6 yıldır evlilik ve hiç orgazm olmamak...

Bi yerden bi şey çıkarmadım ben dokunmadan olamıyorum yani kendisi olabiliyor mu diye teyit etmek istiyorum olabiliyorsa bi yolu yöntemi taktiği var mı diye soracağım devamında kendisine
İyide sanki i öyle birşey söylemiş gibi yazmışsın hatta doğru mu anladım demişsin

Eşin sana mastürbasyon yapsın bende sexte malesef orgazm olamıyorum bu yüzden eşim sağına dönüp beni sağ koluna alıyor ordan beni seviyor, okşuyor. Sol eliylede mastürbasyon yapıyor ve orgazm oluyorum. O sürede sadece eşim, nefesine ve söylediklerine odaklanıyorum.

Ben de bu şekilde rahatlayabiliyorum sanırım güvenli de geliyor gebelik riski vs de yok. Bu sizin için bir problem mi? Cidden ille de vajinal olmak zorunda mıyız? Çünkü eşimle birlikte olamıyorum diye çok üzülüyorum.

Merhaba bende sizin gibiyim anlattıklarınıza çok yakınım. Acaba cinsel terapi işe yaradı mı çok merak ediyorum yardımcı olur musunuz.

Konu eski ama benim için yepyeni gündem konum. %97 orgazm olmanız muhteşem bir şey . Orgazmın erkeğin biraz daha bilinçli ve istekli olmasına bağlı olduğu sonucu çıkar mı söylediklerinizden çünkü eşime orgazm olmadığımı söylesem ç.künü keser demişsiniz. Peki kadından kaynaklı keyif almayı düşünmek dışında orgazma katkısı olan bir şeyler yok mu?

Kuzeninizin 15 yıl orgazm olmaması çok üzücü. Üstelik orgazm oluyorum diye kocasını kandırmış. Stres hep mi vardı, arada bir hiç değilse orgazm olabilirdi, nasıl zevk almadan bunca yıl dayanmış?

evliliğinin basından beri kayınailesiyle yasıyordu ve çok gençti. eşi evlenmeden önce cinsellik konusunda zorlamış onu. o yüzden de çok rahat hissedemiyordu.

bu arada benim esimle ilişkide esimin orgazm olma veya tatmin olma kıstası beni tatmin etmek değil asla ama bir emek veriyorsak iki tarafta aynı zevki alsın düsüncesinde. bazen o, bazen de ben daha erken orgazm oluyoruz. ama karsı taraf hala tatmin değilse “ben işimi gördüm hadi eyvallah” deniyoruz. aynı özeni ben de gösteriyorum. çok ayrıntı olacak belki ama mesela esim ilk seferde benden önce boşalır. ama benim rahatladığımı görmediği için ilişkiye devam eder. o ara ben iki kez orgazm olurum cünkü esimin ikinci seferi çok uzun sürüyor daha iki gün önce 2 saat sürdü sevişme. ikimizin de bacaklarında derman kalmadı, yürüyemiyorduk esim eğer benim tatmin olduğumu düsünmüyorsa modu düser. esimde varikosel var mesela bı yüzden ilk seferde erken boşalıyor. bunu kafaya takıyor cünkü seni de kendimi de bu kadar yormadan tatmin olalım istiyorum diyor. bunla ilgili düsünüyor, gerekli özeni gösteriyor. bence ilişkide iki tarafın da aynı derece birbirini düsünmesi çok önemli. tatmin olmadığım ilişkide neden istekle sevişeyim ki

Eşiniz kaliteli erkek, iki tarafından da birbirini düşünmesi ve gerekli özeni göstermesi... bunu da not edeyim. Teşekkürler açıklama için.

aşko eşim devam ediyor derken sertliği kaybolmadanmı devam ediyor? yoksa içinden çıksa bile ön sevişme vb. devam ediyor, her seferinde ikiyi görmeside ayrı bi enteresan, aranızdaki buzlar eridi galiba, bu adam sana hasta kızz, çok düşünüyo seni kocişin maaşallah.

yok be sönüyor, tekrar sertleştiriyoruz hiç sönmeden devam etse müzeye koyardık

Ben de klitorise devamlı temas olmadan orgazm olabilenlerdenim. Bunun için eşimin 10-15 dk peneterasyon yapması ve misyonerde belimin altında yastık olması gerekiyor. Başka hiçbir pozisyonda olamıyorum veya daha az peneterasyonla da olmuyor. Belinizin altına misyonerde yastık koymanızı tavsiye ederim.

Özel olacak ama ön sevişme yapıyor mu eşiniz?üstünkörü eşinizin ne şekilde davrandığını söyler misiniz?eşimden talepte bulunacağım ön sevişme konusunda ama tam olarak ne diyeceğimi bilemiyorum

ön sevişme oluyor tabii ki. uzun da sürüyor. ben tamamen ıslanana kadar birleşme olmuyor. ön sevilme de hepimizin bildiği dokunmalar, öpmeler vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…