- Konu Sahibi feelthismoment
Arkadaşlar 60-65 kg arası olan ve fazlalıkları olduğunu düşünenlerle birlikte buraya hergun ne yediğimizi yazarak ne yemememiz ne yapmamız gerektiğini paylaşarak KİLO VEREBİLİRİZ
Ayda 8 kilo verdiren Ayça Kaya diyeti bana çok mantıklı geldi, yarından itibaren onu yapmayı planlıyorum. En azından ayda 5-6 kilo gideceğini düşünüyorum
Liste;
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
Malzemeleri bulmakta oldukça kolay. 61 kiloyla başlıyorum umarım uyabilirim çikolata,bisküvi,keklerden uzak durabilirim :)
Ayda 8 kilo verdiren Ayça Kaya diyeti bana çok mantıklı geldi, yarından itibaren onu yapmayı planlıyorum. En azından ayda 5-6 kilo gideceğini düşünüyorum
Liste;
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
Malzemeleri bulmakta oldukça kolay. 61 kiloyla başlıyorum umarım uyabilirim çikolata,bisküvi,keklerden uzak durabilirim :)