6 yıllık ilişkim bitmek üzere lütfen yardım edin

kakaokafa

battı fishing, yan going. ♐
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
1.234
1.732
133
Merhabalar herkese. Ben 22 yaşında üniversite son sınıf öğrencisiyim ve liseden beri 6 yıllık bir ilişkim var. Ben Alevi ve doğuluyum, sevgilim ise Sünni ve Boşnak. Ailem bu ilişkiyi biliyor, çocuğu tanıyorlar ama tanışmadıkları halde onunla görüşmemi istemiyorlar. Annem bir de o çocukla görüşmeye devam edersem bana hakkını helal etmeyeceğini söyledi. Sevgilimin ailesi de beni oğullarının arkadaşı olarak biliyorlar. O da benimle yaşıt ve üniversitede okuyor, yetişkin olduğu halde annesi oğlunun ilişkisinin olup olmamasını da bıraktım, giyeceği kıyafete bile karar veriyor. Bir de benim hakkımda "bu kız Kürt imiş, sevgili olmanızı istemiyorum" demiş. Halbuki Kürt değilim. Ben bütün bu baskılar içinde ne yapacağımı bilemez haldeyim arkadaşlar. Sizin önerileriniz nelerdir? Ailelerin önyargılarını yıkmak mümkün müdür?

Günaydın.
Bile bile yanlış bir ilişki sürdürüyorsunuz bence.
Her iki aile büyükleri tarafından istenmiyorsunuz da neyin inadını tutturdunuz anlamadım.
Hayat Türk filmi değil,bunu ne zaman öğrenecek gençler acaba?

Yaşınız daha çok genç.kimseyi de değiştiremezsiniz.okul hayatınızı düşünün:KK66:

Alevi - Sünni çatışması aşkınıza engel olmasın. İlahiyat mezunuyum ve öğretmenim. Öğretmenler odasında dahi alevi olduğu için benimle konuşmayan öğretmenler vardı. Halbuki neye düşman olduklarını dahi bilmiyorlar. Şu an gayet iyi anlaşıyor. Ön yargıları kırıldı. Mezhep ya da cemaat çatışmasının aşkınıza engel olmasına izin vermeyin. Lütfen.

Back
X