bi yerde okumuştum ben, aşk acısının tamamen bitmesi için ilişki süresinin yarısı kadar zaman geçmesi gerekiyormuş. yani 3 yıl var. moralin bozulmasın canım, bu üç yılın her günü aynı yoğunlukta geçmiyor. mesela ben 5 senelik bir ilişkinin (2 sene önce bitti) tüm tozunu pisliğini daha 1 aydır falan tamamen attım üzerimden. 2 sene boyunca her gün yastığa gömülüp ağlamadım elbet, ama hep gel-git'lerim oldu.. tarifi mümkün olmayan acılar da çektim, çok huzurlu hissettiğim günler de oldu.. şimdi 1 aydır falan hissizim. bir de ilişkiyi nasıl yaşadiğin ve nasıl bitirdiğin önemli. birbirinize çok bağilmiysanız, yapişik ikiz gibiyseniz (biz öyleydik) daha zor oluyor. bir de nasıl bittiği önemli.. hadi eyvallah diyip bitirmek belki kolay ama ihanete uğramak feci bi deneyim. beni en çok tökezleten ihanet oldu. sindirmem çok zaman aldı.. ama.. bence biraz gerçekçi ol ve hemen yepisyeni bi hayat başliyorrrr oleyyy modlarına girme.. dur hele. bi sabret. ben de öyle kurtuldum oleyyyyy mutluyum iyi ki bitti diyip bodoslama daldım yeni aşklara falan, bi de onların dikenleri batti bi taraflarıma.. keşke daha olgun karşilasaydım bu acıyı, daha kısa sürerdi.. ama şu bir gerçek.. zamanla gerçekten geçecek.. değişecek dönüşecek her şey.. sadece zamana güven..
öyle olacaksa eyvahhh eyvahhhhh 3 yıl mıııı :S ben sabırsız bir insanım şu an ondan bu kadar acı çekiyorum zaten ama şöyle bişey dünyada neler var neler dertte bu olsun diyip geçiveriyorum bazen hayatımda şükredeceğim o kadar çok şey var ki derdimiz bu olsun boş verin :) bu da deneyim bana çok şey öğretti artık daha olgun davranabileceğime eminim acılar insanı olgunlaştırır her zaman bir üste çıkartırmış bundada yıkılmadık güneşimiz elbet doğar :) Allah hepimizin yolunu açık etsinn :)