6 yilimi sildim,terkettim

bizlerin yaptığı en büyük hata bu adamları evlenince değişir diye ummamız.
evet değişir ama daha beter. üstüne bir de senin psikolojin bozulduğuyla kalır.

Asla düzelmez. Evlenmek de düzeltmez. Sen onun psikologu değilsin. Kendi geleceğini düşün. kendini düşünmeyeni sen düzeltemezsin, düzelmez de zaten.

Evlenirsem duzenli hayati olursa düzelir mi sizce isterse bi sans vermeli miyim? Hemen dugunsuz nikahla evlenip eve baglayabilir miyim?
Bağımlılık ciddi bir hastalıktır. Düğünle, dernekle iyileşmez. İyileşmeyi istemeli, yalan söylemeyi bırakmalı ve profesyonel tedavi almalıdır. Yetişkin bir insanı zorla eve bağlayamazsın.

Hayatının geri kalanını silmektense, altı yılını sil. Çok gençsin. Büyük fedakarlıklar göstermişsin. Artık kendi hayatına bak.

GÖRÜŞÜRSEN HAYATININ HATASINI YAPARSIN.

Bence de , bırakın gitsin...
Hakkınızda hayırlısını dileyin.

Düzelmez sana da kafayı yedirtir
Düzelmek isteyen gider hastaneye yatar, gizli gizli içmez
Ömrüne yazık etme, önüne bak daha 21 yaşında tertemiz bir gençsin sen

daha 21 yasindasin onunde uzun bi omur var..bu adamla omur mu cürütüceksn..bi umtla hala dönmesini bekliyosun..dönmesin..kendini düsün. evlennce birakicakmi saniyosun hayr..evlennce insanlar bstan yaratilmiyo canim neyse o..boyle bi hata yparsan hayatin kararir buraya daha cok konu acarsin..olaylar bu raddeye gelmisken kestir at..

Ya canım 21 yaşındasın ya, ne çökmesi, ne bitmesi ölmesi?
Değişecek olsa seni elde etme umudu varken değişirdi. Senin için, geleceğiniz için çaba gösterirdi.

O imzayı attıktan sonra zaten bana mahkumsun havasına bürünecek, daha beter olacak. Kavgalarınız artarsa da 1-2 seneye hevesini alıp gider.

Bir enkazı adam etme hayaliyle kendi hayatını karartma. Daha kimler çıkar karşına, sen kendi geleceğine yatırım yap. Oku ya da çalış.

Maddiyattan evlenememiz itiyo bu duruma onu.ama simdi bukadar sey yaptim gider ben konusursam birakamiyo beni nasilsa deyip kadirmaya devam eder gibi geliyo onun gelip konusmak istemesi lazim demi
Madem maddiyata evlenemiyorsunuz o paraları o iğrenç maddelere vereceğine biriktirseydi şimdi evlenmiştiniz Sonuçta bedavaya içmiyor ya
Bunların hepsi bahane kanmayin
ne kadar tedavi olursa olsun başa dönüp tekrar başlama olasılığı var doktorlar da söylüyor
Bu gibi durumlarda bencil olun Değmez bırakın gitsin

Sakın daha 21 yaşındasın hayatını mahfetme ya evlenince düzelir saçmalığı yok siz evliliği toz pembe mi sandınız dertler sorunlar kat kat buyur evlenince o yüzden bu adam tekrar koşar madde kullanmaya... sende bebeğine kalırsın ortada bilirsin tc de dullara yapilan muameleyi ... simdi neyse hayatinin aşkı evlenince 100 kat daha kötü halini düşün düzelmez kötüleşir aklını başına al .. birak 6 yılın gitsin yoksa omrun gidecek belki yalniz kalacaksin yalniz yaslanacaksin sakin kardeşim sakin

Madde bağımlısı ilerdede kullanırsa çocuklarınız olursa ne yapmayı düşünüyorsun insanlar sigara içtiği için bile anlamazken madde bağımlısı bir insanla evlenmek çok büyük hata olur senin zordur 6 yılı unutmak burdan yazmak kolay ama bence biraz mantıklı düşün derim

Bak tedavi olucam derse de evlenme ben staj yaptım tedavi yapilan yerlerde çok zor bir süreç ve hep başa dönüyordu hastalar yakma kendini

Madde bağımlısını geçtim, sizin içmediğiniz sigarayı içen biriyle bile evlilik zor... İçmese bile zor yani evlilik kurumu zor... Sen bu evlilik kurumuna sırf seviyorsun diye yerin dibindeki bir adamla başlamak istiyorsun... Tedavi falan onları unut, hikaye, anlık bıraktırabilirler evet ama psikolojik bağımlılık asla geçmiyor, ilk sıkıştığında yeniden başlayacaktır... Sen belki düzelir hayali kuruyorsun diye sana mümkün geliyor ancak malesef böyle biriyle evliliğin sonunun hüsrandan başka bir şey olması imkansız... Bir an önce unutmaya bak çıkar hayatından bence. Bu söylediklerimiz çok acımasızca geliyor sana ancak daha çok küçüksün, hayatını karartama. Evlilik bir son değil daha başlangıç ve gözünde büyütülecek bir şey değil gerçekten, yani seviyorsun diye evlenmek zorunda değilsin. Başkasını seversin, mutlu olursun...

Evlenirsek duzene girebilir diye dusunmek, evliligim kotu gidiyor bir cocuk yapayim duzeleriz mantigiyla esdeger.

Bahane, bahane.. Bağımlılık bağımlılıktır. Kaç kurtar kendini genceciksin henüz..

yaşın çok küçük ve hayatın çok ama çok başındasın şu an sana göre o hayatının aşkı gibi geliyor ama emin ol değil bırak kaldığı yerde kalsın... ama emin ol sen bıraktın diye o senin peşini bırakmayacak senin onu terkettiğini anladığı an gör bak olacakları ve ne psikopatlar ne tehditler yapacak....
sen kimi seversen kime anlam yüklersen o dur hayatının anlamı bundan ders ailenden başka kimseye bel bağlama gerisi yalan emin ol onu bırak ve hayatını kurtar....
hayatına inşallah daha düzgün biri çıkar ve onun mutlu bir hayat kurarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…