocasıyla konuştu. Meğer abim daha 1. Sınıftaymis onu bile geçmemiş yani. Neyse abime biz senin ilindeyiz görüşelim dedik. Oda garibim yanına bir arkadaşını almış tek kalmamak için korkmus annemle babamin tepkisinden. Sonra annem dediki bırak okulunu gel tekrar hazırlan madem yapamiyorsun neden soylemedin sen çok kiymetlisin bizim için şeklinde konuştu hepimiz ağladik abim bizden daha çok ağladı. Anne söz bitiricem. Yapamadim bilmiyorum. Ama bitircem dedi. Ve 2.5 senede mezun oldu. Bazen bence insanlar böyle bir boşluğa düşüyor. Abimin bir ara panik atak sorunu falanda olmuştu. Kendini yalniz hissetme gibi şeyler öyle hatırlıyorum. Sevdiğiniz kişiyle bence bu konuyu konuşun direkt onun karşı tarafına geçmeyin bir insan bence normal şartlar altında böyle şeyler yapmaz. Siz bekleyeceginizi dusunurseniz oda bitirecegine söz verirse bence hersey hallolur