60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bn geldm bn yapıorum lapayıı bugün..bu akşamda arkadşımda kalacağım üç gün boyunca bozmıyacağım inşallah yaa =) sporum p.tesi war bklım nolck akşamları lahan çorbası içeceğim sabh normal kahvaltımı yapacağım öğlenleride salata-yeşllk yiyeceğim kızlarr..

bende aranıza yeni katıldım bende su an 69 kiloyum ve emzirdiğim için yle fazla diyet yapamıyorum tecrübelerinziden yararlanmak istiyorum ben 83 kilodan 69 a indim 60 olmak istiyorum
evde sadece spor yapıyırum ve bol su sıcak su yeşil cay içiyorum

Sevim yaa... sen 33 kilo mu verdin? :uhm: Çizelgende gördüm...
33 kilo? kafamçokkarıştı vay anam vay vay vayyyy...

Utandım kendimden şimdi valla... sen ne yiyorsan ben de aynısından istiyorum ona göreee :teytey: cokacimcoook

Canım bence ağır bir diyeti sen zaten yapamazsın ama sağlıklı beslenerek hem sütten kesilmezsin hem de yavaş da olsa verirsin. Bol sebze, meyve, az yağlı yemekler yiyerek ne bileyim hamur işi ve kızartmalardan uzak durarak yapılabilir. Sütünü yoğurdunu ihmal etmeyeceksin tabii.

Bu arada o resimdeki senin mi? Kız ben onu yirimmm yirriiimmmmmmm Şeniz çirkin şeeeyyyy :ecrin_bebek: Allah nazardan korusun maşallah maşallah :1rolleyes:

evet canım benim kızım teşekkürler..
evet yediklerime dikkat ediyorum aslında fazla yemek yemiyorum süt içiyorum günde iki bardak sabah akşam
sizlerein yazdıklarına bakıp gaza geliyorum iyce zayıflayasım geliyor:)
umarım herkes istediği kiloya ulasır

maşallah kuzuna yaa benim için gıdısından öpermisin? senide tebrik ederim bu arada emoşcuğum güzel kilo vermişsin böyle devam edersen istediğin kiloya ulaşırsın sanırımhihoyyyt

Emaaaaannnn... şöyle bir bebişim daha olaydı da... 15 kilo fazlam olaydı razıydım...
Gene de şükür halimize, Allah hiç olmayanlara da nasip etsin inşallah...

kızlar ben de aranıza katılabilir miyim? vermem gereken 8-9 kilom var. kendi başına olmuyor motive olmam lazım benim

Emaaaaannnn... şöyle bir bebişim daha olaydı da... 15 kilo fazlam olaydı razıydım...
Gene de şükür halimize, Allah hiç olmayanlara da nasip etsin inşallah...

amin yarabbi inşallah da benim önce o bebişe bir baba bulmam gerek:roflol: monacığım sanki bi çocuğun varda ikincisini istermiş gibi yazmışsın ama profilinde bekar yazıyor

canım spor yapmaya çalışıyorum. yediklerime dikkat ediyoeum ama abur cubura dayanamıyorum. belki birlikte olursak daha büyük bir şevkle kilo vermeye başlarım diye düşündüm. motivasyon şart :)

amin yarabbi inşallah da benim önce o bebişe bir baba bulmam gerek:roflol: monacığım sanki bi çocuğun varda ikincisini istermiş gibi yazmışsın ama profilinde bekar yazıyor

Bekarım zaten şekercim :) Ama bi de kızım var... hemi de 13 yaşında ... o bekar olmadığım günlerden kalma. Allahıma bin şükür o günlerden işe yarar bişeyler kalmış en azından :roflol:

Bekarım zaten şekercim :) Ama bi de kızım var... hemi de 13 yaşında ... o bekar olmadığım günlerden kalma. Allahıma bin şükür o günlerden işe yarar bişeyler kalmış en azından :roflol:

heee anladım şimcik ne güzel ya kız annesi olmak değil mi? bende kızım olsun isterdim

heee anladım şimcik ne güzel ya kız annesi olmak değil mi? bende kızım olsun isterdim

Hem de nasıl güzel bir duygu, hele ki büyüdü artık, her şeyi paylaşıyoruz, kıyafetlerimize kadar. Hatta zilli dün çıkmış tartıya, ayyyy çok kilo almışım, ben de diyet yapıcam diyo hoşşik :roflol: Allah senin de gönlüne göre versin inşallah.

canım spor yapmaya çalışıyorum. yediklerime dikkat ediyoeum ama abur cubura dayanamıyorum. belki birlikte olursak daha büyük bir şevkle kilo vermeye başlarım diye düşündüm. motivasyon şart :)

Valla sen spor yapabiliyorsan helal olsun derim, benim özürlüsü olduğum bi konu (Haaaceeer burayaaaa eller havayaaaa :))))

Eğer sporunu düzenli yapabiliyorsan çok ağır olmayan bir diyetle bile gayet güzel kilo verebilirsin. Tehlikeli şeylerden uzak dur yeter. Başlarda kesmek zor geliyo ama bir kaç günde alışıyor insan çok darlanma yani, yaparsın. Hepimiz yapıyoruz valla bi şekilde. Oluyor yani.

inşallah şekerim , bizde annemle çok iyi anlaşırız ama şükür kıyafetlerimizi paylaşmıyoruz annem 90 kg da :)) ama annemde diyette belkide 1-2 sene içinde bir giyiniriz çünkü oda en az benim kadar azimli

maşallah kuzuna yaa benim için gıdısından öpermisin? senide tebrik ederim bu arada emoşcuğum güzel kilo vermişsin böyle devam edersen istediğin kiloya ulaşırsın sanırımhihoyyyt

saol cn senin için öptüm bile evet inşallah geri kalan kilomuda veririm ya

verirsin emoşcuğum iste yeterki, ayy bende bu hafta başaramamda haftaya burdan ayrılabilirim, artık 50-59 kilo aralığı zayıflayanlara yazmak istiyorum.sizle olmak çok güzelde o kilolarda olmakda çok güzel olacak inşallah :)) hadi kızlar biran önce ayrılalım burdan hep beraber

mona cım allah iyiligini versin ilkinde bende çocugumu var ki CADIARZUdedim ama sonra yazıyı görünce farkettim...çıtıra bak hele diyet yapacakmış...

Ya kıslar, bir şey sormam lazım size.. bilenler ilgileniversin benimle, yemek yiyemiyorum :)))

Şimdi ben akşamları genelde ya tavuk ya bir kaç köfte ya balık, yanında bol salata yiyorum.
Dün ciğer yapmıştım söylemesi ayıp, yemedim daha ama ciğer yenir mi ki acaba diyette ya?
Yine yanında salatayla? Zararlıysa yemicem bak bekliyorummmm...

Zira 62yi gördüm tartıda boşa gitmesin aman diyimm... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…