60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haftada bir yada iki kez ciğer yenmesi gerekiyormuş canım
metebolizmayı hızlandırıyormuş
ama kararında yersen tabi
bu arada bende bugün itibariyle buraya terfi etim delikafadulden:teytey::teytey:

bende geldim kızlar ama emziriyorum ağır diyet yapamıyorum 2 ay içinde 10 kilo vermem lazım işe başlayamam yoksa çok şişkoyum ya, sevmiyorum bu halimi 68 kiloyum

günaydın kızlar, ciğer yiyebilirsin şekerim yani yemişsindir inşallah geç oldu biraz ama :roflol: 4 yemek kaşığı ciğeri haftada bir yiyebilirmişiz baak benimde canım istedi akşama yapsam mı ? yok ama yapmayayım ne olur ne olmaz belki yarar bana.yarışma içindeyim çünkü birinciliği ciğer yüzünden kaçırmak istemem

bende geldim kızlar ama emziriyorum ağır diyet yapamıyorum 2 ay içinde 10 kilo vermem lazım işe başlayamam yoksa çok şişkoyum ya, sevmiyorum bu halimi 68 kiloyum

merhaba hosgeldin bende aynı durumdayım 10 kilo vermem lazım ve emziriyorum
ekmegii kestim tatlıyı kestim bol su içiyorum
sabahları sıcak su kahvaltıdan önce 2 bardak
ayrıca yesil cay içiyorum faydasını görüyorum tabi bunun yanında evdeki mekşk hareketlerimlehihoyyyt
umarım istediğin kilona kavusursun

hoşbulduk canım, vermemiz gereken kilolar aynı olduğu gibi bebeklerimizin ismi de aynıENİZ canım saolasın inşallah kavuşurum ve sende kavuşursun istediğin kiloya... bende dün bol suya ve yeşil çaya başladım, kalplerimiz mi bir nehihoyyyt

spor olayım sıfır ama başlasam iyi olur, mekik iyi bir fikir gibi... ben zatan herşeyi şekersiz içiyorum çayları filan, canım acaba extra sıcak su içmem gerekli mi sence

bu arada 67 kiloyum canım, ilk etapte 10 sonrada bi 5 kilo versem iyi olcak

haftada bir yada iki kez ciğer yenmesi gerekiyormuş canım
metebolizmayı hızlandırıyormuş
ama kararında yersen tabi
bu arada bende bugün itibariyle buraya terfi etim delikafadulden:teytey::teytey:

lilioş hoş geldin canım ya 69 ha maşallah azmine hayranım

selam bacularrr nasılsınız görüşmeyeli ?

hacer cadısı 63 olmuştun mezun etmedilermi seni ........:1hug:

aaa evet aynı isimlerde Allah bagıslasın

cnm sıcak suyu gün içinde cayların dışında içiyorum yani sabah uyanır uyanmaz 2 bardak iç hiç bişey yemeden önce tabi gün içindede arttır sayısını ... bende sekersiz içiyorum ama gün boyunca benim elimden hiç bardak düşmüyor ..birde benim bir arkadasım sabahları bir kase yagsız yıgurt yiyormus göbek için

merhaba kizlarrr..
ben vildansu...17 yasindaiym 1.60 boyum kilom ise 66 20 kilo vermek istyorum...yardiminiza ve desteginize coooooook ihtiyacim var..fazla kilolarimdan dolayi psikolojim cok bozuk...evde bir stepper spor aletim var onu düzenli yapamiyorum cok eriniyorum ...derslerime veremiyourm kendimi kiyafet sorunu yasiyorum cok erken pes ediyorum...iradem cok zayif ... anlicaginiz benim zayiflamam bayagi bir zor olacak .... ama sizin desteginiz ve önerilerinizle bunu basaracagima inaniyorum...hepinize cok tesekkürlerr simdiden :)

merhaba vildancığım evet boyuna göre kilon biraz fazlaymış ama dert etme vermeye karar vermişsin zaten en önemliside karar verip başlamak zaten tabiki burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor sanada yardımcı olunur tatlım Şeniz
benim sana tavsiyem cuma zayıflama gruplarından birine girmeye çalış daha çok motive için paylaşımlarda bulun takımlarda zayıflama daha başarılı olunuyor ayrıca burdada devam edebilirsin
ayrıca yürüyüş grubunada katılırsan çok iyi olur bende ordayım yurüyüşsüz olmaz zaten

inşallah başaracaksın hep birlikte zayıflayacağız sositososito kolay gelsin başarılar kaydirigubbakcemile5 a.s.a.s.

bnde kendimi biras tanitiym.64 kiloyum we 1.63 boyum war.haliyle fasla kilolarım war60-69 kilo agrlıgındakilerin burda toplandıgını gördüm we bende katılmaya karar werdim.55 kilo olmayı o kadar cook istiorum ki anlatamam..we destek we motiwasyona cok ihtiyacım war.inş.hersey yoluna girer simdiden teskkürler :Saruboceq::çok üzgünüm:

merhabaalarrr bende varımm
neler yapıyorsunuzz sureklı yaptıgınız dıyet var mı bende 3 hafta tatıle gırdım bu zamanda spor yapmak ıstıyorum hava guzel olursa yurucem yoksa evımde bısıklet var onu kullanacam yarın baslıyorumm
benımde boyum 1.65

hemen hemen ölçülerimiz aynı senle çiçek:)ben yarından itibaren lahana corbası diyetine baslıcam.corbamı yaptım bile.gercekten inceltio.sende dene istersensüprizzzzz

cok tesekkür ederim topraksuu :)
dedigin grublara katilacagim ve gruplarla birlikte incelecegim insallah :)

:
hoş geldiniz bacular a.s.
birbirimize destek vererek kurtulacağız yağlarımızdan :dance:

ya canım sen dehset zayıflamıssındelikafadulden nası zayıfladın böle?:uhm: ne kadar zamanda werdin bu kilolarıCADIARZU cok soru sordum yaa canını sıkmak da istemem

dırırırmmmm işte aynı soru geldi :roflol:
canım ben 3 ayda verdim kilolarımı, 4 ay olacak neredeyse sabitim bir süredir.

nasıl zayıfladımm ?
abur cubur, şeker, gazlı içecekler, ekmek kestim. zaten vejeteryanım iyice otobur oldum :roflol:
nivea body ile dinamik sabahlar cd.sini uyguladım.
sirkeli-ballı su ve 5i1 yerde çay içtim
aklıma gelenler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…