Ya kıslar, bir şey sormam lazım size.. bilenler ilgileniversin benimle, yemek yiyemiyorum :)))
Şimdi ben akşamları genelde ya tavuk ya bir kaç köfte ya balık, yanında bol salata yiyorum.
Dün ciğer yapmıştım söylemesi ayıp, yemedim daha ama ciğer yenir mi ki acaba diyette ya?
Yine yanında salatayla? Zararlıysa yemicem bak bekliyorummmm...
Zira 62yi gördüm tartıda boşa gitmesin aman diyimm... :)
Ya kıslar, bir şey sormam lazım size.. bilenler ilgileniversin benimle, yemek yiyemiyorum :)))
Şimdi ben akşamları genelde ya tavuk ya bir kaç köfte ya balık, yanında bol salata yiyorum.
Dün ciğer yapmıştım söylemesi ayıp, yemedim daha ama ciğer yenir mi ki acaba diyette ya?
Yine yanında salatayla? Zararlıysa yemicem bak bekliyorummmm...
Zira 62yi gördüm tartıda boşa gitmesin aman diyimm... :)
bende geldim kızlar ama emziriyorum ağır diyet yapamıyorum 2 ay içinde 10 kilo vermem lazım işe başlayamam yoksa çok şişkoyum ya, sevmiyorum bu halimi 68 kiloyum
merhaba hosgeldin bende aynı durumdayım 10 kilo vermem lazım ve emziriyorum
ekmegii kestim tatlıyı kestim bol su içiyorum
sabahları sıcak su kahvaltıdan önce 2 bardak
ayrıca yesil cay içiyorum faydasını görüyorum tabi bunun yanında evdeki mekşk hareketlerimlehihoyyyt
umarım istediğin kilona kavusursun
haftada bir yada iki kez ciğer yenmesi gerekiyormuş canım
metebolizmayı hızlandırıyormuş
ama kararında yersen tabi
bu arada bende bugün itibariyle buraya terfi etim delikafadulden:teytey::teytey:
selam bacularrr nasılsınız görüşmeyeli ?
hoşbulduk canım, vermemiz gereken kilolar aynı olduğu gibi bebeklerimizin ismi de aynıENİZ canım saolasın inşallah kavuşurum ve sende kavuşursun istediğin kiloya... bende dün bol suya ve yeşil çaya başladım, kalplerimiz mi bir nehihoyyyt
spor olayım sıfır ama başlasam iyi olur, mekik iyi bir fikir gibi... ben zatan herşeyi şekersiz içiyorum çayları filan, canım acaba extra sıcak su içmem gerekli mi sence
bu arada 67 kiloyum canım, ilk etapte 10 sonrada bi 5 kilo versem iyi olcak
merhaba kizlarrr..
ben vildansu...17 yasindaiym 1.60 boyum kilom ise 6620 kilo vermek istyorum...yardiminiza ve desteginize coooooook ihtiyacim var..fazla kilolarimdan dolayi psikolojim cok bozuk...evde bir stepper spor aletim var onu düzenli yapamiyorum cok eriniyorum ...derslerime veremiyourm kendimi kiyafet sorunu yasiyorum cok erken pes ediyorum...iradem cok zayif ... anlicaginiz benim zayiflamam bayagi bir zor olacak .... ama sizin desteginiz ve önerilerinizle bunu basaracagima inaniyorum...hepinize cok tesekkürlerr simdiden :)
hemen hemen ölçülerimiz aynı senle çiçek:)ben yarından itibaren lahana corbası diyetine baslıcam.corbamı yaptım bile.gercekten inceltio.sende dene istersensüprizzzzzmerhabaalarrr bende varımm
neler yapıyorsunuzz sureklı yaptıgınız dıyet var mı bende 3 hafta tatıle gırdım bu zamanda spor yapmak ıstıyorum hava guzel olursa yurucem yoksa evımde bısıklet var onu kullanacam yarın baslıyorumm
benımde boyum 1.65
hoş geldiniz bacular a.s.
birbirimize destek vererek kurtulacağız yağlarımızdan :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?