• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 yıllık ve sonu ihanetle biten ilişkinn ardındn hayata yenidn başlarken ne yapılmalı

merhaba kızlarrrrr mutlu musmutlu yazmak isterdim bu yazıyı ama değilim ne yazık ki 6 yıldır süren ve artık kangren olmuş ilşkimizin sebebi ihanetmiş ve sonunda bitti :( artık daha fazla dayanamadım intikamdan falanda vazgeçtim uğraşamayacağım kalbim yoruldu kendi pislikleridne boğulsunlar kimsenn yanına kalmaz.... şimdi yepyeni tertemiz bir sayfa açılırken ne yapılır kiiii hiç bilmiyorum ne yapmam lazım kızlarrr nasıl alışırım onun yokluğuna nasıl kabullenirim vicdansızlığını haysiyetsizliğini hala kabul edemedim :( yardımm edinn bana

öncelikle o erkeğe ait tüm resimleri mektupları hediyeleri at çöpe. numarasını da engelle. ulaşamasın sana.

yaşın kaç ve eğitim durumun nedir bilmiyorum. yaşadığın şehri de bilmiyorum.

maddi durumun biraz el veriyorsa kurslara git. kendine yeni bir uğraş bul. yaşadığın şehir deniz kıyısındaysa. her imkan bulduğunda sahile in. tak kulaklığını da müzik dinle.
eğer biraz daha imkanın varsa ufak bir tatile çık. istanbul yakınlarında çok çokk güzel oteller var. dağ evleri var. günlük 80-100 lira arası.
ya da bir çılgınlık yap bir günlüğüne şehirdışına git. uçak biletleri gidiş geliş 150-200 lira arası.

ayrıca fırsat siteleri var. bonubon grupanya gibi. çok güzel tiyatro etkinliğkleri var ucuz ucuz onlara katıl.

en fazla iki haftada toparlarsın kendini :)

Back