• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 yıldır bana yalan söylemis

Erkekler biraz gec olgunlassada 24 yas cokta kucuk degil bence daha fazla uzulmemek icin iliskinizi askiya alip gozden gecirin cok seviyorsan ayrilmak istemiyorsan okulunu bitirene kadar bir sans daha ver ama surekli takipte ol baska yalanlari olmasin ailen durumu biliyor mu onlarin tepkisi ne olacak acaba

Erkekler biraz gec olgunlassada 24 yas cokta kucuk degil bence daha fazla uzulmemek icin iliskinizi askiya alip gozden gecirin cok seviyorsan ayrilmak istemiyorsan okulunu bitirene kadar bir sans daha ver ama surekli takipte ol baska yalanlari olmasin ailen durumu biliyor mu onlarin tepkisi ne olacak acaba
bilmiyor... etrafımdaki kimse bilmiyor.. kimseye anlatamadım...

Kimse bilmiyor ama bu saklanacak bir durum degil ki ailesi kac yil daha okulum uzuyor yalanina inanicak senin ailende soracak okul bitti mi askerlik is hani nisan ne zaman dugun ne zaman sonuçta tarihler konusulacak bence uygun dille ailelerinize anlatin

Kimse bilmiyor ama bu saklanacak bir durum degil ki ailesi kac yil daha okulum uzuyor yalanina inanicak senin ailende soracak okul bitti mi askerlik is hani nisan ne zaman dugun ne zaman sonuçta tarihler konusulacak bence uygun dille ailelerinize anlatin
henuz atlatamadım sanırım... kendi kendime bile düsünürken cıldırıyorum..aileme bilmiyorum ne zaman anlatabilirim...
ailem zaten en yakın 2 yıl sonra dugun olur diye biliyor... o da 2 yıla bitireceğinin sözünü veriyor.. ama bu 2 yıl devam etsekte nasıl gecer bilmiyorum..

henuz atlatamadım sanırım... kendi kendime bile düsünürken cıldırıyorum..aileme bilmiyorum ne zaman anlatabilirim...
ailem zaten en yakın 2 yıl sonra dugun olur diye biliyor... o da 2 yıla bitireceğinin sözünü veriyor.. ama bu 2 yıl devam etsekte nasıl gecer bilmiyorum..

6 senede bitirmemiş ama 2 senede bitirecekmişmişmişmiş...
Hiç inanılır değil.

Bir söz var duydunuz mu hiç: "Bir kez yalanını yakaladığın insanın bin kez doğrusunu sorgularsın"

Sizin bundan sonraki hayatınız da aynı olacak. Doğruyu bile söylese "acaba doğru mu" sorusu beyninizin içinde dolaşacak, dolaşacak, dolaşacaaaakkkk...

2 yil sonra okul biter ama askerlik var is bulmak var ne okudunuz bilmiyorum ama is bulmak zaten cok buyuk mesela oyle kolayda evlenilmiyor zaten dugunuydu esyasiydi birikim lazim seni uzmek istemiyorum ama bunlar kolay seyler degil ki saklamak cozum olur gibi gelmiyor bana

6 senede bitirmemiş ama 2 senede bitirecekmişmişmişmiş...
Hiç inanılır değil.

Bir söz var duydunuz mu hiç: "Bir kez yalanını yakaladığın insanın bin kez doğrusunu sorgularsın"

Sizin bundan sonraki hayatınız da aynı olacak. Doğruyu bile söylese "acaba doğru mu" sorusu beyninizin içinde dolaşacak, dolaşacak, dolaşacaaaakkkk...

biliyorum...
ama diğer sıkkı yaparsam da asla mutlu olamayacagım...

2 yil sonra okul biter ama askerlik var is bulmak var ne okudunuz bilmiyorum ama is bulmak zaten cok buyuk mesela oyle kolayda evlenilmiyor zaten dugunuydu esyasiydi birikim lazim seni uzmek istemiyorum ama bunlar kolay seyler degil ki saklamak cozum olur gibi gelmiyor bana
saklamak beni de mahvediyor zaten..

yorumda bulunan herkese tesekkurler...
ayrıldım...nisanı attım...
enkazımla basbasayım...

Konuyu tam olarak takip edemedim ama umarım en doğru karardır. Ben de bir yıl kadar önce nişan atmış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Umarım en kısa zamanda atlatırsın yahut düzelmesi gerekiyorsa düzelir her şey.

Yaranı deşmek gibi algılamazsan, nasıl oldu ailen falan mı öğrendi?

Bana göre okulu bitirememesi değil de
Bunu bu kadar büyük ustalıkla herkesten saklayabilmesi korkunç gelirdi
Daha neler saklıyor ya da saklayacak der buz gibi olurdum
Çok çok iyi düşün
Yüzükten sonra itirafta bulunması da art niyetli geldi..

aynısını düşündüm valla.Daha korkunç yani bunu saklayablen adamkimbilir daha neler sakladı.:KK14:

boşversene zaten işi de yokmuş.Terket gitsin yalancı herifi:KK11:

6 yıldr bu çocuk ne yapmis be yuhh sorumsuz gerçekten

7 yıldan sonra atılıyor diye biliyorum.
Bölüm neydi çok merak ettim.
Rahatsız olsan 1 -2 sınava giremezsin hadi 1 sene uzatırsın 6 yılda bitirmemek ne demek ya.
Tembel ve sorumsuz bir insan galiba.
Bir de herkesin özendiği bir ilişki yoktur.

hahah.valla güldüm yaa.Nası güzel yakalıyorsunuz.tebrik ettim:KK70: hakkaten bu bdv de gördüğüm şu ''herkesin özendiği ilişki''nası bişey oluyor bi diyiversin bilen ya :KK70:

Back
X