kızlar bn geldm bn yapıorum lapayıı bugün..bu akşamda arkadşımda kalacağım üç gün boyunca bozmıyacağım inşallah yaa =) sporum p.tesi war bklım nolck akşamları lahan çorbası içeceğim sabh normal kahvaltımı yapacağım öğlenleride salata-yeşllk yiyeceğim kızlarr..
bende aranıza yeni katıldım bende su an 69 kiloyum ve emzirdiğim için yle fazla diyet yapamıyorum tecrübelerinziden yararlanmak istiyorum ben 83 kilodan 69 a indim 60 olmak istiyorum
evde sadece spor yapıyırum ve bol su sıcak su yeşil cay içiyorum
evet canım benim kızım teşekkürler..
evet yediklerime dikkat ediyorum aslında fazla yemek yemiyorum süt içiyorum günde iki bardak sabah akşam
sizlerein yazdıklarına bakıp gaza geliyorum iyce zayıflayasım geliyor:)
umarım herkes istediği kiloya ulasır
kızlar ben de aranıza katılabilir miyim? vermem gereken 8-9 kilom var. kendi başına olmuyor motive olmam lazım benim
Emaaaaannnn... şöyle bir bebişim daha olaydı da... 15 kilo fazlam olaydı razıydım...
Gene de şükür halimize, Allah hiç olmayanlara da nasip etsin inşallah...
amin yarabbi inşallah da benim önce o bebişe bir baba bulmam gerek:roflol: monacığım sanki bi çocuğun varda ikincisini istermiş gibi yazmışsın ama profilinde bekar yazıyor
Bekarım zaten şekercim :) Ama bi de kızım var... hemi de 13 yaşında ... o bekar olmadığım günlerden kalma. Allahıma bin şükür o günlerden işe yarar bişeyler kalmış en azından :roflol:
heee anladım şimcik ne güzel ya kız annesi olmak değil mi? bende kızım olsun isterdim
canım spor yapmaya çalışıyorum. yediklerime dikkat ediyoeum ama abur cubura dayanamıyorum. belki birlikte olursak daha büyük bir şevkle kilo vermeye başlarım diye düşündüm. motivasyon şart :)
maşallah kuzuna yaa benim için gıdısından öpermisin? senide tebrik ederim bu arada emoşcuğum güzel kilo vermişsin böyle devam edersen istediğin kiloya ulaşırsın sanırımhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?