Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen durum buKonu sahibi siz aklınıza koymuşsunuz. Yapacak bir şey yok. Biz ne desek boş herşeyi yapmışsınız yıkmışsınız hala gelir mi ? diyorsunuz. Hala aklın onda ve size gelirse affedeceksiniz. Eğer sonunuzun kötü olmasını istiyorsanız devam edin.
Ay okudum okudum ''Oh şükür bitmiş, yakmış, yıkmış.'' derken sonlara doğru ''Gelir mi?'' cümlesi herşeyi geride bırakıyor. Bitmemiş bu ilişki. Anca o acıları ciğerlerine kadar hissettiğinde biter.aynen durum bu![]()
Oyle mi gercekten.. Sanki artik hicbisey guzel olmicak gibi. Kokusu yok gozleri yok onunla uyumak yok.. Bende yok olucam gibi..
Benim kardesim madde bagimlisiydi, biz cok zor gunler yasadik. Kac sefer tedavi olmasina ragmen hep teselliyi yine o maddelerde aradi. Kriz anlarinda bambaska bir insan oluyordu. Kardesimle birlikte bizimde omrumuzden omur gitti. Tedavi olsa bile nisanliniz her zaman bir geriye donme ihtimali var. Yillarca kullanmayipta tekrardan baslayanlar cok var. Benim kardesimin sonu iyi bitmedi. Nisanlinizin bir an once tedavisine baslamasi lazim fakat maalesef hicbir zaman tamamen bittigine dair bir kesinlik olmayacak hayatinizda. Hep bitirip tekrar basliyorsa cok cabuk eskiye donmeye meyilli demek ki. Ki bu tedavisini bin kat zorlastirir ve temizlenme surecini ancak uzatir. Bu yola girecekseniz de cok cetrefilli bir yol sizi bekliyor. Beraber psikologlar, psikiyatristler, hastaneler uzun baya uzun bir sure yillarca normal bir hayatiniz olmayacak.
Asla bu insanla evlenmeyin, siz de mahvolursunuz. Bu olaylari yasamis bir insan olarak konusuyorum yapmayin. Yaninda destekcisi olun tamam ama su an boyle bir donemde evlilik asla olamaz. Ona bunu boyle anlatin. Boyle durumda bir insan asla evliligi surduremez.
Madde oyle kafada bitecek,kullanmayim artikla kurtulunacak birseu degil.Gidip adam gibi tedavisini olmali.Soz vererek falan kurtulunacak sey mi o?Hani evlenince bitirir kafasinda da sorumluluk alir diyorum. Maddeyi birakir ama yalanlari yasattiklari nasil geccek..
arkadaşım adam bağımlı zaten ama sana değil. Bağlanması da zor, git kendi hayatını yasa, 21 yasında yok etme kendiniArkadaslar merhaba hic arkadasim yok derdimi kimseye anlatamiyorun. 21 yasindayim. 15 yasinda tanistim hayatimin askiyla.. Gecen sene nisanlandik. Tek yasiyo maddi durumlardan evlenemiyoduk hep yaninda oldum evlenemiyoruz diye madde kullaniyodu hep biraktim diyodu bana yakaliyodum yalan soyluyodu.. Gözumle gordugumden süphe ettirdi bana ona inandim. Bayramdan once son bi sans vermistim dün yine yakaladim yine yalan soyledi telefonunu kirdim. darmaduman ettim evi mektuplari gelinligimi herseyi parcaladim yaktim. Sonra ciktim.. Gelmedi pesimden.. Hala ses soluk yok.. Su an evinde degil isigi yanmiyo eve girdim toplamamis heryer cam kirigi yanik esyalar falan dokunmamis hic.. Hayatimi mahvetti bu yasta cöktüm. Evlenirsem duzenli hayati olursa düzelir mi sizce isterse bi sans vermeli miyim? Hemen dugunsuz nikahla evlenip eve baglayabilir miyim? Ya da unutmali miyim? Kolay degil onunla büyüdüm.. Disardan bi göze ihtiyacim var yardim edin..
canım sakın yapma madde bağımlısı biri asla düzelmez gençliğine kıyma yine herşeyi cenabı hak bilir ama etrafta gördüklerimizden yola çıkarak bunları diyoruz daha çok gençsin zamanla unutursun yeni biriyle tanışır evlenirsin aklını başına topla güzelim kıyma kendine gençliğine hayatınaArkadaslar merhaba hic arkadasim yok derdimi kimseye anlatamiyorun. 21 yasindayim. 15 yasinda tanistim hayatimin askiyla.. Gecen sene nisanlandik. Tek yasiyo maddi durumlardan evlenemiyoduk hep yaninda oldum evlenemiyoruz diye madde kullaniyodu hep biraktim diyodu bana yakaliyodum yalan soyluyodu.. Gözumle gordugumden süphe ettirdi bana ona inandim. Bayramdan once son bi sans vermistim dün yine yakaladim yine yalan soyledi telefonunu kirdim. darmaduman ettim evi mektuplari gelinligimi herseyi parcaladim yaktim. Sonra ciktim.. Gelmedi pesimden.. Hala ses soluk yok.. Su an evinde degil isigi yanmiyo eve girdim toplamamis heryer cam kirigi yanik esyalar falan dokunmamis hic.. Hayatimi mahvetti bu yasta cöktüm. Evlenirsem duzenli hayati olursa düzelir mi sizce isterse bi sans vermeli miyim? Hemen dugunsuz nikahla evlenip eve baglayabilir miyim? Ya da unutmali miyim? Kolay degil onunla büyüdüm.. Disardan bi göze ihtiyacim var yardim edin..
Tv de bir uzman malesef bu tür durumlarda evlilik aşk sevginin hatta bazen doktorun bile anlamsız olduğunu basaramayacagimixi söylemişti. HİÇ hayatını bile bile yakma derim.Hani evlenince bitirir kafasinda da sorumluluk alir diyorum. Maddeyi birakir ama yalanlari yasattiklari nasil geccek..