60-65 kg arası buraya, birlikte verelim!

feelthismoment

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
15
1
16
İstanbul
Arkadaşlar 60-65 kg arası olan ve fazlalıkları olduğunu düşünenlerle birlikte buraya hergun ne yediğimizi yazarak ne yemememiz ne yapmamız gerektiğini paylaşarak KİLO VEREBİLİRİZ

Ayda 8 kilo verdiren Ayça Kaya diyeti bana çok mantıklı geldi, yarından itibaren onu yapmayı planlıyorum. En azından ayda 5-6 kilo gideceğini düşünüyorum
Liste;
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

Malzemeleri bulmakta oldukça kolay. 61 kiloyla başlıyorum umarım uyabilirim çikolata,bisküvi,keklerden uzak durabilirim :)

mrb bu diyet bana çok ekmekli geldi biraz önce bakmıştım da bana mı öyle geldi acaba?ben aç olarak 62.5 kilo idim 1.5 ayda 58.8 kiloya düştüm tatile gittim geldim falan geçen hafta dedim tekrar başlıyım bi baktım yarım kilo daha vermişim gaza geldim tekrar başladım ya dün bi tartıldım dünya başıma yıkıldı 59.8 kioyum ya bi haftada 1 kilodan fazla almışım bugün tekrar başladım

ekmeklerin hepsi kepek yada cavdar oldugu icin sorun olmaz, karbonhidrat ihtiyacınıda ordan karsılamıs oluyoruz. Bu diyetle çok rahat 1 ayda 5 kilo verebilirsiniz diye düşünüyorum

kızlar ben 67 kiloyla cumartesi diyetisyenimin verdiği listeyle diyete başladım isteyen varsa paylaşabilirim benim boyum 1.58 bana yakın boy civarında olursa daha iyi olur belki . :) doktorumla hedefimiz 55 kilo 3 ay sonra 55 olursam ve daha da zayıflamak istersem ki istiyorum 47 kiloya inebilmek için liste verecek :)

Diyet Listem Bu :)
sabah 8.30 : 1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 adet haşlanmış yumurta ( haftada 2-3 kez)
5 adet zeytin ( tuzsuz tercihen)
söğüş salata bol olucak ve bol limonlu yağsız
2 dilim ekmek( kepekli,çavdar,tam buğdaylı)
açık çay (şekersiz)

ara 11:00: 1 porsiyon meyve +2y.kaşığı yoğurt

öğle 13,00: 1 kase çorba yada 3y.kaşığı pilav,makarna,bulgur
4 y.k sebze yemeği (patatessiz) patatesliyse eğer taneleri sadece ve suyu yenmicek yemeklerin
salata bol limonlu yağsız yada 1 çay kaşığı yağ
2 y.k dolusu yoğurt
2 dilim ekmek ( pilav,bulgur,makarna yediysen öğlen ekmek 1 dilim olcak)

ara 16:00 1 porsiyon meyve +1 galeta kepekli

akşam 19:00 = 1 kase çorba
1 köfte büyüklüğünde et/tavuk/balık(ızgara,haşlama,fırında) balık küçükse 7-8 tane yenecek büyükse yarısı yenecek et 1 avuç içi kadar tavuksa 2 avuç kadar :)
salata bol ve limonlu yağsız
2 y.k dolusu yoğurt 1 dilim ekmek

ara 21.30: 1 porsiyon meyve+1 galeta+1 ç.bardağı süt

notlar=her öğünden önce ve sonra mutlaka 1 bardak su iç
45 dk yürüceksin hergün
akşamları kesinlikle pilav makarna türü yenmicek
şekerden uzak durucaksın
hazır meyve suları asla içmiceksin

bugüm 4.günümdü ve hiç aç kalmıyorum siyah çay yerine aktardan aldığım yeşilçayı içiyorum günde maximum 5 bardağa kadar içilebilirmiş bende içiyorum tadıda gayet güzel şekersiz tüketiyorum tabi bunu yemeklerimide yağsız yapıyorum çok güzel oluyo :)

birde dünden itibaren bu sporları yapıyorum 1.si Göbek Eritme Hareketleri Karın İnceltme Egzersizleri - YouTube
2.si Fat-Burning Cardio Workout: BeFit in 90 - YouTube
3.sü 15 Minute Intense Sexy Bikini ABS WORKOUT!! TRY IT!! - YouTube

3de çok etkili ve inanıyorum düzenli yaparsak hemen sonuç alıcaz fıstık gibi kızlar/kadınlar olucaz :)
isteyenler 2ve 3 de yapabilir sadece 2ve 3 aşırı terletiyo :) ben 1i yapamıyorum onları yapınca

Merhaba kızlar bende 1.62 boyumda 62 kilodayım şuan ayça kaya ayda 8 kg diyetine uymaya çalışıyorum inşallah fazlalıklarımızı veririz yaz gelmeden

kızlar kahvaltida sandvic yedim pazara kadar yumurta yemicem cunku 2 yumurta hakkimi kullandim 3.yu pazar kulllancam roka peynir ve zeytinden sandvic yaptim 2 dilim ekmek hakkimla sabah ac karnimada yesil cay ictim birazdan sporumu yapicam ocaga da sadece 1 kasik z.yagiyla yaptigim barbunya plakiyi koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…