evet yaptı herşey normal çıktı listeye tam uydum eşimle beraber yaptık 1,5 ay sonra ben 3 kilo veşdim eşim10 kilo verdi ben sporda yaptım eşim spor yapmadı .hiç birşeyim yok ama çok ağır veriyorum
doğru valla unuttum ben kuru kayısımda vardı 2 tane unutmuşum valla iyiki hatırlattın hugocuk birazdan yiyeyim onlarıda
canım güzel bir liste uygulamanı tavsiye ederim.kızlarrr liste buu emzirenn annişlereeee
hugocummmbenn yenii başlıcammm sevdaylaa emziren annelerele birlikte yapalımm diyoruzz diğerr kızlarr ne deerrr acepppp ???
emziren anneler için günlük beslenme programı 1
Sabah:
1 su bardağı süt (şekersiz)
1 adet kayısı kıvamında haşlanmış yumurta
1 parça peynir
1 yemek kaşığı pekmez
1-2 ince dilim kepek ekmeği
Domates, salatalık vs.
Ara öğün :
1 porsiyon meyve
1 bardak süt (şekersiz)
Öğle:
1 porsiyon etli sebze yemeği
1 kase yoğurt veya komposto
1 ince dilim ekmek
Salata (limonlu, az zeytinyağı ile tatlandırılmış)
Ara öğün:
1 bardak meyve suyu
½ paket Lifli Kepekli Bisküvi
Akşam:
1 kase çorba
1 porsiyon zeytinyağlı sebze yemeği
2-3 adet ızgara köfte veya bir parça ızgara tavuk (derisiz) veya balık
Salata (limonlu, az zeytinyağı ile tatlandırılmış)
Ara öğün:
1 su bardağı süt
1 porsiyon meyve
günlük beslenme programı 2
Kahvaltı:
1 Su bardağı süt
1 Yumurta veya 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
5 Zeytin
1-2 Dilim ekmek
1 Yemek kaşığı pekmez yada bal
1 Meyve, 1 havuç yada domates
Ara öğün:
1 Meyve
Öğlen:
1 Porsiyon etli sebze yemeği
1 Porsiyon pilav veya makarna
1 Kase yoğurt veya ayran
1 Dilim ekmek
Mevsim salatası
Ara öğün:
1 Kibrit kutusu beyaz peynir
1 Dilim ekmek
1 Domates veya meyve
Akşam:
1 Kase çorba
60-90 gr et
1 Porsiyon sebze yemeği
1 Kase yoğurt veya sütlü tatlı
Mevsim salatası
1 Meyve
1 Dilim ekmek
Yatarken:
1 Su bardağı süt veya yoğurt veya sütlü tatlı
NOT:Yemek aralarında ıhlamur,nane papatya gibi bitki çayları,az şekerli limonata veya komposto içilebilir.
Bu diyet toplam 1900 kaloridir.
arkadaşlar çok mutluyum birim degişeli 4 ay olmuştu ama bilgisayar vermemişlerdi. veeeeeeeeee bugun sıfır bilgisayar verdiler çok mutlu oldum valla hergün evden leptop getirmekten bıkmıştım valla.
arkadaşlar çok mutluyum birim degişeli 4 ay olmuştu ama bilgisayar vermemişlerdi. veeeeeeeeee bugun sıfır bilgisayar verdiler çok mutlu oldum valla hergün evden leptop getirmekten bıkmıştım valla.
iftarda 6 yemekkasigi etli taze fasulye
3 yemek kasigi bulgur pilavi
mutfaga geri dondugumde kek tepsisi ortadaydi baktim benim tatli krizler tutmus.ilk is tepsiyi firina kaldirmak oldu.sonra 2 hurmayla tatli krizini durduk ins.1.5 lt suyumu ictim
bi kase yogutdun icine 1 dilim esmer ekmek dogradim yedim.
çok güzel canım. hurmada yemen akıllıca ollmuş. badem fıstık ceviz fındıkta ye az az çok tokluk verir. mide kazınmasına birebir geliriftarda 6 yemekkasigi etli taze fasulye
mutfaga geri dondugumde kek tepsisi ortadaydi baktim benim tatli krizler tutmus.ilk is tepsiyi firina kaldirmak oldu.sonra 2 hurmayla tatli krizini durduk ins.1.5 lt suyumu ictim
canım özellikle kuru incir ve kuru üzüm çok işe yarıyor. yanındada şöyle 10 badem 10 antep fıstığı ye. bu saatler en tehlikeli saatler canım. tatlı isteğinde kesilir açlık hissinde kesilir
Yeni arkadaslar aramiza hosgeldiniz!! Ben hic kilo veremem diyordum ilk deneyimimi burda yasiyorum zaten, iyiki de gelmisim, yoksa bende sok diyetler yapacaktim ya da duydugum yontemlere basvuracaktim. Fakat arastirmaktan yanayim, bilincli vermekten yanayim o yuzden burda oldugum icin cok mutluyum, iyiki varsiniz kizlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hugocuk tavuk salatasini degilde ton baligi salatasi yapmistim daha once, istedigin sekilde bir salata hazirlayip icine haslanmis, veya sotelenmis tavuk gogsunu atiyorsun. Taze sogan veya kirmizi sogan cok yakiyor tavuga, maydanoz, havus bunun gibi seyler cok guzel. Benim evde kisitli malzeme var ben marol, sogan, domates, salatalik ve belki misirla yapmayi dusunuyorum. Cok doyurucu olacagina inaniyorum. Gec yedigim icin ben 1-2 saat sonra yerim, aksam yemegimi de gec yerim.
iftarda 6 yemekkasigi etli taze fasulye
sağol canım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?