• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 yıldır bana yalan söylemis

Bence iyi etmişsin bir yalancıyla hayat yoluna çıkılmaz , seni yarı yolda bırakırdı , evlilikte olmassa olmazı -güven -dir ,
yorumda bulunan herkese tesekkurler...
ayrıldım...nisanı attım...
enkazımla basbasayım...

Merhaba,
Hayır calısmıyor.. 6 yıldır okudugunu sanıyordum... bazı sınavlara girmiş bazılarına girmemiş bu sürede... Mezun oldugunu sandıgım icin bu yıl calısmaya baslayacgını sanıyordum ki itiraf etti...
Yani büyük bir kusur...Bu sebepten ayrılır insan...Ayrılmazsan da nasılsa affeder diye yeni kusurları rahatça yapabilir gibi geliyor bana..
Güven konusu çok yara almış.6yıl bu.Az değil.Hem de iş konusu sıkıntıya girwcek.O arada napmış bu?Bunu yaparken sonunu nasıl düşünmüş?
Ne yaparsın bilmem ama ayrılmaktan korkma gençsin kimler kimler olur...Evli değilsin...Boşanma çok daha zor.

Yani büyük bir kusur...Bu sebepten ayrılır insan...Ayrılmazsan da nasılsa affeder diye yeni kusurları rahatça yapabilir gibi geliyor bana..
Güven konusu çok yara almış.6yıl bu.Az değil.Hem de iş konusu sıkıntıya girwcek.O arada napmış bu?Bunu yaparken sonunu nasıl düşünmüş?
Ne yaparsın bilmem ama ayrılmaktan korkma gençsin kimler kimler olur...Evli değilsin...Boşanma çok daha zor.
evet ben de boyle dusundum...boyle birseyi bile affedersem ne olur...ayrıldım zaten dun gece

Back
X