zaman uzayınca malesef kalp ritmi düşüyor bızdede aynı durumdu malesef ama tam tersi ben ılk zamanlar çok istiyordum o ısterken ben yok oldum ben bitiren taraf oldum. o yüzden karşı taraf olarak durumu değerlendireceğim aslnda gördüğünüz kişiye ılgınız ilk ciddi düşünmediğini anladığınızda bıtıyor onunla uğraşıyorsun hayaller kuruyorsun,umutlar besliyorsun ve bır bakıyorsun hepsı hayal aslında o düşünmüyor canın acıyor ama ayrılamıyorsun sonrasında o bıkaç olaydan sonra istemeye başlıyor ama ne çare artık kalbın ritmi azalmıştır ,senın hayatın başka bır yöne kaymıştır ve en sonunda ilişki biter. ilk anda umutların kırılır ancak bıtıremezsın sonrasında bıraz bıraz o istemeye kalktıgında ondan koparsın ya bu adam veya bu kadınmı dersin.. ve aslında sorunun karşılığı olan zaman ıkınız ıcınde aleyhınıze ışlemiştir bıter ilişki..
ben bunu yaşadım.. ilk evlenılmeyı düşünmeyen adamdı hayat arkadaşım olarak gördüğüm kişi,sonrasında aılesı ıstemedı ben cok ıstedım ama zamanla soğudum ve artık iyiki iyiki bitmiş diyorum. cok mutluyum bıttıgı ıcın sımdı o ıstedıgı halde ben ıstemıyorum çünkü olmaz ıkı ayrı bırey olduk biz.
buyuzden toparlayamazsın keske toparlanabilse umarım toparlanır hatta ama sanmıyorum..bende 26 yaşındayım benzer seyler emın ol yenıden sevıyorsun,yenıden alışıyorsun başka bırısıne,onunla bu kez ıkınızde ısterken hayaller kuruyorsun ..üzülme demeyeceğim çünkü her üzüldüğünde olgunlaşacaksın ama zannetmıyorumkı bu saatten sonra ılıskıyı toparlayabıl.