6 yilimi sildim,terkettim

aynen durum bu

Insanin kendine ettiği kötülüğü de kimse kimseye edemez ha !. Arkadaşım kendine yaptığın kötülüğün farkinda misin? Hem cok cok cok kucuksun. Kendine evlilik düşünmek icin en az bi 6 -7 yil ver

Ya neden böyle sorunlu bi insanı illede cekicem hayatımı maf etcem diye uğraşıyorsun. Yok tedavi olsam dese kabul ediyim mi yok evleniyim duzelirmi kendini böyle kandırmaya calisiyorsun o adamdan bi halt olmaz sonra kafanı taşlara çok vurursun. Uyusturucuya para bulamayip anasını döven karısını satan nice adam var hayal dunyasindami yaşıyorsun başka erkekmi kalmadi dünyada. Şimdi sana desem ki biri var uyuşturucu içiyor durumuda yok hep yalan söylüyor bırakmıyor desem git evlenmi dersin kaç Kurtulmu. Bırak giden 6 sene olsun hayatının kararmasindan bin kat iyi.

Oyle mi gercekten.. Sanki artik hicbisey guzel olmicak gibi. Kokusu yok gozleri yok onunla uyumak yok.. Bende yok olucam gibi..

Merhaba kk yeni uyesi..
Aramiza hosgeldin :))
Bak sana abimin basindan gecen bir olayi anlatacam..
Bir ara tvde annem boyle esrar icen cocuklarin haberleri vardi..
Annem iste ne bicim esrar ne sekildir acaba falan demis...
Abimde bunu duymus diger gun arkadaslarindan esrar getirmis...gelmis..
Bak anne merak ettigin falan..
Babam gordu bunu abimin agzini kulaklRina kadar ayirdi..
Inanirsin o gun belki abimle babam mahallede 50 tur donmuslerdir....
Babam abimi parcaladi desem yeridir..
O arkadaslarnida kovdu...
Nisanlini alistiran cevresi bence..
Kotu arkadasliklar...
Bence sen kac hayatini kurtar...

Cok zor seyler yasamissiniz.
Uzuldum sizin adiniza.
Bi sorum olucakti.
Benim kardesimin sonu iyi bitmedi derken ne demek istediniz?
Tekrarmi basladi maddeye?
Yoksa baska biseymi?

Evlendikten sonra degismez. Hatta gözünüze soka soka yapar..Bırakmak için bir rehabilitasyon merkezine yatmayı düşünmedi mi? Sizin evlendikten sonra sorumluluk alır demenize siz kendiniz inanıyor musunuz?
Onun dışında aileniz durumdan haberdar mi?

Hani evlenince bitirir kafasinda da sorumluluk alir diyorum. Maddeyi birakir ama yalanlari yasattiklari nasil geccek..
Madde oyle kafada bitecek,kullanmayim artikla kurtulunacak birseu degil.Gidip adam gibi tedavisini olmali.Soz vererek falan kurtulunacak sey mi o?
Daha cok gencsiniz, 5sene olsun 6 sene olsun yolunuza gidin.Evlilikle eve falan baglanmaz.Bagladin diyelim hamilelik falan olur,madde bagimlisi bi baba cocuguna ne verebilir?
Bagriniza tas basin,arkaniza bakmayin.

Niye bu kadar at gözlüğü takmış gibi bakıyosunuzki. Adam bırakmak istese sizden destek alır. Destek ister.
Bırakmak istemiyor. Evlenseniz bile düzelmez.

arkadaşım adam bağımlı zaten ama sana değil. Bağlanması da zor, git kendi hayatını yasa, 21 yasında yok etme kendini

Yazık ya 6 yıl. Bekara kari boşamak kolaydır. Simdi bu kız nasıl bıraksın.? Gençlik geçmiş o çocukla. Eğer o seni seviyorsa konuş son kez birlikte tedaviye gidin. Bıraktım deyip tekrar yapmasında senin alakan yok ki ; madde bağımlısı. adi üstüne bagimli. Konuş devam etmek istiyor ve tedavi yi kabul ediyorsa devam et. Yok diyorsa kendi ağzıyla o zaman sen bilirsin.

Madde kullanan birinden hayir gelmez kardesim. Yakma kendini. Gelirse de affetme.

niye onla ugrasacaksın kı
dısarıda erkek mı yok
madde bagımlısı daha ne olabılır daha fazlası nedır yanı katıl olmaktakdır tecavuzcu olmaktır
nıye yanı ugrasasınkı onla bırak ne halı varsa gorsun

canım sakın yapma madde bağımlısı biri asla düzelmez gençliğine kıyma yine herşeyi cenabı hak bilir ama etrafta gördüklerimizden yola çıkarak bunları diyoruz daha çok gençsin zamanla unutursun yeni biriyle tanışır evlenirsin aklını başına topla güzelim kıyma kendine gençliğine hayatına

Sen yorumlari okumuyorsun herhalde. 1 kisi disinda herkes olumsuz yorum yapmis sen hala ama ya gelirse diyorsun. Pes yani.

Hani evlenince bitirir kafasinda da sorumluluk alir diyorum. Maddeyi birakir ama yalanlari yasattiklari nasil geccek..
Tv de bir uzman malesef bu tür durumlarda evlilik aşk sevginin hatta bazen doktorun bile anlamsız olduğunu basaramayacagimixi söylemişti. HİÇ hayatını bile bile yakma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…