6 yılın ardından bir şans daha vermelimiyim?

fatma_50

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
17
0
16
Eskişehir
Arkadaşlar merhaba;
Ben yeni üye oldum ve bir konuda fikirlerinizi istiyorum 6 yıllık bir evliliğim var bu 6 yıl içerisinde ne gelin olduğumu ne eş olduğumu nede anneliğimi yaşayamadım eşim nişanlılık dönemlerimizde çok iyidi güzel anlaşıyorduk evlenince çok değişti annesi zaten istemedi beni çünkü onlarada kendi çevresinin dişindan kız almak yokmuş neyse evlendik eşim sorumsuz ilgisiz ben onun yanında eşmiyim bir arkadaşmıyım anlamadım ortak noktamız yok denecek kadar az cinsellik ben istemezsem o hiç istemez ve ben artık sıkıldım bu tavırlarından insan herşeye katlanıyor ama sevgisizliğe ilgisizliğe katlanamıyor bir kaç kez ayrı kaldık bir ay kadar hep ben düzelicem değişicem deyip döndüm eve ama 2 gün sürdü ve şuan annemlerdeyim boşanma kararı aldım çok pişman olduğunu değişeceğini söylüyor ama ben güvenemiyorum öncekilerdede aynı oldu ve 5 yaşında bir oğlum var ne kara vereceğimi bilemedim benimle fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum

bence hemen inanıp dönme madem değiştim diyor sen annenin evindeyken göstersin bakalım değişmişmi sen ölç tart ama taviz verme derim çünkü bu ilk değilmiş....

bence hemen inanıp dönme madem değiştim diyor sen annenin evindeyken göstersin bakalım değişmişmi sen ölç tart ama taviz verme derim çünkü bu ilk değilmiş....

inancım kalmadı artık güvenimde kalmadı ben bitirme yanlısıyım ama çocuk var işte böyle insanlarla ömür tükenmiyor huylu huyundan vazgecermi

Kesinlikle haklı hem daha öncede değiştim demiş herşey aynı devam etmiş.Bu sefer daha sağlıklı karar vermek için değişimini göstersin sana.

inancım kalmadı artık güvenimde kalmadı ben bitirme yanlısıyım ama çocuk var işte böyle insanlarla ömür tükenmiyor huylu huyundan vazgecermi

huylu huyundan zor vazgeçer arkadaşım ben bu adamla yaşamaya devam edecek gücüm sabrım var dersen anlarım çocuğum için katlanmalıyım dersen yine anlarım ama elbet vardır çevrende rastladığın çocukları için boşanmayan çocuklarda büyüdüğünde neden katlandın katlanmasaydın diyorlar ayrıca böyle ortamlarda büyüyen çocuklarda sornlu oluyo kendimden biliyorum eşimle süper bi evliliğimiz yok nihayetinde.........

ailenin evinde mutlu ve huzurluysan dönme skın huylu huyundan vazgecmez cunku cok cok cok çabalar senı gercekten ıkna ederse sana kalmıs birşey ozaman tabi ama bırak burnu ıyıce surtsun!!

size boşanın yada boşanmayın diyemem sadece bildiğim bir erkek yedisinde neyse yetmişindede aynıdır değiştim diye yalan söyler asla değişmez bu gerçeği göz önünde bulundurun ona göre karar verin.
ortada oğlunuzda var onuda göz önüne alırsak bundan sonra onun mutluluğu için anne ve baba olarak mücadele etmeniz gerekiyor..
karar yine sizin ....

rabbim yardımcın olsun aynı şeyleri bende yaşadım sana nacizane tavsiyem şuan hiç bir şeye karar verme ne boşanıcam de ne boşanmam de sadece bekle süreyi uzat çalışmıyorsan hemen bi iş bul beklediğin süre ne kadar uzun olursa sağlıklı karar veririsin evet erekekler değişmez deniliyor ama eşin seni gerçekten isteyecekse bu sürede ister ve kesin değişir erken alınan kararlar hatalı olur ve sana en büyük tavsiyem ne kendi tarafına ne eşinin tarafına eşini şikayet etme sadece eşin geldiğinde onunla konuş üçüncü şahıslar asla fayda sağlamazlar en doğru kararı sen vericeksin ...

Canım evlilikte ilginin sevginin bitmiş olması çok büyük bir sorun. Hayatı paylaşıyoruz karşımızda bize anlayış gösteren ilgisini belli eden birini istiyoruz elbette bu olmadığı zaman evli olmanı ne anlamı var ev arkadaşından farkı kalmaz o zaman. İlk defa mı bu kadar ciddi ayrı kalıyorsun bilmiyorum ama ilkse belki de seni kaybetme korkusuyla düzelmeye çalışabilir sen nasılsa evdesin her daim yanındasın diye bu zamana kadar çaba harcamamış olabilir ki bence senin bu raddeye getirmene gerek kalmadan yapması gerekirdi eğer seviyorsa. Ama zaman ver eve dönme annendeyken göstersin sana olan ilgisini, biraz da o çaba sarfetsin düzelmeyecek gibiyse son kararını verirsin ama şu da var ki huylu huyundan vazgeçmez yine de bekle bakalım zamana bırak acele karar verme.

canım allaha şükür canım sağ bu ilk değil kaç kez oldu şimdi görmelisin çok değiştiğini söylüyor ama değişmez

huylu huyundan vazgecmez değişicem diyor ama güvenim kalmadı benim ki değişsede bende ona karsı bir sevgi kalmadı çalışıyorum şükür işim var çocuğumla annemlerde çok mutluyuz evin gibi olmaz ama olsun huzurluyuz en azından evimde yataklarımız bile ayrı yatardık 1 ayda mı değişti sevgi değişmez arkadaşlar varsa vardır içindeki saklı sevginin bana faydası yok soğudum ya artık yalvarsa neye yarar artık içimde bitti yakınlarınla paylaşamıyorsun çocuğun var tekrar dene diyorlar kafam karışık o yuzden yazdım sizede karşıdaki dağın yerle bir olacağına inanın ama bir insanın huyunu değiştirdiğine inanmayın

bu kadar eminsen ve annenin evinde huzurluysan orda kal bak ben annemin evine gidecek cesareti bulamıyorum kendimde neden korkuyorum neden çekiniyorum hiçbirşeyden bana ne oldu bilmiyorum akışına bırakmış yaşıyorum ne olmalı ne olacak demiyorum kendimede yakıştıramıyorum bunu haa ne olur bunun sonunda erkekler işte ihtiyaçları gereği aldatır heralde ona karşı bi şeyde hissetmediğimden zoruma gitmez ekmeğime yağ sürer sadece....şimdi bana kızanlar olacak kendinedemi saygın yok die haklılar yorgunum sadece hemde çoookkk.......

Senin de yazdigin gibi 6 senedir degismemis, kac kez gitmisin sen geri getirmis ama degismemis.
Inan bundan sonrada degismiyecek, sen belki bir ikinci cocugu yapacaksin ayrilmak daha da zorlasacak.
Sen su an veridgin karardan vaz gecme, bence ayril.
Neyini degistirecek ilgisizliginimi , sorumsuzlugunumu vs ... hangisini?
Inaniyormsuun sen ?
Bu onun icinde kolay degil cünkü....

Bos sözler bunlar inann bana.....

Vallaha yanliz kendi yolunda daha mutlu huzurlu olursun bana soracak olursan

Arkadaşlar rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun zor bi durum ama yapacak bişey yok benim ve çocuğumun sağlığı çok önemli şu anda atama bekliyorum zaten olursa inş daha iyi olacak ben düzelmeyeceğini biliyorumda yinede fikir almak istedim bu kaçıncı affet demesi ben yoruldum artık

Canım hayatta önce önce ben demeli insan hiç birşey senden önemli değil çocuğun bile sen varsan var benim psikolojım bozuldu 6 yılımı yedi ya düşün annesi için 3 gün lohusa iken beni ağlatıp strese sokan bir insan hata bende böyle insanlara değer verip senelerce kahrını çekip ömrümü yemesine izin verdim

Vala cnm ömrünü hep üzüntü stresle geçirdiyse bundan sonrada aynı şekilde dvm edecektir,sen çocugun psikolojisine önem ver ve onu yanlzlga terk etme ,bütün ihtyaçlarına sevgyle karşlık ver o adamın yoklugunu hıssettrmemeye çalış,bu durumda olan arkadaşlarmzdanda gördügumz gıbı onsuz yenı bır hayatta daha mutlu oldukları aşikardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…